| Ptice i zima | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Ptice i zima 22.02.09 11:15 | |
| Svi mi uživamo u cvrkutu ptica, no razmišljamo li koliko je njima teško preživjeti u ovom zimskom periodu? Kad ste posljednji put nahranili ptice? Ja sam napravio dvije kučice za ptice i svaki dan im stavim mrvice od kruha ili im kupim hranu, a one mi uzvrate veselim cvkutom, neke mi prijateljski dođu na prozor i gotovo da su pitome, ne boje me se kad im se skroz približim, a neke su plašljivije. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 22.02.09 11:30; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Ptice i zima 22.02.09 11:29 | |
| hranim ih skoro svaki dan, vecinom mi ostane hljeba, pa izmrvim da ih malo obradujem, a one ko djeca cvrkucu ,raduju se... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ptice i zima 22.02.09 11:31 | |
| Lijepo od tebe blizanko. To nam nije teško, a njima puno znači. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| |
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Ptice i zima 22.02.09 11:56 | |
| I meni dolaze na balkon, uvijek se nađe mrvica na ogradi. Samo, poslije treba počistiti kakice Volim ptice, jedino ne volim kad se pas razlaje kad ih vidi. Imamo pod prozorom veliko drvo na kojem se gnijezde male ptice, dolaze i grlice i golubovi i vrane povremeno, pravi šumski ugođaj | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ptice i zima 22.02.09 12:03 | |
| To je lijepo i opuštajuće Lux, još samo da se peso privikne na njih... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Ptice i zima 22.02.09 12:04 | |
| Nema šanse, lajava je užasno Ali ih ne dira. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ptice i zima 22.02.09 12:38 | |
| Što ćeš, pas ima svoje instinkte, misli da mu je dužnost lajati na sve živo... : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Ptice i zima 22.02.09 12:57 | |
| Ima i pravo, psi su se s ljudima udružili kao čuvari. A sad objasni ti kujici da ptičice imaju pravo na život i da ne treba svaku nalajati kao da je u pitanju dinosaur a ne vrabac : | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ptice i zima 22.02.09 13:00 | |
| Moram priznati da ih Rea rastera...zalaje i gotovo nigdje nikoga... : |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ptice i zima 22.04.09 16:40 | |
| Sad je ptičicama već lakše, stiglo je toplije vrijeme. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Ptice i zima 20.12.09 19:36 | |
| Sad im je opet zima i ništa nigdje nema za jesti..sve zameteno snjegom..ali ...ja svoje male leteće stvorove nahranim svaki dan..imaju mjesto na prozoru od garaže i tamo dobiju mrvice svako jutro. Ja i Lucija se borimo tko im nosi hranu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ptice i zima 20.12.09 19:38 | |
| kad jedem jabuku nije mi tesko ostaviti sjemenke i svasta nesto iskupim stoznam da vole i kad je ovako hladno znaju gdje ce doci ...gdje uvijek ima hrane .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
bodo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 739 Godine : 54 Datum registracije : 05.12.2009
| Naslov: Re: Ptice i zima 20.12.09 20:30 | |
| Ma one hranu nađu i drugdje i da ti ne ostaviš. Dođu zbog dobrog srca i topline. Da nas je bar više takvih. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ptice i zima 20.12.09 20:38 | |
| ma znam da imaju ..ali bas mi je lijepo kad ujutro dodu na prozor i cvrkucu i ne daju mi mira ...dok ne stavim im ono sto ih sleduje ...pa onda jos dode koji golub ...aja ga tjeram kazem mu idi dole za tebe je dole da me neko vidi rekli bi ova luda ... ali nade se ponesto i za koju macu i cuku koji su u prolazu ..a ne samo za ptice ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
bodo Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: Ptice i zima 20.12.09 20:45 | |
| Ma super si. Meni su prošle zime ukakali cijeli balkon, ali stavljam im opet, šta ćeš s njima. A u auto vozam neke kosti i komade mesa u vrećici pa bacim jadnim psima, samo se bojim da neko ne vidi staro meso i kosti u autu, reći će budala, a baš me briga. Ne košta me ništa, a veseli me. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ptice i zima 20.12.09 20:57 | |
| upravo to briga nas ono sto nas cini sretnima to treba da radimo ...balkon sva sreca zatvoren ...pa na pleh od prozora...stavljam ...kod nas prije samo vrapci i golubovi bili ...a sad ...kako ima puno drveca ima bas puno pticica ...od sjenica ...stiglica ...ma raznih ...ali ima jedna ...ne znam koja je ...uvijek pocetkom decembra ...pjeeva ..kao drogirana pocne u 2 po ponoci i ne prestaje do 5...koliko god ih volila ma zadavila bi je : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
bodo Zagrijao tipkovnicu
| |
| |
| Naslov: Re: Ptice i zima 20.12.09 21:13 | |
| kako mi je zao papagaja kad pobjegnu ..ne mozes ih uhvatiti ...a oni se ne snalaze vani . _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
bodo Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: Ptice i zima 20.12.09 21:18 | |
| Ma veliki 40-tak cm, danima sam mislio gdje je | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Ptice i zima 21.12.09 19:23 | |
| Bome danas je tako zima..da je gdje koja ptičica došla po mrvice..prehladno je i njima da lete... valjda. | |
|
| |
| |
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Ptice i zima 02.03.10 20:17 | |
| A baš pa da mi fali.. i da se | |
|
| |