|
| Žene osjećaju seksualnu privlačnost prema drugim ženama | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Žene osjećaju seksualnu privlačnost prema drugim ženama 16.05.12 21:30 | |
| Više od polovice žena osjeća seksualnu privlačnost prema drugim ženama, tvrdi nova studija. Prema najnovijim istraživanjima, sasvim je normalno da žene budu radoznale prema istom spolu, a ta radoznalost s godinama postaje sve izraženija. Istraživači sa Boise State univerziteta ispitivali su 484 heteroseksualne žene. Čak 60 posto njih je reklo da ih privlače druge žene, 45 posto ih je priznalo da je već ljubilo drugu ženu, a polovica ispitanica mašta o seksu s istim spolom. Žene nerijetko gaje intenzivnije osjećaje, od čisto prijateljskih, prema svojim prijateljicama. Razlozi se mogu naći u načinu na koji njihov odnos funkcionira. Kao prijateljice žene provode dosta vremena zajedno, govore jedna drugoj i najintimnije detalje iz privatnog života, dijele dobro i zlo i pružaju si bezrezervnu podršku. Zbog toga se kaže da se žensko prijateljstvo ne može razlikovati od romantične veze. "Žene se emocionalno zbližavaju. To otvara mogućnost za razvijanje intimnosti i romantičnih osjećanja", kaže Elizabeth Morgan, profesorica koja je vodila istraživanje. (Klix.ba) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Žene osjećaju seksualnu privlačnost prema drugim ženama 16.05.12 21:45 | |
| ..pa neznam što bih komentirala. Istina je da su naši odnosi emotivniji i bliži od muških i to je opće prihvaćeno, ali isto tako žene su po prirodi emotivnija bića i bilo bi sasvim neobično da se ponašaju kao muškarci da se lupaju po leđima i jedne drugima umjesto "di si mačko ili draga ili mila" da kažemo "di si kretenušo, kozo ili kobilo" kako se muškarci inaće časte sa svojim dragim prijateljima. Njima je jednostavno u prirodi da budu udaljeni jedni od drugih, bez nekog prikazivanja emocija. I iako će to malo koji muškarac priznati, ipak su oni "najbolji" u svemu pa čak i u prijateljstvima, od nas eto čak ne znamo biti ni prijateljice, odmah bi se seksale jedne sa drugom . Eto zato ne vidim ništa u tom njihovom istraživanju seksualno ili na neki drugi način osim čistih emocija jedne žene prema drugoj, jer mi drugačije ne znamo. | |
| | | Sama Ljubitelj foruma
Broj postova : 3754 Godine : 52 Lokacija : to be or not to be Datum registracije : 18.04.2014
| Naslov: Re: Žene osjećaju seksualnu privlačnost prema drugim ženama 09.07.14 19:53 | |
| | |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Žene osjećaju seksualnu privlačnost prema drugim ženama 30.09.14 8:50 | |
| - Kikica je napisao/la:
- ipak su oni "najbolji" u svemu pa čak i u prijateljstvima, od nas eto čak ne znamo biti ni prijateljice, odmah bi se seksale jedne sa drugom .
Eto zato ne vidim ništa u tom njihovom istraživanju seksualno ili na neki drugi način osim čistih emocija jedne žene prema drugoj, jer mi drugačije ne znamo. nisu muškarci ni u čemu najbolji i niti mogu da budu... da ne znate biti frendice je sušta istina i dokazano... ma kako se kleli u nju...opet ću ponoviti svoju konstantu, a ona glasi: žena je ženi najveći neprijatelj... i to je amen... to da bi se Vi sexale jedna sa drugom je još jedno generalizovanje, koje nema veze sa istinom... da žene imaju emotivniji i srdačniji odnos to je istina, ali ne povlaći da moraju voditi ljubav...a, ako je i vode, pa što...nije smrtni grijeh...nek svatko uživa kako voli... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Žene osjećaju seksualnu privlačnost prema drugim ženama 05.10.14 18:46 | |
| - Sumrak je napisao/la:
- da ne znate biti frendice je sušta istina i dokazano... ma kako se kleli u nju...opet ću ponoviti svoju konstantu, a ona glasi: žena je ženi najveći neprijatelj... i to je amen...
Ne generalizuj da ne znamo biti prijateljice ...znamo i to je dokazano i provjereno bar kod mene mada se slazem s tim da ih ima koje ne znaju biti prijateljice ..provjereno i dokazano znaci da se svi razlikujemo i da mnogo sta zavisi od osobe do osobe ... mene licno iako sam jako emotivna nikad nisu niti me privlace zene ma koliko s njima bila bliska tako da - Citat :
- "Žene se emocionalno zbližavaju. To otvara mogućnost za razvijanje intimnosti i romantičnih osjećanja", kaže Elizabeth Morgan, profesorica koja je vodila istraživanje.
kod mene nikakva emotivnost ma kolika bila ne moze otvoriti mogucnost za razvijanje bilo kakve intimnosti i romantike sa drugom zenom _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Žene osjećaju seksualnu privlačnost prema drugim ženama | |
| |
| | | | Žene osjećaju seksualnu privlačnost prema drugim ženama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 454 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 454 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|