Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Kad netko naglo odraste...

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 1417
Godine : 59
Datum registracije : 03.02.2009

Kad netko naglo odraste... Empty
PostajNaslov: Kad netko naglo odraste...   Kad netko naglo odraste... I_icon_minitime16.02.09 21:34

Svi mi poznajemo pojam ostarjeti u trenu, no događa se da i odrastemo u trenu kad nam nadođe neka spoznaja ili nas neki događaj potrese i zauvijek liši iluzija...
[Vrh] Go down
Alba
Zagrijao tipkovnicu
Alba

Female
Aquarius Goat
Broj postova : 262
Godine : 32
Datum registracije : 06.02.2009

PostajNaslov: Re: Kad netko naglo odraste...   Kad netko naglo odraste... I_icon_minitime16.02.09 21:43

hvala na otvaranju teme! mada sam i ja sada skontala kao to ide... kao je to naglo odrast! eh mislim da cu veceras spremiti doktorat na tu temu! pa vam sutra pisem ako ne mognem sad... sve me ovo vracanje u proslost uzdrmalo ... moram se sabrati... ali je odrastanje na moj nacin sranje My worst fear all the time was to grow up and be like my fucking father... and i hated him...
[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Kad netko naglo odraste...   Kad netko naglo odraste... I_icon_minitime16.02.09 21:44

Samo polako. hug2
[Vrh] Go down
Alba
Zagrijao tipkovnicu
Alba

Female
Aquarius Goat

PostajNaslov: Re: Kad netko naglo odraste...   Kad netko naglo odraste... I_icon_minitime16.02.09 21:50

to nije to...
[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Kad netko naglo odraste...   Kad netko naglo odraste... I_icon_minitime16.02.09 21:51

Što?
[Vrh] Go down
Alba
Zagrijao tipkovnicu
Alba

Female
Aquarius Goat

PostajNaslov: Re: Kad netko naglo odraste...   Kad netko naglo odraste... I_icon_minitime16.02.09 21:59

nemam pojma... trazim smisao u besmislu... gubim se ... lol sigurno zvucim kao nezrelo derle u sred teen faze ali ovo je vise od toga.... pokusavam naci zarloge da idem dalje al bojim se da time idem malo van teme ! imam ideju!
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Kad netko naglo odraste...   Kad netko naglo odraste... I_icon_minitime18.02.09 20:45

Treba se naučiti nositi sa svime što nam život nosi. Treba se koncentrirati na pozitivne stvari, optimistično gledati u budučnost. Smisao života je u uživanju u svakodnevnim lijepim sitnicama Alba i največa je radost svojim trudom pobjediti nedaće koje nam život nosi. :;):

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Alba
Zagrijao tipkovnicu
Alba

Female
Aquarius Goat

PostajNaslov: Re: Kad netko naglo odraste...   Kad netko naglo odraste... I_icon_minitime19.02.09 20:33

hvala ti na tome gorane ali nekada ne mozes uzivati u sitnicama jer ih ili nema ili ih ne vidimo... kada si ponosan a drhtis ko prut ispred buducnosti... ne das da te unisti vrijeme ali tiho padas i gubis se u smislu kojeg pokusavas dokuciti... gledam neki dan na tvu kako mlade treba sto prije "van" nakon 18 jer je to dobro za njih da se osamostale i sta ja znam sta sve vec ne.... a niko se ne pita o nama koji odrastemo sami prije vremena i koji cio zivot trazimo opet ovaj smisao... u besmislu... tesko je probuditi se uplakan podici glavu nasminkati osmjeh i ici van a kada dodjes nazad opet na jastuk na novu dozu placa... Svaki dan osjecas da si na dnu dna i onda dodje neki besmisao smisla koji u tom dnu pocne kopati rupu i vuci te jos vise u dubinu...
[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Kad netko naglo odraste...   Kad netko naglo odraste... I_icon_minitime19.02.09 21:04

Ne daj se vuči, pokušaj svake minute, svakoga sata naći nešto što će te veseliti dovoljno da vidiš kako je ovaj svijet pored svih nevolja lijepo mjesto.
[Vrh] Go down
Alba
Zagrijao tipkovnicu
Alba

Female
Aquarius Goat

PostajNaslov: Re: Kad netko naglo odraste...   Kad netko naglo odraste... I_icon_minitime19.02.09 21:06

pokusavam....
[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Kad netko naglo odraste...   Kad netko naglo odraste... I_icon_minitime19.02.09 21:23

To je dobro, ne treba se vezati za uspjeh u takvim stvarima, on dolazi postepeno sam od sebe bravo
[Vrh] Go down
Alba
Zagrijao tipkovnicu
Alba

Female
Aquarius Goat

PostajNaslov: Re: Kad netko naglo odraste...   Kad netko naglo odraste... I_icon_minitime20.02.09 16:36

odrasla jos valjda nisam ali sam danas spoznala toliko zivotni gadosti na se nisam mogla nagaditi na sve to nego sam to sve samo izgazila pod nogama i krenula dalje... zivot je sranje... il seres il drugi seru... pa izvoli...
[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Kad netko naglo odraste...   Kad netko naglo odraste... I_icon_minitime20.02.09 17:35

Upravo razmišljam da neke stvari zgazim nogama i odem dalje. Ali pričekat ću malo, možda još promijenim mišljenje Smile
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Kad netko naglo odraste...   Kad netko naglo odraste... I_icon_minitime15.02.10 13:23

Definitvno mogu za sebe da kazem da sam dosla odrasla ili sazrela...kako god...u poslednje 2-3 godine...i odudaram od svoje generacije...

Ponekad mi je tesko da se uklopim, jer drustvu je najbitnije zezanje, gluposti i to, msm deca smo...dok odrasli nekako ocekuju od mene da postupim zrelo i pametno (uglavnom kad pricamo o tome sta moji drugovi i drugarice rade komentari su "ma oni ne razmisljaju pre nego sto nesto urade, ti tako nesto nikad ne bi uradila jel da?")...al jednostavno mi je potrebno da nekad i ja napravim neku glupost i da ja nekad uradim nesto....bez razmisljanja...
Mrzim sto me ljudi gledaju ko da sam ko zna kolko pametna i ko da sam 3-4 godine starija....imam osecaj ko da ne smem da pogresim...
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Kad netko naglo odraste...   Kad netko naglo odraste... I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Kad netko naglo odraste...
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Josipović o svjedočenju Sanadera: Netko laže i netko mora odgovarati
» Što učiniti ako te netko zlostavlja!
» K1: Schilt, Overeem ili netko treći?
» Kako reagirate kad vas netko udari?
» Svaki sat netko umre od droge