|
| Mogu li se muškarci promjeniti? | |
|
+9Arwen Dido Magnum Ary Goran Kikica ajmeivana Lux Blizanka 13 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Mogu li se muškarci promjeniti? 02.03.09 15:11 | |
| First topic message reminder :Mogu li se muškarci promjeniti,stalno čujem...ja ću njega promjeniti bla bla.... Ja osobno mislim ako je lik izgrađen kao osoba u potpunosti tu mjenjanja nema, bar ne onog iz korijena,možda samo digod koja sitnica...uzimam sebe za primjer nema toga lika sada da u ovim mojim godinama mene netko mijenja... : |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Mogu li se muškarci promjeniti? 10.07.09 0:46 | |
| tako je Arwen........ |
| | | jaro1968 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3073 Godine : 56 Lokacija : najlijepsi zalazak sunca Datum registracije : 22.06.2009
| Naslov: Re: Mogu li se muškarci promjeniti? 10.07.09 6:54 | |
| Svak se moze promjeniti pa tako i muskarci | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Mogu li se muškarci promjeniti? 11.04.10 18:08 | |
| sad mislim da mogu ...mnoge stvari mogu promjeniti ...kad postoji zelja volja i osjecaj da se mijenja zbog negog koga voli... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| | | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Mogu li se muškarci promjeniti? 11.04.10 18:13 | |
| mogu se promijenit, ja sam primjer...i uvijek se mijenjam | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Mogu li se muškarci promjeniti? 11.04.10 18:14 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| | | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Mogu li se muškarci promjeniti? 11.04.10 18:19 | |
| ima ih ... ima ih ... mislim jako mocnih ...ali ne daju nista promjeniti : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mogu li se muškarci promjeniti? 04.08.10 10:53 | |
| pa to ti kazem ne mozes nista promeniti na njima |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Mogu li se muškarci promjeniti? 04.08.10 11:22 | |
| Osnovu mu ne možeš promijenit...al sitnice se mogu...ako ima potencijala i ako se da.Ako ne da...gotova priča...uzmi il' ostavi | |
| | | cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Re: Mogu li se muškarci promjeniti? 09.08.10 19:25 | |
| Velika,prava iskrena ljubav mijenja....ali neprimjetno, bez prisile,bez zanovijetanja...samo je ona ta koja može promijeniti i to oboje i to tako da iz sebe izvuku ono najbolje....bez toga ništa.... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mogu li se muškarci promjeniti? 10.08.10 11:02 | |
| zavisi o kakvim promjenama se radi. gledajući u globalu, jako se teško promijeniti, izgrađene smo osobe. od malih nogu se gradimo, klesamo, od malih nogu se formiramo. kad se jednom ''stvorimo'' teško se mijenjati. ali, ako se radi o nekim sitnim ustupcima, onda bih rekla da je to više pitanje kompromisa. u principu, ako nekoga voliš, voliš ga sa svim manama i vrlinama. osobno ne želim mijenjati nikoga. želim ga prihvatiti onakvog kakav je, jer željeti nekoga promijeniti po meni je uskrata slobode. svi težimo za slobodom. jedino smo u slobodi mi - onakvi kakvi jesmo. i kao što ne želim nikoga mijenjati, isto tako ne želim da se mene mijenja. uz napomenu da ne mislim na kompromis. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mogu li se muškarci promjeniti? | |
| |
| | | | Mogu li se muškarci promjeniti? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 18 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 18 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943714. in 18090 subjects
|
|