|
| Čovjek iz Njemačke nasmijao mnoge svojom osmrtnicom | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Čovjek iz Njemačke nasmijao mnoge svojom osmrtnicom 13.05.12 16:43 | |
| Čovjek iz Njemačke, koji je u lokalnim novinama najavio promjenu adrese stanovanja, je privukao pažnju nacionalnih medija adresom svog novog doma – dva metra ispod zemlje. Karl Albrecht, koji je umro prošlog mjeseca u 88. godini, je sam napisao svoju osmrtnicu u obliku obavještenja o promjeni adrese, a svoje prijatelje je pozvao na živahnu proslavu u njegovom novom domu na groblju u Hamburgu, prenosi Reuters. ''Preselio sam. Moja nova adresa: groblje Olhsdorf-Ruhewald, parcela Bx 65/28C. Bit će mi drago ako me posjetite'', pisalo je u osmrtnici. Albrecht je svojoj porodici ostavio upute da njegovu osmrtnicu objave u novinama nakon što umre. Njegova supruga Anastasia je rekla za novine da je njen muž, bivši prodavač osiguranja, cijeli život bio šaljivdžija i volio se smijati. ''Na groblju ćemo služiti alkohol za sve prisutne. On bi to volio'', rekla je Anastasia. (Klix.ba) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Čovjek iz Njemačke nasmijao mnoge svojom osmrtnicom 16.05.12 22:00 | |
| ..ma svaka čast on sigurno ne žali za ničim | |
| | | | Čovjek iz Njemačke nasmijao mnoge svojom osmrtnicom | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 480 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 480 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|