|
| Što se krije iza fraze: “Suviše si dobar za mene” | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Što se krije iza fraze: “Suviše si dobar za mene” 17.09.13 11:54 | |
| Što se sve krije iza “Suviše si dobar za mene”, ovog tako pristojnog i tako uobičajenog načina da se “otkači” netko tko nam se (više) ne dopada … Negdje između “nisam spremna za vezu” i “ne volim te više” nalazi “ti si previše fin za mene”, vjerojatno jedna od najiritantnijih fraza koje žene mogu izgovore kada je riječ o ljubavi i vezama. Iako se često koristi kao “zgodan” izgovor da se neko “otkači”, značenje može varirati od slučaja do slučaja. Pa šta se zapravo krije iza tog “pristojnog” izgovora? U svakom slučaju, poslije te rečenice od veze nema ništa, a evo što se najčešće time poručuje. Žene nikad ne ostavljaju jer je muškarac previše fin. Iz prostog razloga što nije moguće biti “previše dobar”, “previše ljubazan” ili “previše lijepo odgojen”. “Fino” u ženskom rječniku često znači “dosadan”, “nesiguran”, au nekim slučajevima i “loš u krevetu”, ali pošto bi to zvučalo suviše surovo, obično se bira neutralnija “suviše si dobar” varijanta. “Suviše si dobar za mene” često znači “uvijek igraš na sigurno i predvidljiv si”, a žene najčešće žele da njihov partner ima avanturističkog duha. Nekoga od čijeg će im pogleda klecati koljena … Ali, lakše je “izvući se” ako se čitava stvar predstavi u “nisi ti kriv, ja sam” maniru. To može biti i drugi način da se kaže “dosadan si”. Svi mi želimo nekoga tko će za nas biti izazov, mentalno, prije svega, s kim ćemo moći i razgovaramo o ozbiljnim temama i da se smijemo do suza, uživajući u svakom zajedničkom trenutku. Ako joj prepustite donositi sve odluke koje vas se oboje tiču, na dobrom ste putu da vas “otpiše”, najvjerojatnije pod parolom “suviše si fin”. Iako vi možda mislite da je lijepo od vas što je puštate da ona odlučuje koji ćete film gledati, u kojeg ćete restoran na večeru, ili kuda ćete na more, to vrlo brzo može postati jako zamorno. Žene žele pored sebe nekoga tko je u stanju iznijeti svoje mišljenje i donese odluke, od onih najbanalnijih, do onih velikih, životnih. Ipak, ponekad “suviše si dobar za mene” znači i da ona ima dojam da vas ne zaslužuje. Možda je imala loša iskustva s muškarcima, pa misli da nije vrijedna, da ne zaslužuje da netko bude dobar prema njoj. Ako imate dojam da je to u pitanju, a stalo vam je do nje, nemojte odustajati. Budite pažljivi i dobri, pokažite joj koliko vam je stalo do nje. Ako budete imali strpljenja i razumijevanja za njene strahove, kad vam se konačno prepusti vjerojatno će to biti ljubav koju ćete pamtiti čitavog života, čak i ako ne ostanete zajedno. izvor _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Što se krije iza fraze: “Suviše si dobar za mene” 02.12.13 21:31 | |
| to ne bi volio cuti..tako se zenska osoba stavlja u podredjeni polozaj..a opet s druge strane moze biti samo nagovestaj da nece odustati jer u prirodi zena je da se bore za ono sto im je provizorno nedostizno.. | |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Što se krije iza fraze: “Suviše si dobar za mene” 20.09.15 1:03 | |
| to je vid tihog odbijanja...ono kurtoazno...kao ono, dragi nije do tebe, do mene je...eto da ne bude odmah vruće... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Što se krije iza fraze: “Suviše si dobar za mene” | |
| |
| | | | Što se krije iza fraze: “Suviše si dobar za mene” | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 479 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 479 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|