|
| lektire u školi.... | |
|
+8Rokerka sanjich mea Ary Teioo Bonnie Lux Alba 12 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: lektire u školi.... 20.02.09 19:28 | |
| jeste li čitali lektire u osnovnoj i srednjoj školi ili ste ih skidali sa interneta? |
| | | Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: lektire u školi.... 20.02.09 19:34 | |
| u osnovnoj se jadnica lomila citajuci sada sam u gimnaziji i pametnija sam... net je zakon! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: lektire u školi.... 20.02.09 23:22 | |
| A čitala,je mi to bila tlaka čudo jedno : ... |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: lektire u školi.... 20.02.09 23:29 | |
| U moje vrijeme nije bilo net pa sam ih čitala. Premda mi je čitanje bilo najmilija aktivnost uopće, nisam nikako mogla probaviti lektire... No dobro, ruku na srce, da nas nisu prisilili, tko bi živ pročitao neke od klasika hrvatske i svjetske književnosti | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: lektire u školi.... 21.02.09 16:03 | |
| pazi ovo u osnovnoj prepisivala,a u srednjoj čitala i uživala...... |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: lektire u školi.... 21.02.09 16:17 | |
| Sve u svoje vrijeme | |
| | | Bonnie Ljubitelj foruma
Broj postova : 3003 Godine : 38 Datum registracije : 25.11.2008
| Naslov: Re: lektire u školi.... 21.02.09 22:07 | |
| da se pohvalim, u osnovnoj sam bila jedna od rijetkih kojima mama nije čitala lektire, a srednjoj sam pročitala 2,3 knjige, zato sam sa strane pročitala hrpu knjiga | |
| | | Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: lektire u školi.... 21.02.09 22:10 | |
| - ana je napisao/la:
- pazi ovo u osnovnoj prepisivala,a u srednjoj čitala i uživala......
ej.... super volim i ja citati ali ne i pisati! | |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: lektire u školi.... 24.04.09 0:26 | |
| ja sad u osnovnoj uglavnom pročitam jer imam zahebanu profesoricu koja skuži ak ne pročitaš knjigu... nie meni problem pročitat...meni se to ne da pisat... | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: lektire u školi.... 24.04.09 0:33 | |
| Ja u cijelom školovanju nisam pročitala niti jednu lektiru...uvjek prepisala | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: lektire u školi.... 24.04.09 0:34 | |
| jel vas ispituju detalje? npr mene je u srednjoj iz lektire povratak filipa latinovitza pitala: ispod kojeg stabla je kočijaš čekao filipa na gornjem gradu? bogu hvala, često sam u zg na gornjem gradu pa znam odgovor... ili brata koji je vezan uz modu pitala je od kojeg materijala je bila šivana neka haljina koju je baš tu večer nosila glavna likica u knjizi.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: lektire u školi.... 24.04.09 0:41 | |
| ja sam uglavnom skidala s neta.. al nađe se i koja da i pročitam... a što se tiče detalja, mene je u srednjoj profesorica pitala za anu karenjinu slijedeće: koje je torbe bila njena torbica, kojom je nogom krenula prvo i koliko je koraka napravila dok se nije bacila po voz?? to nikad neću zaboraviti, jer stvarno previše ispitivala detalje.. al sad, bilo prošlo... i drago mi je zbog toga |
| | | mea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 274 Godine : 44 Lokacija : Slavonski Brod Datum registracije : 15.07.2009
| Naslov: Re: lektire u školi.... 15.07.09 22:29 | |
| - korny je napisao/la:
- jel vas ispituju detalje? npr mene je u srednjoj iz lektire povratak filipa latinovitza pitala: ispod kojeg stabla je kočijaš čekao filipa na gornjem gradu?
ili brata koji je vezan uz modu pitala je od kojeg materijala je bila šivana neka haljina koju je baš tu večer nosila glavna likica u knjizi.. e baš zato sam morala svaku lektiru pročitati.. a nije mi se dalo uh : | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: lektire u školi.... 15.07.09 22:48 | |
| Iskreno ja sam prepisivao lektire naravno neke sam i čitao knjige one u manjini, valjda zato što volim čitati što sam biram a ne što mi drugi nameću tj. nametali su : |
| | | sanjich Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 495 Godine : 36 Lokacija : nigdjezemska Datum registracije : 11.07.2009
| Naslov: Re: lektire u školi.... 15.07.09 23:23 | |
| čitala sam sve lektire i u osnovnoj, a u srednjoj pogotovo... u osnovnoj uglavnom nisam morala pisati jer bi na satu usmeno pričali o pročitanoj knjizi.. onak, ko parlaonica... i to mi je bilo super... a u srednjoj, išla sam u klasičnu gimn, i prof. nam je uvijek na početku dala popis lektira za polugodište...i tjedan dana pred kraj polugodišta smo morali predati bilježnice s napisanom lektirom... A svaku knjigu koju smo morali pročitati smo obrađivali na satu... ona bi nam ispričala sadržaj... ispisala 3 ploče o knjizi i to bi nam onda bilo od veeeeeeeelike pomoći, jer nam objasni djelo...lakše je sve povezati, a i način na koji je ona pričala o tome te praktički natjera da uzmeš knjigu u ruke..a često je kokoš znala pričati o knjizi...i kad postane najzanimljivije ona prekine priču i kaže da to sami pročitano : i onda ti vrag neda mira i uzmeš knjigu u ruke : : | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: lektire u školi.... 18.02.10 19:02 | |
| Ja od petog razreda ni jednu lektiru procitala nisam...aaa lazem...jesam "decaci Pavlove ulice"...ta knjiga je stvarno...divna! Inace...ove ostale su mi bile dosadne.....tako da mi je lektire uglavnom radila mama.... Sad imam Popa Ciru i Spiru..........vec sam nasla na netu savrsenu analizu... ne mogu ja to da citam...smara -.- Ali zato jedva cekam kad cemo da imamo "Malog princa"....citala sam je 7 puta...i kontam da je i jos 7 procitam, ne bi mi dosadila! | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: lektire u školi.... 08.05.11 8:56 | |
| na drini cuprija mnogo dobra knjiga | |
| | | SafarI7 Početnik
Broj postova : 76 Godine : 32 Lokacija : Velika Gorica Datum registracije : 13.07.2011
| Naslov: Re: lektire u školi.... 19.07.11 22:58 | |
| U osnovnoj sam sve lektire pročitala i sama napisala. U srednoj sam samo one koje sam htjela, a takvih je bilo dosta u 4 godine. | |
| | | Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
| Naslov: Re: lektire u školi.... 10.08.11 11:37 | |
| U osnovnoj nisam, nit su nas forsirali da čitamo, a u srednjoj bome jesam. "gutala" sam ih.
Imali smo takvu profesoricu da je u meni probudila ogromnu ljubav i strast prema knjigama i književnosti općenito.. | |
| | | diya Totalno relaxiran
Broj postova : 2371 Godine : 45 Datum registracije : 22.11.2011
| Naslov: Re: lektire u školi.... 05.12.11 16:44 | |
| Sve sam citala i pisala sastavke, tada i niam imala internet ... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: lektire u školi.... | |
| |
| | | | lektire u školi.... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 87 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 87 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|