|
| Daleka obala | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Daleka obala 28.02.09 9:49 | |
| First topic message reminder :
Četrnaest palmi
Četrnaest palmi na otoku sreće Žalo po kojem se valja val I moja draga obasuta cvijećem Leži kraj mene, sretan sam ja.
Četrnaest palmi se nadvilo nad nama Sa žala šumi zapjenjeni val A moja draga obasuta cvijećem Strasno me ljubi, sretan sam ja.
Četrnaest palmi sad više ne rastu Žalom se više ne valja val A moja draga obasuta cvijećem Nije kraj mene, tužan sam ja.
Al' nema veze što palme ne rastu I što se više ne valja val I nema veze što nema moje drage Sa drugom sutra sretan bit ću ja. |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 10:02 | |
| Valovi
Sezdeset osme pobjegoh od kuce, Bila je jesen i bilo je vruce. Nisam bio zreo ni za brijanje, Stari rece: Hajde na sisanje! Sezdeset osme pobjegoh od kuce, Bila je jesen i bilo je vruce. Sezdeset osme pobjegoh od kuce, Govorim stvari od juce.
Deset godina kasnije, Sve mi je bilo jasnije, Kosu dugu pola metra, Skratio sam na dva centimetra. Stari rece: Hvala ti Boze! Ukrao sam mu jaknu od koze, Nakon samo 52 tjedna, Dosla je sedamdeset sedma.
Sve nas nosi isti val, Nasa su vesla gitare, Imamo neke nove snove I pjesme stare.
Deset godina sam proveo u dimu, Nove odluke su donjeli u SIV-u, Dolazi netko, ja neznam tko, Ali jako, jako osjecam to. Osamdeset sedma mi se smije, Sve sam ovo vidio prije. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Daleka obala 27.04.11 11:36 | |
| Bude me
Od ljubavi sto se desi trazili smo mnogo vise zeljeli smo da nas ona iznenadi, razveseli
A ljubav kao pjesma koju ludi pjesnik pise gruba rijec il' nesto vise i dosao je kraj
Sad nove ljubavi prolaze kraj nas u novim dodirima gubio sam se u nocima kao ova dok slusam njen glas i molim zoru da me probudi kraj nje
Ref. Al' sada bude me, bude me nepoznate hladne ruke nepoznate hladne ruke trgaju mi san
Ljube me, ljube me nepoznate hladne usne nepoznate hladne usne ljube me, ljube me
Nismo znali da smo dali jedno drugom one noci ljubav koja nece proci pjesmu koja vjecno traje _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Daleka obala 27.04.11 11:37 | |
| U autobusu
Vidio sam te samo jednom u zivotu i jos sam uvijek pod dojmom tvog lika kojem se ne mogu bas sjetiti detalja a znam da je bio slika i prilika
Necega lijepog, necega strasnog necega jestivog i prvoklasnog necega iz cega zraci toplina necega sto samo boginja ima
Ja sam se nalazio u autobusu i gledao te kroz prljava, isarana stakla skupio sam hrabrosti i jednom ti mignuo al' ti se nisi ni milimetar makla
Zbog prljavog stakla nisi me uocila nego si u drugi autobus krocila od srama i od bijesa sam pocrvenio a sofer je prebacio u prvu i krenio
Nevjerujem da bi te uspio prepoznati jedino mozda u onoj istoj pozi u desnoj si ruci drzala kesu iz koje ti je nesto kapalo po nozi
I nisi se smijala, nisi ni plakala nisi ni vikala, niti si skakala ako te moj postupak zastidio ja to zbog prljavog stakla nisam vidio
Ja sam jos uvijek pod dojmom tvog lika jer sam te vidio sam jednom u zivotu i nisam obracao paznju na detalje primjetio sam samo tvoju ljepotu
Jer bila si lijepa, bila si strasna bila si jestiva i prvoklasna iz tebe je zracila ogromna toplina imala si sve sto boginja ima
I bila si lijepa, bila si strasna bila si jestiva i prvoklasna iz tebe je zracila ogromna toplina imala si sve sto boginja ima _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Daleka obala 27.04.11 11:55 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Daleka obala | |
| |
| | | | Daleka obala | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 250 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 250 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|