|
| Pas u stanu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Pas u stanu 22.02.09 13:42 | |
| Što mislite o držanju psa u stanu i koje su pasmine za to najpogodnije? Ako imate psa, gdje ga držite? Moj je u boksu, prevelik i prelud je za stan. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Pas u stanu 22.02.09 13:44 | |
| Nemaš valjda psa kakav je ovaj na slici Ja volim male pse - kućne maze. Moja kujica mješanka ima deset kila i jako je čista i umiljata (osim laveža, dakako) i živi u stanu, gdje bi drugdje. Za stan su inače najpogodnije čivave, maltezeri, pudlice, mopsići, westiji, šicu i slične male pasmine | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pas u stanu 22.02.09 13:51 | |
| Za stan definitivno male životinje..... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pas u stanu 22.02.09 15:28 | |
| Imam boksericu,u stanu je samnom nakon mog posla pa do ujutru...dok radim kod mojih je imaju ogromno dvorište pa uživa... |
| | | Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: Pas u stanu 22.02.09 16:25 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pas u stanu 22.02.09 17:59 | |
| - Slavonac je napisao/la:
- moj je na lancu
A jojjjjjjjjjj,to mi je grozno |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pas u stanu 22.02.09 18:06 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pas u stanu 22.02.09 21:12 | |
| A je lijep |
| Naslov: Re: Pas u stanu 22.02.09 21:39 | |
| Možda bi se slagali moj Riki i tvoja Rea Kate. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Pas u stanu 22.02.09 22:27 | |
| Prekrasan ti je pas, Gorane | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pas u stanu 23.02.09 11:28 | |
| - Goran je napisao/la:
- Možda bi se slagali moj Riki i tvoja Rea Kate.
Moguće : |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Pas u stanu 07.07.09 20:31 | |
| imam dva psa i super su u stanu....imam Američkog stafforda i Bordošku dogu.....to su mali genijalci. Niti jedan ni prevelik za stan...a isto tako niti jednom nije mjesto na lancu.... | |
| Naslov: Re: Pas u stanu 07.07.09 21:16 | |
| To su mi zanimljive pasmine, lijepo što se slažu niky. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Pas u stanu 07.07.09 21:19 | |
| Bitan je autortitet , odgoj i naravno pažnja.....ljubav....igra....oduzima puno vremena ali kad se hoče sve se može....tako da sam ja stava....da svaki pas može biti u stanu....bez problema | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pas u stanu 17.05.10 23:34 | |
| Imam njemačkog ovčara i u stanu je .Dok je bio mali grizo je stolice ali sad je super ,cvijece ,dekoracije po podu sve mogu imat ,nikakav problem |
| | | Rubin Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 233 Godine : 27 Lokacija : Zagreb/Trnje Datum registracije : 10.11.2011
| Naslov: Re: Pas u stanu 11.11.11 14:11 | |
| Za stan je najbolja pasmina(po meni a po mišljenju meni bliskih ljudi)maltezer.Umiljati su, ne smrde, ne puštaju dlaku, dobročudni su ali jedina mana kod ove pasmine je to što su često bolešljivi pa za njih trebaš odvajati poveću svotu novca za veterinara | |
| | | April_fool Početnik
Broj postova : 42 Godine : 37 Datum registracije : 09.09.2012
| Naslov: Re: Pas u stanu 09.09.12 10:26 | |
| Da ja imam bas maltezera u stanu, godina mu je dana, osim sto je previse razigran drugih problema nema, al i ta njegova razgranost je simpaticna, uvijek luda kuca Ima godinu dana i 2,5 kile ma mala mrvica moja, u stanu je sa nimfom, pa smo nju morali dici malo jer je znao da joj lupa po kavezu i uznemirava je Inace imam jos jednog psa vani, njemu je vec 6 godina, on je mjesanac udomljen kad mu je bilo mjesec dana i to je moja velika ljubav. Po izgledu lici na labradora, al po karakteru na pit bulla, haha | |
| | | sookie Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 196 Lokacija : dalmacija Datum registracije : 07.09.2012
| Naslov: Re: Pas u stanu 09.09.12 11:11 | |
| imam tri psa i sva tri su sa mnom u kući....imamo veliko dvorište ali oni biraju gdje će biti najčešće veći dio dana glumim vratara...malo bi unutra pa bi malo van..pa bi malo unutra | |
| | | IN-grid Početnik
Broj postova : 15 Godine : 36 Datum registracije : 27.03.2014
| Naslov: Re: Pas u stanu 28.03.14 10:26 | |
| Ne volim držati životinje u kući; da živim u stanu, nikada ne bih imala ljubimca. Ovako imamo veliko dvorište i pas može uživati, ali najčešće je ispred ulaznih vrata. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pas u stanu | |
| |
| | | | Pas u stanu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 218 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 218 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|