| Kako zamišljate svoju smrt? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Kako zamišljate svoju smrt? 21.03.09 18:27 | |
| svoju smrt?
jednoga dana, kada dođe vrijeme za to, kako bi voljeli da bude?
brzo i bezbolno...bez ikakvih muka i patnji....u nekakvoj prometnoj ili drugoj nesreći... ili da obolite od nedaj bog raka pa da znate da su vam odbrojani dani?
Zadnja promjena: Goran; 21.03.09 20:47; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : Naslov editiran kako bi se točno znalo o čemu se radi u temi.) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 21.03.09 18:30 | |
| Bila sam korak od smrti,ali... ne razmišlam baš o tome,naravno da svi želimo da to bude bezbolno i brzo... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 21.03.09 18:47 | |
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 21.03.09 19:56 | |
| Meni kada mi dođe red nebi voljela da umirem vezana za krevet dugo, brzo i fajn. Ali voljela bi mislim da je što manje patnje za moju djecu, muža. | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 21.03.09 20:45 | |
| Ne razmišljam o smrti i uopće se ne opteručujem kad i kako će se to dogoditi. znam da će mi duša nastaviti živjeti, a fizički ću umrijeti kad "tijelo da svoje" ili nekako drugačije, to je stvar o kojoj uopće ne razmišljam i ne bojim se fizičkog umiranja. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 21.03.09 20:48 | |
| u snu najbolje...samo nedaj boze patnje ni meni... ni nikome... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 21.03.09 22:11 | |
| |
|
| |
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 25.03.09 14:47 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 25.03.09 14:49 | |
| Ni ja isto, ali sad kad sam vidio naslov pod aktualno, prostrujalo mi kroz glavu kako bi više volio kremiranje nego pokop, mada sam prije imao drugačije mišljenje. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 29.03.10 21:01 | |
| O boze... Dal da neko zamislja svaju smrt??? o.O Otkud znam...valjda nece da boli | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 04.04.10 23:34 | |
| Ne opterecujem se time.....ali kad razmislim samo da bude brzo i bezbolno.... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 13.04.10 23:22 | |
| - black-angel je napisao/la:
- Ne opterecujem se time.....ali kad razmislim samo da bude brzo i bezbolno....
... i u kasnim devedesetima.... : : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 13.04.10 23:23 | |
| |
|
| |
Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 13.04.10 23:29 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 13.04.10 23:29 | |
| Tako je i najbolje. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 18.06.10 19:06 | |
| Zasto se opterecivati..kada je to neizbezno..kad se dogodi necemo ni osetiti |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 18.06.10 19:07 | |
| Netko bome i osjeti _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 18.06.10 19:09 | |
| To da ali ne treba je zamisljati unapred ..moze da se dogodi sutra..za 5, 10 godina 20 |
|
| |
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 18.06.10 19:09 | |
| Ne mislim o smrti, nemam vremena o tom razmisljati. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 18.06.10 19:12 | |
| - blizanka je napisao/la:
- Ne mislim o smrti, nemam vremena o tom razmisljati.
slazem se Treba uzivati u svakom danu kao da je posledji |
|
| |
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 18.06.10 19:15 | |
| Bogami ja uzivam u svakom trenu kao da je prvi ...nikad ne mislim da je posljednji _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 18.06.10 19:20 | |
| Tako i treba zasto se opterecivati glupostima |
|
| |
mentalistica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 786 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Kako zamišljate svoju smrt? 18.06.10 22:31 | |
| | |
|