|
| Mindža-njeno kraljevstvo ovozemljsko i nebesko... | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Mindža-njeno kraljevstvo ovozemljsko i nebesko... 05.10.14 12:30 | |
| First topic message reminder :ovu temu sam mogao da stavim pod sex i erotika...međutim kad razmislim duboko koliko Mindža ima utjecaja i vlada svima nama, ipak je ovo za filozofiju...znam biti će napada od intelektulanih grupa, moralista, homofobičara itd. što se piše o Mindži...jer po njihovom Mindža je Mindža...i što se tu ima više kazati...ali malo zastanimo, da li je baš to tako...mnogi će se iznenaditi kada napišem da je gospodar svijeta Mindža...kakav Putin i Obama...oni su talašika za Mindžu...pogledajmo povijesno, tko je vladao svijetom i krojio ga...nije Cezar, ni Keops, Ni Napoleon, niti ijedan od njih...nego je to Mindža...znam, kazati ćete da bubam i lupam...moguće, nisam ja savršen...samo kada sve izračunam i stavim na stol, rezultat je taj da je Mindža kraljica svijeta...bila, jest i biti će zauvijek...samo što je Mindža za razliku od nas puno pametnija, suptilnija, osjećajnija i zna kako da uzme vlast u svoje ruke...a, još bolje da je zadrži...to nijedan političar bilo koje zemlje ne umije...i oni što su bili diktatori, bili su da...ali su se klanjali Mindži...recite da nije tako... opet će se klanjati...u to budite 100% sigurni...ma koliko ona bila jednostavna, ipak ima tu moć kojoj nijedno vremensko razdoblje ili podneblje ne odolijeva...svi padaju pred njom...ona opet nije neka ličnost velika, ono ljudina ili ljudeskara...nego malo nešto, a moćno...za nju ne postoji vrijeme i mjesto...postoji samo ona i mi njene sluge...da, sluge, nismo ništa drugo...još se tješimo, mi muški da smo je zadovoljili ili rasturili...Bože moj, koja glupost...niti smo je i niti ćemo je ikada moći rasturiti...da ne govorim o zadovoljiti...možemo samo da sanjamo o tome...i da budemo sretni da nas gleda i obraća nam se...što Vi mislite o Mindži, da li je život bez nje moguć?! ja mislim da nije... | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Mindža-njeno kraljevstvo ovozemljsko i nebesko... 05.10.14 20:31 | |
| | |
| | | Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Mindža-njeno kraljevstvo ovozemljsko i nebesko... 26.10.14 12:17 | |
| i dokle smo stigli sa raspravom ovdje... | |
| | | Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Mindža-njeno kraljevstvo ovozemljsko i nebesko... 03.01.15 13:40 | |
| eto sad znamo sto nas vodi i kontrolise nam cio zivot.. | |
| | | Nastasja Filipovna Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 311 Godine : 54 Datum registracije : 19.04.2015
| Naslov: Re: Mindža-njeno kraljevstvo ovozemljsko i nebesko... 17.05.15 23:07 | |
| zanimljiva tema.. | |
| | | Sumrak VIP član
| | | | Nastasja Filipovna Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: Mindža-njeno kraljevstvo ovozemljsko i nebesko... 17.05.15 23:14 | |
| vidim, vidim..ne znam odakle bih počela.. možda treba mindžu shvaćati kao izvor života i zadovoljstva u kojem se muškarci vole napajati.. | |
| | | Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Mindža-njeno kraljevstvo ovozemljsko i nebesko... 17.05.15 23:16 | |
| - Nastasja Filipovna je napisao/la:
- vidim, vidim..ne znam odakle bih počela..
možda treba mindžu shvaćati kao izvor života i zadovoljstva u kojem se muškarci vole napajati.. kad peglu popustiš vidiš mnogo šire... ma ne da je izvor života samo, nego masu stvari uz izvor sami... samo treba znati joj prići i proučavati je cjelokupnu...ne samo ko organ, to nix... | |
| | | Nastasja Filipovna Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: Mindža-njeno kraljevstvo ovozemljsko i nebesko... 17.05.15 23:22 | |
| pa taj fenomen o kojem ti pričaš upravo je vezan uz tu neiscrpnu muškarčevu želju za napajanjem na tom izvoru..da nema te želje, ne bi mindža imala tu moć koju ima.. | |
| | | Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Mindža-njeno kraljevstvo ovozemljsko i nebesko... 17.05.15 23:26 | |
| | |
| | | Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Mindža-njeno kraljevstvo ovozemljsko i nebesko... 18.05.15 12:20 | |
| finoo fino polemiziranje o mindzi a ja jadan ne znam ni sta je to.. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| | | | Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Mindža-njeno kraljevstvo ovozemljsko i nebesko... 20.05.15 0:08 | |
| izgleda da ću morati detaljno objasniti, mada sad pišem s moba pa sam spor ko puž...inače Mindža je sve samo ne organ... a, da se to objasni treba vremena...ona kroji sve, povijest, sadašnjost i budučnost...ma kako nevjerojatno izgledalo...ali kad se iza kulisa pogleda, to je tako... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mindža-njeno kraljevstvo ovozemljsko i nebesko... | |
| |
| | | | Mindža-njeno kraljevstvo ovozemljsko i nebesko... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 366 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 366 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|