|
| Seoski momci | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Olimp Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 739 Godine : 65 Datum registracije : 15.12.2010
| Naslov: Seoski momci 14.04.13 18:50 | |
| ... Nakon popodnevnog odmora uključio sam se u riječnu maticu rijeke Drave, usmjerio kanu prema istoku i zaveslao. Nakon oko sat i pol vremena iz daljine čujem žamor veselih ljudi na šljuncanoj riječnoj plaži. Prilazim bilže, a ono povik i poziv iz više grla da dodem na piće. Prema boji glasova i veselosti poziva odmah sam "pročitao" da tu nema soka, a to znači da je tu moje prisustvo i te kako poželjno. Stoga pristadoh na plaži. Kad tamo skupina seoskih momaka iz obližnjih sela nizvodno mjesta Virje, došli traktorima i prikolicom, ponijeli ića i pića, zapalili instrumentarij za vikend pripremu hrane, otpustili kočnice i uživaju. Kada su čuli da idem za Beograd gotovo svi su se nekoliko puta prekrstili pa navalili na mene raznim pitanjima. Pobrinuli su se dobrano da mi rijeci ne zapinju u suhom grlu, a kada je zečetina bila gotova navalili smo na nju, prethodno pojevši ribu koju su toga prijepodneva ulovili u rijeci. Nakon jela još smo se više raspričali i raspili, a nakon nekog vremena morao sam se od njih oprostiti i krenuti na put. Htjeli su mi natrpati svega i svašta za put, ali sam ponio jedan PAN, da si osvježim dan.A momci i njihove dame ostadoše na plaži dugo mi mahajući za srećan put.Na kraju prije nego zamakoh za krivinu rijeke, još jednom su mi povikom zaželjeli sve najbolje na putu... | |
| | | | Seoski momci | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 107 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 107 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|