|
| Vežete li se za fizičke stvari? | |
|
+10Niky goc mihaela teaa mentalistica Rokerka ajmeivana Kikica Blizanka Goran 14 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vežete li se za fizičke stvari? 22.03.09 15:17 | |
| First topic message reminder :Vežete li se za fizičke stvari? Pri tome ne mislim na klasično vezanje, nego emocionalno. : Da li imate neki komad odječe, koji više ne nosite, ali vas vežu neke uspomene za njega, pa ga ne želite baciti? Da li vam je teško prodati auto koji ste dugo posjedovali i vozili? Da li imate neke dijelove namještaja koji se više nikako ne uklapaju u interijer, ali ih ne želite baciti? Da li neke stvari i zbog čega imaju veču vrijednost od materijalne? Meni je recimo doista teško prodati auto koji sam dugo vozio, imam i neke dijelove namještaja koje sam uzeo iz kuće u kojoj sam prije živio, samo zato što me podsječaju na djetinjstvo i povezuju me s tim periodom života, ponekad me takve uspomene preko fizičkih stvari tjeraju da budem onaj iskonski ja. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 10.08.09 22:37 | |
| Bolje da ne kupe, to bi mogao biti urnebes.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 10.08.09 22:39 | |
| E ma pusti imam dva podruma, jedan stvoren za to...on im a ciijeli plan razrađen...ma nek se veseli..kad si kupi...rondat će mjesec dana , pa će ih nekom uvaliti za nešto drugo, po full tarifi:lol: | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 10.08.09 22:40 | |
| He he, fora ste zbilja.... : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 29.04.10 19:40 | |
| uuuuu previse...! Znaci imam pune kutije malih stvari i duboko u sebi znam da nikad vise necu moci da ih obucem ali uvek kad hocu da ih bacim bude ono "ma smrsacu ja, obucicu ovo" ili "a neka, cuvacu za moje dete"...mislim, slucaj | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 18.06.10 19:25 | |
| Slike...one me vezuju za proslost i lepe uspomene..... za ostalo se ne vezem |
| | | mentalistica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 786 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 18.06.10 22:31 | |
| Vežem se za mobitel, sat, auto, slike,... | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 18.06.10 23:14 | |
| Imam jednu stolicu staru 150 godina...ručni rad.I neke kutijice stare.Čuvam jedan kaput koji me podsijeća na moje prvo radno mjesto(potrošila sam na njega svoje prve dvije plaće).Malo je demode...ali služi ponekad, kad su najjače zime. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 18.06.10 23:19 | |
| |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 18.06.10 23:21 | |
| Vezujem se za kola, knjige i nakit... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 18.06.10 23:36 | |
| - mihaela je napisao/la:
- Vezujem se za kola, knjige i nakit...
Mihaelaaa |
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 18.06.10 23:37 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 18.06.10 23:38 | |
| Se ljudi vezuju za takve stvari...nikad mi nije bilo jasno.. |
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 18.06.10 23:56 | |
| Jednostavno si vezana - ne mozes bez toga.... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 19.06.10 0:18 | |
| ne razumem.. |
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 19.06.10 0:32 | |
| Bleky npr. kupila si si nešto što si jako htjela i to ima neku svoju draž zbog koje se osjećaš lijepo.
Netko ima auto s tim autom je prošao sve i svašta, nikad te nije iznevjerio (imao neki veći kvar, zakuhao,...) i naravno da se vežeš za taj auto i žao ti ga prodat. | |
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 19.06.10 0:38 | |
| tako je menta...
evo recimo knjige...npr dobila sam knjigu, procitala sam je, mnogo mi se svidja i ja se bukvalno vezem za nju, citam je drugi , treci put...ako bi se selila ponela bi je i tako..
Tako i za nakit ...kupis ga ili dobijes, svidja ti se, lepo ti stoji i vezana si za njega...nije to da ti ne mozes bez toga, al lepo ti je kad ga imas... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 19.06.10 0:40 | |
| Ok lepo je imati ..ali vezivati se nije mi jasno.. |
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 19.06.10 0:41 | |
| I kada bi izgubila taj nakit, bilo bi ti krivo jer se s njim osjećaš nekako drugačije. | |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| | |
| - Bleky je napisao/la:
- Ok lepo je imati ..ali vezivati se nije mi jasno..
Zar nemaš niti jednu stvar koju si potrgala i da ti je bilo žao? Zar nema niti jedna stvar koju si kupila dva puta jer ti je lijepa? To je jedna način vezivanja za takve stvari. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 19.06.10 0:43 | |
| Ne nema takvih stvari niti ih je bilo..jedino slike kao drage uspomene ali to sam vec napisala u nekom od predhodnih postova |
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 19.06.10 0:45 | |
| Ok i ti si za te slike vezana jer ti bude lijepa sjećanja i da ih izgubiš ili nešto, bilo bi ti krivo. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 19.06.10 0:46 | |
| da ali to je jedino od materijalnog za sta se vezujem... |
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 19.06.10 0:47 | |
| Onda razumiješ o kakvom se vezivanju radi Ti samo u slikama vidiš to vezivanje, mi neki i u drugim stvarima | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? 19.06.10 0:49 | |
| ne bih to poredila.. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vežete li se za fizičke stvari? | |
| |
| | | | Vežete li se za fizičke stvari? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 156 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 156 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|