|
| Zubarka svom bivšem momku povadila sve zube | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Zubarka svom bivšem momku povadila sve zube 30.04.12 13:04 | |
| Jednu ženu iz Poljske očekuje zatvorska kazna nakon što je svom bivšem momku hirurškim putem odstranila sve zube. Foto: Ilustracija Marek Olszewski je nedavno ostavio svoju djevojku Annu Mackowiak, koja je po zanimanju zubarka. Na svoju veliku žalost, upravo kod nje je zakazao termin za popravku zuba. Zubarka je svom bivšem momku dala anesteziju, a potom mu je povadila sve zube. Onda mu je glavu umotala u zavoje kako ne bi odmah primijetio razliku, prenosi Digital Spy. ''Pokušala sam biti profesionalna i odvojiti privatni život od poslovnog, ali kada sam ga vidjela kako leži, jedino o čemu sam mislila bilo je 'koji kreten''', izjavila je Mackowiak. Olszewski je rekao da je znao da nešto nije u redu kada se probudio, ali ga je Anna uvjerila da zube ne osjeća zbog anestezije. ''Nisam imao razloga da sumnjam. Mislim, bila je profesionalac. Ali kada sam došao kući i pogledao se u ogledalo, nisam mogao vjerovati. Povadila mi je sve zube'', izjavio je Olszewski. Mackowiak je sada pod istragom i prijeti joj trogodišnja zatvorska kazna. (Klix.ba) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | | Zubarka svom bivšem momku povadila sve zube | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 367 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 367 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|