Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 15.02.09 18:22 | |
| Teško je promjeniti mentalitet, a proračunatost je dio američkog mentaliteta. A i ne pridaju pažnju nekim vrijednostima kao mi europljani, pa im je i zato visok postotak razvoda. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 15.02.09 18:31 | |
| Mislim da to nije tako u svim državama i u svim društvenim slojevima. Čak nisam sigurna da vrijedi generalno, mislim ovo s rastavama - to je u porastu posvuda trenutno. Ali općenito da im novac pokreće svijet, to da. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 15.02.09 19:34 | |
| taj običaj nošenja vjenčanog prsrenja dolazi iz starog rima koji su vjerovali da postoji poveznica prstenjaka na lijevoj ruci i srca, dok kod starih egipćana krug je simbol savršenstva Mada negdje žene se i s prstenom na desnoj a ne lijevoj ruci. |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 18.02.09 21:54 | |
| Hvala na zanimljivim informacijama Teo. : : Kako stvari stoje, neću se tako skoro prstenovati, ali nikad ne reci nikad... : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 18.02.09 22:08 | |
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 18.02.09 22:10 | |
| To prstenovanje se može nevjerojatno brzo odigrati ako se naleti na pravu osobu. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 18.02.09 22:12 | |
| Istina Lux. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 18.02.09 22:13 | |
| Tebi želim jednu super naj curu i ženu | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 18.02.09 22:15 | |
| Hvala ti puno draga Lux, ja tebi želim da proslaviš barem 75 godina braka! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 18.02.09 22:34 | |
| Nikad ne znaš Lux evo u Međimurju jedni su proslavili 65 godina braka |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 18.02.09 22:36 | |
| Pa i moji baka i djed su to prebacili. Ali 75 godina, to bi značilo da bih ja imala 103 godine, a moj muž 106. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 19.02.09 12:23 | |
| Ja isto vam želim da se još volite sa 103 i 106 i da pucate od zdravlja u toj dobi! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 19.02.09 23:22 | |
| Hvala, dragi Gorane. Nikad se ne zna | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 20.02.09 13:08 | |
| Moji djed i baka su bili u braku 60 godina, dok ih smrt nije rastavila prije dvije godine. A roditelji su mi se rastavili prije 7 godina, nakon 30 godina braka. Bitno je biti mudar pri odabiru životnog partnera i pretočiti to u nešto divno i trajno. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 14.03.09 11:45 | |
| Moj muž je nosio prsten svega par dana i ne smeta mi što ga ne nosi, jer mu je posao takav da ako mu zapne mogao bi bez prsta ostati zbog njega. Znam da je to samo izgovor, ali ne smeta me što ga ne nosi. Ja sam ssvoj lani izgubila na igralištu u travi i drugi dan cijelo vrijeme ga tražila i pronašla ga. Sada ga stavim na ruku samo kada nekuda idemo. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 15.03.09 16:57 | |
| To mi se sviđa, kad tako ljudi ne rade prevelike fame oko nošenja prstenja. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 07.05.09 13:49 | |
| nisam udata, al kad budem (ako budem ) nosit ću prsten i da, inzistirat ću isto i od njega | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 04.07.09 19:03 | |
| ne nosim vjenčani prsten(mali mi je) ne nosi ga ni moj muž...nije mi to nešto ćem bi pridavala toliku važnost... bitniji su mi odnosi s mužem a sad dal nosi prstan manje važno... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 07.07.09 10:22 | |
| To je pravo razmišljanje Ariela! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
mala mazica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 544 Godine : 33 Lokacija : Karlovac Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 09.10.09 15:18 | |
| ja ću nositi vjenčani prsten sigurno, samo morma prvo osloboditi prst za njega...obožavam prstenje i imam ih puno... a sad.što se muža tiče, voljela bih da ga nosi, ali ako baš ne želi,ne mora... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 09.10.09 16:48 | |
| Nosim prsten,a nosi i moj muž i bezveze mi je da ne nosi jer za mene bez obzira na sve prsten mi nešto znači,prvo posvećen je od svečenika,i iako ne patim od običaja ,tradicije,ne znam ni ja čega volim što ga nosi.E sad baš da je jedan od onih tipova da ne voli iz nekog razloga vjerujem da bi se i ja tome nekako prilagodila,al ovako mi je sasvim ok. |
|
| |
mala mazica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 544 Godine : 33 Lokacija : Karlovac Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 09.10.09 16:51 | |
| slažem se stobom ana u potpunosti.... | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vjenčani prsten 09.10.09 18:38 | |
| I dalje ne nosim vjenčani prsten mali mi je, a nitko ga ne želi od zlatara proširivat (malo je kompliciraniji pa se nikom ne zahebava)A sad sam se već odvikla ...da ga i uspijem proširit neznam dali bi ga nosila... muž ga isto tako ne nosi jer ima posao tekav kakav ima...(skoro ostao bez prsta zbog prstena) ... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vjenčani prsten | |
| |
|
| |
| Vjenčani prsten | |
|