|
| Zanemarivanje djeteta - ekstremni slučaj | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Zanemarivanje djeteta - ekstremni slučaj 27.02.09 23:41 | |
| Trogodišnja djevojčica zna reći samo da i ne, ako je se nešto drugo pita, laje kao pas. Rastrojena majka alkoholičar potpuno je zanemarila činjenicu da ima dijete pa su malu od smrti od gladi i hladnoće sačuvali psi grijući je svojim krznom i dijeleći s njom hranu koju im je žena bacala pod stol. - Citat :
MOSKVA - Socijalni radnici prestravili su se kad je otkriveno da su trogodišnjakinju Madinu u središnjoj Rusiji odgojili psi jer ju je majka od rođenja potpuno zanemarila i izgladnjivala
Lajala je poput psa
Dijete je bilo golo i hodalo je na sve četiri, a hranilo se glođući kosti zajedno sa psima koji su se očito brinuli za nju i grijali je svojim krznom. Majka Anna bila je neprestano pijana, a djevojčici je hranu davala ispod stola na podu. Mala Madina zna reći samo “da” i “ne”, kada bi joj se netko približio, lajala je poput psa.
Djevojčica je, kako su priopćili ruski mediji, potpuno zapuštena i izgladnjela, a na životu su je održavali psi s kojima je dijelila sudbinu pokraj potpuno neuračunljive majke. Mala Madina, kažu socijalni radnici, katkad bi pobjegla u dvorište ispred kuće, ali se nitko od djece nije želio s njom igrati jer nije ni znala komunicirati s njima. Djeca su je tjerala zbog čudnog ponašanja i ofucane odjeće.
Napuštena i izgladnjela
Policija je priopćila da 23-godišnja majka nikada nije bila kod kuće, a kad bi se vratila, bila je pod utjecajem alkohola i nije uopće obraćala pozornost na trogodišnje dijete IZVOR U cijeloj toj priči nije mi jasno kako pune tri godine nitko nije primijetio da se nešto neobično događa u susjedstvu... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zanemarivanje djeteta - ekstremni slučaj 27.02.09 23:43 | |
| Upravo tako Lux,pa to je užasno....jadno dijete.....ma znaš šta svi vide i svi šute...grozno....... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zanemarivanje djeteta - ekstremni slučaj 07.03.09 11:34 | |
| Ja sam postala jako slaba na djecu od kako sam rodila, nemogu suze suspregnuti ako vidim da dijeti pati i teško mi pada svaki put kada vidim djećje suze. Ima stvarno svakakvih ljudi, ali čovjek koji ne brine za svoje dijete, nije vrijedan zraka koji udiše. Ne znam dali bi ikoji drugi sisavac uradio to svom djetetu, osim čovjeka. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zanemarivanje djeteta - ekstremni slučaj 07.03.09 12:04 | |
| Čudno mi je kako pola tih odvratnih priča stiže iz Rusije. Zar je Rusija doista toliko odvratna država u kojoj su odvratne pojave svakodnevica? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zanemarivanje djeteta - ekstremni slučaj 07.03.09 12:09 | |
| nemam vise rijeci za ovakve situacije , _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zanemarivanje djeteta - ekstremni slučaj 07.03.09 12:34 | |
| zanemarivanje djeteta - grozno i loš primjer za ostale u društvu. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zanemarivanje djeteta - ekstremni slučaj 25.11.09 19:16 | |
| nikad ove stvari necu svatiti...niko nista ne cuje ne vidi ....a kad dode do javnosti onda se zna i da majke nije bilo nocima i da ostala djeca s njom nisu htjela da se igraju ..i nikom nista nije bilo cudno...niko se nije pitao zasto je to dijete bilo takvo ...ma jednostavno ljude ne interesuje niko i nista nek je njima dobro a ostalim kako bude ...zalosno ...ja ne bih mogla spavat da vidim takvo dijete i ne pitat se sta joj je i zasto je zapustena ..a koliko je takve djece za koje se i ne zna _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Zanemarivanje djeteta - ekstremni slučaj 25.11.09 21:11 | |
| Jezivo...međutim ,kako okolina to nije primjetila.Velika je tu odgovornost.Maloj je život uništen.Teško je taj nedostatak ljubavi nadomjestiti. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zanemarivanje djeteta - ekstremni slučaj 28.11.09 18:54 | |
| koja strava i užas.... ne mogu vjerovati na šta je čovjek sve spreman... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zanemarivanje djeteta - ekstremni slučaj | |
| |
| | | | Zanemarivanje djeteta - ekstremni slučaj | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 58 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 58 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|