|
| Ženska pjesma o debljini | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Ženska pjesma o debljini 17.02.09 23:19 | |
| Sve sam deblja svakog dana, važna mi je samo hrana. Svako jutro "tužna slika", gledam odraz svoga lika u zrcalu što ne skriva kakva mi je perspektiva. A posve me izda snaga kada vidim kako vaga ljubi brojku četrdeset. Oh, da mi je manje deset! Smršaviti imam želju, ali zubi stalno melju. Gricni tamo, gricni amo, na trbuhu salo samo, izbočen je k'o kupola, ne mogu se gleda' gola!
Ali to me ne ometa, hladnjak mi je stalna meta, a u njemu oblizeke: kulen i njegove seke, raznovrsne mljac - salame što me stalno k sebi mame, sir i pršut puni slasti, sočni čvarci puni masti, male slane srdelice, salata pune zdjelice, mješavine na sto načina, sa začinom i bez začina; kolačići, kruna svega, kremice od slatkog snijega, torte čokoladne, voćne, miješane i vrlo sočne...
O povrću da ne velim, uvijek mu se razveselim: kuhaj, dinstaj, il' na lešo, krumpirići malo rešo, a juhice raznih boja, mesna, posna, kako koja... Pa još k tome onaj zvuk kad krckaju špek i luk... Da nabrojim sva ta jela trebala bi knjiga cijela. I sad evo rezultata od kojih me muka hvata: sad sam tusta kao guska, haljina mi svaka uska, da popravim izgled svoj, uvijek nosim veći broj, al' uzalud sebi lažem, uzalud se često važem, kad sva jela slasno smažem, jer meni je dobro jelo kao umjetničko djelo i ono mi daje snagu, pa nek' vaga ide k vragu!
A šiljaste mršavice, nek' im rastu zazubice! Nit' kuhaju, niti prže, već dijetu stalno drže pa onako suhoguze uskaču u tijesne bluze, misle da će svi muškarci, bilo mladi, bilo starci, buljiti u te košćobe (ovo kažem s malko zlobe), a pogledi muški lažni ionako nisu važni, važnija je dobra klopa nego izgled "antilopa" jer ako si kome mila, ne smeta mu koja kila (Lakše mi je tako reći nego klope se odreći.) | |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Ženska pjesma o debljini 17.02.09 23:35 | |
| Kako to vaga ljubi brojku četrdeset? Što mislite, je li ovu pjesmicu spjevala žena, ili se tme pozabavio muškarac? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ženska pjesma o debljini 18.02.09 22:49 | |
| |
| | | Bonnie Ljubitelj foruma
Broj postova : 3003 Godine : 38 Datum registracije : 25.11.2008
| Naslov: Re: Ženska pjesma o debljini 19.02.09 22:00 | |
| to kao da sam ja pisala, vagu nisam vidjela odavno : | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ženska pjesma o debljini 25.02.09 20:46 | |
| od trbuha ili ti se ne da? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ženska pjesma o debljini 25.02.09 21:03 | |
| žena ju je sigurno spjevala......ja sam bila prije godinu na dijeti....i bilo je katastrofa al uspjelo mi i dok čitam ovu pijesmu sijetim se toga....brrrrr.... |
| | | Bonnie Ljubitelj foruma
Broj postova : 3003 Godine : 38 Datum registracije : 25.11.2008
| Naslov: Re: Ženska pjesma o debljini 25.02.09 21:51 | |
| - korny je napisao/la:
- od trbuha ili ti se ne da?
od trbuha : : ma nema mi smisla da se susrećem s vagom pa da se mučim time kako nemam ''idealnu'' težinu, ja sam sebi taman : | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Ženska pjesma o debljini 25.02.09 21:56 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ženska pjesma o debljini 28.02.09 19:45 | |
| tu pjesmu je napisala profesorica hrvatskog jezika jedne škole.... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Ženska pjesma o debljini 13.04.09 14:25 | |
| bolje da ljulja nego da zulja... kod nas u Bosni kazemo bolje da ti neko kaze masala... neg... jadna majko svoja kakva je _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ženska pjesma o debljini | |
| |
| | | | Ženska pjesma o debljini | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 527 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 526 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|