|
| Papige tigrice | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Angarila Početnik
Broj postova : 14 Godine : 24 Datum registracije : 25.01.2015
| Naslov: Papige tigrice 25.01.15 15:55 | |
| Ako vas nešto zanima o papigama tigricama,želite podijeliti iskustva,imate problema...ovo je idealno mjesto za rasprave i priče!Dijelite nam savjete,zajedno ćemo raditi projekte,prićati o spolovima tigrica,dresiranju,parenju,njezi,problemima,bolestima,ponašanju,hrani...O svemu po puno!Dovoljno je samo kliknuti na ovu temu i priključiti nam se!Zabavite se! | |
| | | Angarila Početnik
Broj postova : 14 Godine : 24 Datum registracije : 25.01.2015
| Naslov: Re: Papige tigrice 25.01.15 16:31 | |
| E,da...Imam i ja jedan problem.Kupili smo mladu papigu tigricu.Godinu dana smo se brinuli o njoj i nekad bi smo kavez iznosili vani.Jednom takvom prilikom,u 11. mjesecu je uginula.Je li to od hladnoće?P.S.Kako ću to spriječiti kod sadašnjih papiga?Jedna je već oko 2 godine kod nas,a druga koju smo kupili kada joj je tek izraslo perje kod nas je oko 6 mjeseci. | |
| | | Dalmatinka Ljubitelj foruma
Broj postova : 3993 Godine : 44 Lokacija : Tamo di je Coco! Datum registracije : 01.08.2022
| Naslov: Re: Papige tigrice 18.01.23 16:47 | |
| Ne virujem da je zbog toga uginula sto je bila vani,ja nisam to do sad nikad cula da je netko riknuo jer je bio malo na suncu. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Papige tigrice | |
| |
| | | | Papige tigrice | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 459 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 459 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|