Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Selfi svuda...

Go down 
Autor/icaPoruka
Sumrak
VIP član
Sumrak

Male
Aquarius Horse
Broj postova : 34131
Godine : 57
Datum registracije : 31.03.2011

Selfi svuda... Empty
PostajNaslov: Selfi svuda...   Selfi svuda... I_icon_minitime04.09.14 13:58

otakako su se pojavili mobilni telefoni sa kamerama svaki se Bog slika, sa ili bez dopuštenja drugih ili nas samih...tako je u zadnje vrijeme u jakom porastu masovna pojava selfi fotografiranja ili samoslikanja samih sebe...ujedno i drugih sa nama u tim snimcima...i to je toliko otišlo daleko da nema čuda na kojim se ne slikamo i sa kime se slikamo...iskreno osobno se tom glupošću ne bavim...sad da se slikam ko debil non-stop...i još da nosam onaj štap za selfi...ne treba mi to...niti me zanima...da napišem ovu temu ponukla me jutros jedna radio-vijest...ovdje gdje živim na auto-cesti desila se prometna nesreća u kojoj je bilo ljudskih žrtava nažalost...pogunila je žena sa dvije kćeri, jedan je imala 12g, a druga 9g...na radiju je govorila žena koja im je pokušala pomoći...jer se sve to deševalo ispred nje same dok je vozila...slučajno ta žena je bila liječnica i to za baš takve NOT-slučajeve i kaže da ništa strašnije u svojoj 15-oj karijeri nije vidjela iako se svaki dan susreće sa tim nesrećama na cesti...koliko je mogla pružila je pomoć, zvat je helikopter i sve angažirano da se ljudi spase...nažalost bez uspijeha...dok se drama za ljudski život odvijala auto-cesta je bila u oba smejra 5h zatvorena...nakon puštanja cete djelimićno u promet sljedeće se desilo...svi učesnici koji su morali proći tim djelom gdje se desila nesreća masovno su slikali sa svojim mobilnim to mjesto i sebe same...glavni policajac koji je sve to naravno vidio zgrozio se čime se ljudi bave u današnje doba...umjesto da se gleda kako pomoći netkome u toj situaciji, ono se gleda što više tog sranja selfi da se uradi, pa da se doma prikazuje ili po kafićima kako sam bio/la tamo negdje...pitam se što je sa psihom tih ljudi...kako bi bilo da tko od njih krvari i leži na cesti dok ga neki ili neka nepoznata osoba slika za svoj album ili ko zna što...meni je to za povraćanje...ono figurativno da se izrazim, kad bih mogao sve bih takve ko glinene golubove skinuo, prvo ruke sa mobilnim, pa njih...naravno to je figurativno...tko imalo misli glavom, nadam se da to ne radi...i sama ta pojava mi je iskreno bolesna...ne znam što Vi mislite o tome...?!
[Vrh] Go down

Selfi svuda...
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Australijski naučnici napravili telefon koji radi svuda
» Rizik, rizik svuda oko nas