|
| Daleka obala | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Daleka obala 28.02.09 9:49 | |
| Četrnaest palmi
Četrnaest palmi na otoku sreće Žalo po kojem se valja val I moja draga obasuta cvijećem Leži kraj mene, sretan sam ja.
Četrnaest palmi se nadvilo nad nama Sa žala šumi zapjenjeni val A moja draga obasuta cvijećem Strasno me ljubi, sretan sam ja.
Četrnaest palmi sad više ne rastu Žalom se više ne valja val A moja draga obasuta cvijećem Nije kraj mene, tužan sam ja.
Al' nema veze što palme ne rastu I što se više ne valja val I nema veze što nema moje drage Sa drugom sutra sretan bit ću ja. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:50 | |
| Daleka obala
Postoji obala gdje more je čisto Daleka obala Stijene su gole, a djevojke isto Daleka obala nas mami Daleka o, daleka obala
Oborita riba iz mora me gleda Daleka obala Ja bi je oborio a ona se ne da Pred obalom igraju se četiri morska pasa Koga oni popapaju tome nema spasa
Sunce na zalazu obalu zlati Pijani mornar se obalom klati Valovi šume a brnistra cvate Ruski špijuni me obalom prate |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:50 | |
| Di si ti
Da se žamor čuje ja ga ne bi čuja I pisma da se čuje ja je čuja ne bi I uvik kad sam takav ja razmišljam o tebi Voljena moja
A to je tako često pa i u snu se budim I počet ću sam sebe da kudim I da se nazivam ludim I počet ću da te mrzim, voljena moja
I ne samo da ću početi, nego to i činim I sve ću naše zbrisati i reći ću svima inim Da te ostavljam i mrzim voljena moja, ljubavi moja
Di si ti, di si ti, di si ti, Dok te moja ljubav traži, samo kaži, kaži di si ti, di si ti Dok te moja ljubav treba, samo kaži, kaži, di si ti
A zato ne tribaju mi ni suze ni cviće Psovke, poljupci, dar Niko izgubiti time ništa neće Jer nikad nismo bili zaljubljen par
Stihove što sad reka sam tebi Spontane su riči Bez škice, bez kroja I kažen ti na glas šta krija san u sebi Oćeš li biti voljena moja
I na kraju te molim Voljena moja da nikom ne kažeš ovo, da šutiš Neka ovo bude mala tajna, moja i tvoja I nemoj zbog ove pisme da se ljutiš Jer ti ćeš uvik biti uvik voljena moja
Di si ti, di si ti, di si ti Dok te moja ljubav traži, samo kaži, kaži di si ti, di si ti Dok te moja ljubav treba, samo kaži, kaži, di si ti, di si ti, Ispod ovog modrog neba, dok te moja ljubav treba Di si ti, di si ti, di si ti Di si ti, di si ti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:51 | |
| Evo me (with Sunčica)
Jednom triba i to reci ja vec dugo nisam bija s njom i nije tesko s drugom leci ali malo mogu naci u tom
Vrime uvik naprid gura i svugdi bija san ja puno pisme, lipih cura al' nema one kojoj srce san da
Koliko je sad lipa, da bar znam i da li jos me triba ili san joj stran i da l' ce ove moje rici stici do nje i da l' ce jednog dana prici i reci evo me
Evo me, sada sam stigla rekli su mi tu si ti evo me, svugdje sam bila sve ti moram pricati
Ali ne, necu sada na to vrijeme gubiti poljubi me, noc je mlada samo te zelim ljubiti poljubi me |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:51 | |
| Gordana
Treba mi netko da mu ispričam sve Kako sam pustio da me rastave Od Gordane moje Gordane Prije nisam ni znao jer bio sam mlad Da je svakome čovjeku urođena glad Za suzama tuđim suzama
Jer ljudi su pokvarena rasa Prljava i zla I tko ljude sluša taj Uvijek nastrada
Kada bio sam sa njom volio sam je I ona je tada voljela mene Voljela me voljela me je Al došli su ljudi pokvareni zli I svakakve laži su pričali O meni i o Gordani
Prošli su dani prošle godine Od kada sam pustio da me rastave Od Gordane moje Gordane Tada nisam ni znao jer bio sam mlad Da je svakome čovjeku urođena glad Za suzama tuđim suzama |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:52 | |
| Kurve
Stvari se polako vracaju na mjesto ovakvo nesto se ne dogadja cesto premda, priznajem ponekad pretjeram i nekud otplovim sam i tad slike izblijede sve i tad zatvaram se u sebe i tad nisi mi potrebna
Kazaljke i dalje krugove crtaju umjesto zvijezda kisne kapi na dlan padaju prazno mjesto u mom krevetu sjeca me, bila si tu
Tko zna kuda si otisla tko zna zbog cega se ne vracas tko zna, sve pise u zvijezdama
Jos jucer poljupcima mi smo se borili i dodirom smo jedno drugom tajne otkrivali sto se dogodilo, gdje je ta kap sto je prelila casu sto te natjerala da odneses
Sve sto sam volio a tebe sam volio sve sto sam sanjao a tebe sam sanjao ma zar sam pogrijesio sto sam se smijao kad su mi govorili da sve su zene kurve
Kad bi zauvijek zaspao ovaj grad kao u bajci prekriven trnjem i travama sve dok se ti ne vratis a vratices se znam i sve dok tvoja ruka ne dotakne moj dlan dok me ne zagrlis dok me ne poljubis dok me ne zagrije tvoj dah |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:52 | |
| Ležimo na travi
Lezimo na travi a sunce nas przi Ona me cvrsto za majicu drzi I kaze mi dragi, jako mi je stalo Da me bar jednom uznemiris malo
Ona je htjela i ja je jesam i mi smo se dobro pa sta
Sunce nas pece a koza nam cvrci Njena se ruka u mojoj ruci grci I kaze mi dragi hajde dobar budi Pa me jos samo jednom izludi
Ona je htjela i ja je jesam i jos smo se jednom pa sta
Al sunce je od umora iza brda palo I ja sam se priznajem umorio malo A ona je svjeza ko sladoled svjezi I kaze mi dragi hajde me zavezi
Ona je htjela,stvarno je htjela a ja je nisam pa sta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:53 | |
| Mađarica
Ja najviše volim mađarice mlade koje svoje usne sladoledom slade op cap zumba moja je kuća vesela op cap zumba ništa mi više ne treba
Ja najviše volim Panonsku nizinu i mađarice mlade kada jako zinu op cap zumba moja je kuća vesela op cap zumba ništa mi više ne treba |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:53 | |
| Marica
Marica zna kol'ko je obozavam I mislim na nju Ona je centralna licnost mojih snova
Uzalud je dozivam: "dodi mi Marice!" Marica me ne obadaje, Mora bit' da si se malo napija Ma nisam duso viruj mi, ti znas da ne bi ja, Sta se onda deres bolje ti je bizi ca Marice, Marice |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:54 | |
| Marica
Marica zna kol'ko je obozavam I mislim na nju Ona je centralna licnost mojih snova
Uzalud je dozivam: "dodi mi Marice!" Marica me ne obadaje, Mora bit' da si se malo napija Ma nisam duso viruj mi, ti znas da ne bi ja, Sta se onda deres bolje ti je bizi ca Marice, Marice |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:54 | |
| Mi nismo sami
Koliko si puta ljubila stranca I bila kao ptica kraj covjeka Koji ne leti do tvojih visina I ne zna tajnu skrivenu u tebi U tvom je oku je dragi kamen Ili to suzu cuvas za mene A ja sam samo snovidenje Koje ti kaze raduj se
I ne znam kad i neznam gdje Ici cemo istom stranom ulice Vjeruj mi duso srest cemo se U svijetu tajni mi nismo sami
Ti si u tijelu punom zelja Sa usnama zeljnim iznenadnja Al' nikog nema tko je tvoj I ova zemlja se ne zove dom U tvom je oku je dragi kamen Ili to suzu cuvas za mene A ja sam samo snovidenje Koje ti kaze raduj se |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:55 | |
| Mojoj lijepoj
Ja sam je gledao u svitanje dana U tihim nocima od zvjezdanog sna Rumenim sutonima ona me ljubi Zelenim poljima i beskrajem dna
Ja sam je gledao kroz kapljice kise Ona je svjetlo sto me vodi kroz noc Olujnim valovima ona me njise Ona je ljubav koja ne moze proci
Ja bih ugledao sunce Kad bih ugledao nju Ja bih imao ljepotu Da je pored mene tu
Ja sam znao da cu svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj Ja sam znao da cu svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:55 | |
| Morska vila
Kao da je morska vila Sve je moje snove ostvarila Na obalama vrelim Neprospavane noci Kao da je dio plime Modro more sumi njeno ime I sklada tihe pjesme Pjesme o samoci
Kao da je dio sna Sto me nosi zvijezdama
I dok je ljubim Ona se pretvara da spava Grije nas zlatnim suncem More ljubavi
I dok je ljubim kao more Njeno tijelo podrhtava Povedi me prostranstvima gdje svi Pjevaju o ljubavi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:56 | |
| Nema te
Noc je puna bljeska neke cudne zablude Na nebu gore zvijezde mjesec je objesen Moje su davne zelje stopljene u mrak Vosak se cijedi s likom sto je bila tad
Dal' u zvijezdama si sada il' te nosi svjezi zrak Nema te Dal' u snjegu tvoj je dah il' u vjetru pogled blag nema te Odnio te san
Ne ne ne ne ne Nema te, nema te O o Odnio te san |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:56 | |
| On je volio brodove
Ona je gledala u brodove kako njenog dragog odvode Do nekih dalekih hladnih i opasnih mora i obala I nije voljela brodove jer oni njenog dragog odvode Do nekih dalekih hladnih i opasnih mora i obala
Tada bi plakala u samoci zeljelabi da joj se vrati Zeljela bi da ga vidi i da ga opet ljubi cijelu noc
On je volio brodove jer brodovi ga odvode Do nekih dalekih toplih i opojnih mora i obala Samo nekad bi ga brodovi odveli do obala Gdje su daleka topla i opojna mora mirisala na nju
Tada bi plakao u samoci zelio vi da joj se vrati Zelio bi da je vidi i da je opet ljubi cijelu noc |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:57 | |
| Osamdesete
Jer osamdesete su bile godine Kad smo stalno svirali I svake noći smo do zore lupali Susjede smo budili Jer osamdesete su bile godine Kad smo stalno skupa bili mi Cijele noći smo pili Cijele noći pjevali
Tih smo godina slušali Džonija I svi smo nešto pokušavali Snimke smo pravili Nosili Škarici Praznih ruku se vraćali U kasnim satima tamo na Bače Jadran je janga pjevao Pivo se točilo Grlo se močilo Da se ne bi osušilo
Onda je krenulo, nešto se pomaklo Belan je okupio Đavole Moj bend se raspao Zoki je postao bubnjar Daleke obale A onaj čupavi iz Osmog putnika Njegove pjesme danas znaju svi Neki su lapani tada govorili Kako Đibo neće uspjeti
Dino je napravija Afriku Dean bi dao sebe samo za nju Renato je u Australiji Špiro je inspektor u općini A di si ti, di si ti moja ljubavi Di si ti moja ljubavi, di si ti moja ljubavi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:57 | |
| Ovo nije moje vrijeme
Ovo nije moje vrijeme Ovo nisu moje zime Nisu ovo moje kise U meni su kise tise
Poljubi me Iako znam da nisam ni snazan ni mlad Poljubi me Kao nikada do sad
Ovo nije moje vrijeme Ovo nisu moja jutra Nepoznate mracne sjene Budenja su moja sutra |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:58 | |
| Poljoprivredno ljubavna
Pola grada sad po kisi gaca Bit ce poma, bit ce krastavaca Molimo se svetom Petru Daj nam sedam litri po kvadratnom metru I paprici mozemo se nadat Nastavi li kisa 'vako padat.
Kisa pada, zelenilo raste Nebom lete muve, djelimicno laste Kisa pada, zelenilo raste Nebom lete muve, djelimicno laste.
Kisa pada, ulice se moce Neka kisne kome se hoce Ja sam s dragom na suvome mjestu Ljubimo se, gledam mokru cestu Ona kaze, mokra san ti i ja Ja se mislin, e to san i tija. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:58 | |
| Ruzinavi brod
Više ne pantin ča san tija Kad san bija lud i mlad S kime san cile noći bija S kin san karta, s kin san pija I ko je sve za mehon plaka Kad bi odrišiva kraj Možda me tamo di sad iden čeka raj.
Debelin moren sad me vodi stari ruzinavi brod Po provi mu restu friži, a timun mi uvik biži Tamo di bi tija i tamo di ne bi smija More je izabralo put.
Na kraju, moran ti reći da već dobro vidin kraj Da su valovi sve veći i da mi ne liči na raj Samo olupine stare ča su zarile za dno Pa mi ono ča san tija, ča san godinama smija Nije to. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 9:59 | |
| Roza
Roza nije zeljela da zna Koliko volim njena crna oka dva Koliko zelim da bude pored mene Roza Roza nije zeljela da zna
I jednog dana u nju uvuko se vrag Rekla je dragi ti mi vise nisi drag Rekla je vise ne zelim biti tvoja Roza Rozi vise nisam bio drag
Vrati se Roza ti si zivot moj Volim te Roza ti si meni sve Molim te Roza budi opet moja Roza Roza ne ostavljaj me
Dane sam provodio misleci na nju Bila je prisutna u svakom mome snu Bila je prisutna u svakoj mojoj rijeci Ja sam ucestalo mislio na nju
I jednog dana Roza bane na moj prag I kaze mi dragi,opet si mi drag I ja sam vidio da to je neka druga Roza Al nema veze vazno da se vratila
O Roza ti si zivot moj Volim te Roza ti si meni sve Molim te Roza budi uvijek moja Roza Roza obozavam te |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 10:00 | |
| Sa' mi je ža'
Lipa i smisna ti si bila Dok me nisi tila dok me nisi tila Sada ka' san te upozna Ka' san puno toga spozna Sa ti moran reci ja Da mi je za', da mi je za'
Da mi je za', da mi je za' Da mi je za', da mi je za' ca san te upoznava ja
Falsa si ka kita falseg cvica Koje nema svoga vonja Ali cvice bar ne ronja Cili dan se samo piturajes Cili dan se maskarajes Mene i ne obadajes Pa mi je za', pa mi je za'
Pa mi je za', pa mi je za' Pa mi je za', pa mi je za' ca san te upoznava ja
Sa' mi je za', sa' mi je za', Sa' mi je za', sa' mi je za' ca te volin ja Sa' mi je za', sa' mi je za', sa' mi je za' Sa' mi je za', sa' mi je za' ca te volin ja Ca te volin ja, ca te volin ja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 10:00 | |
| Što te više gledam to te više ne dam
Stani malo pogledaj me ti U mojim zjenama ces sebe viditi To nije odraz to je istina To je ljubav sto nas sebi uzima
Uvijek sam bio samom sebi dovoljan A tek sad vidim da pola bio sam Taj drugi dio donjela si ti I sad se ne mogu od tebe dijeliti
I sve ja imam samo kada ti si tu A kad te nema samo ti mi ostajes I sebe pitam da li sada sam u snu Il' tek se budim sad po prvi put Il' mozda ludim Jer sto te vise gledam To te vise nikom nedam ja
Tvoja ljepota sto s neba dodir je Iz mene gura sile dosad skrivene I dok te ljubim topim se u bunilu Na moje usne cudne rijeci naviru
Moje tijelo tek uz tvoje osjecam Moja jutra tek uz tvoja nose dan U tvome osmijehu cujem i svoj glas I cijeli svijet tu je samo radi nas |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Daleka obala 28.02.09 10:01 | |
| Ti nisi tu
Tvoja je koza topla i bijela Tvoje su ruke tople tvoje usne gore I dok ti pijem mirise tijela U tvojim ocima je podivljalo more Iz daljine se valjala noc Dugo smo se ljuljali u snu A sljedeceg dana u svitanje zore Kraj mene ljuljalo se samo tamno plavo more
Ti nisi tu, ti nisi tu Ti si na nekom drugom mjestu Ti nisi tu, ti nisi tu Ti si na nekom drugom mjestu |
| | | Gost Gost
| Žao mi je nas
Mutna svjetla kisovitog grada ostala su iza nas U meni pada i posljednja nada da razumijes moj glas Niz staklo klize krupne kapi i moje rijeci klize uz njih Kad bi se vratili posljednji sati promjenit nesto da li uspio bi
A zao mi je nas, zao mi je snova ugaslih Nasih zelja glas, sad je tako dalek tako tih A zao mi je nas i zanam da neznam sebi prizanti Da nasih zelja jaz i tebe i mene od nas ce odvesti
Zaustavljam se i otvaram vrata s kisom su rijeci prestale Tvoj zadnji osmijeh zaklanja tama a moj u meni zapinje Sve ono sto je bilo sve sad u nista se zatvara Nazad krenem ne okrecem se dok se noc u jutro pretvara |
| | | Gost Gost
| Vozim polako
Nestali su svi ljudi oko nas Nestali su svi kad čuo sam ti glas Nestali su svi u trenu kada rekla si Kako želiš sa mnom otići
Vozio sam gradom što još spi Pored mene sjedila si ti Pričala si dugo slatko da si sanjala Kako tvoje usne ljubim ja
A ja vozim polako i ne brinem Što ovaj grad ne poznajem Jer slijedim ti misli što mi put pokazuju Dok nas vode u tvoj stan U tvoj stan
Još mi kažeš malen ti je ovaj grad I da bi htjela pobjeći kad-tad I da imaš osamnaest a more nisi vidjela I da ga vidiš u mojim očima |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Daleka obala | |
| |
| | | | Daleka obala | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 247 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 247 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|