|
| Koju etiketu nosite...?! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Koju etiketu nosite...?! 20.09.16 12:18 | |
| U relanom životu to je etiketa vraga ili mi non-stop kažu vraže. To je zato jer se volim zezati i šaliti dosta. Naravno, znam ja biti i ozbiljan kad treba. Daleko od toga. Što se virtualnog svijeta tiče, tu je druga slika. Npr. da priznam, ženska me populacija baš gotivi. Zašto, na to ne znam sam odgovor. Znaju one. Jer ja sebe ne smatram nekom sad facom ili likom, pa da žene doslovce sline za mnom. To ja nisam, ali eto na neki način me gotive. Pa bi se tu mogla pripisati etiketa, raja ili jaran. A, muška populacija me ili cijeni i poštuje ili na raznorazne načine pokušava da blati i vrijeđa. Za jedne sam super kolega, pajdo. Dok sam za druge, seljačina, prostačina, švaler, ženskaroš itd. Ovi koji razmišljaju na ovaj drugi način su osobe koje me uopće ne poznaju. Niti su me srele, vidjele, čule ili pisale sa mnom pa da te etikete imaju tu potporu o tom što pišu. Naravno, iluzorno je sa duhovima se ganjati. I na kraju glupo. Ja sam jednostavno ja i to je to. Sad koja će etiketa biti na meni, to ovisi o tvrtki koja ih proizvodi. | |
| | | | Koju etiketu nosite...?! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 217 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 217 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|