|
| Isprike za izostanke | |
|
+12goc Zenga californiamen Rokerka Ary Teioo DJ Tea Alba Lux king_in_crimson Blizanka Goran 16 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Isprike za izostanke 12.02.09 11:32 | |
| First topic message reminder :Koje su vaše najčešće isprike za izostanke u školi onda kad jednostavno niste otišli u školu jer vam se to taj dan nije dalo? Koje su najorginalnije i najsmješnije isprike koje ste čuli? U srednjoj je jednoj mojoj kolegici najčešća isprika bila smrtni slučaj u obitelji, bila je dobra glumica, obukla se u crninu, kad bi je razrednica pitala gdje je bila, ona je na rubu suza jedva izgovorila tko joj je umro i naivnoj raski je to bilo dovoljno za opravdanje njenih izostanaka dok se nije zeznula s tim što nije vodila evidenciju koliko je koji jocker puta iskoristila pa ju je i raska počela razotkrivati - malo je čudno kad ti četiri bake umru u jednoj godini. Ja sam trikove u trećem srednje počeo koristiti, efikasnije sam to rješavao. Na početku godine sam otišao lijećniku, izmislio bilo što, dobio sam ispričnicu, datum sam pobrisao korektorom i otišao kod jedne ljubazne tete u foto studio koja mi je to fotokopirala u boji u koliko sam god primjeraka htio, još ih je ljubazno izrezala s onom svojom mašinicom za dimenziranje slika i sam sam si pisao ispričnice kad mi se nije dalo ići u školu ili kad smo cura i ja ujutro imali prečeg posla. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Isprike za izostanke 01.05.09 11:56 | |
| evo jučer je bio jedan od tih dana...bila je lektira (koju naravno nisam ni napisala ni pročitala) pa rekoh zašto da ne ostanem doma...a kak već dva tjedna imam nekih problema s grlom onda sam ja to malo preuveličala i još da me trbuh boli i tako ostala doma...a kaj je najgore sad mi fakat nije baš dobro ...al to se uvijek tak meni dogodi...kad se pravim da sam bolesna onda se fakat razbolim | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Isprike za izostanke 01.05.09 12:40 | |
| To ti se zove autosugestija, drugi put bolje pročitaj lektiru. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Isprike za izostanke 01.05.09 15:56 | |
| da...sad učim iz svojih grešaka... sljedeći put ću obavezno pročitat lektiru...il bar napisat : makar mi je sad već bolje...osim što me grlo još uvijek zaj*****...i mislim da neće prestat još bar dva tjedna | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Opravdanja za izostanke 02.01.10 17:05 | |
| Svi ponekad koristimo neke apsolutno glupe izgovore za izostanke. Prvo se pocinje od zubara, lekara preko problema u porodici do smrtnih slucajeva. Neki bi morali da pocnu da zapisuju ko im je sve umro, da ne ponavljaju istu osobu nekoliko puta Pa, koje opravdanje najcesce koristite? A koje je najgluplje koje ste iskoristili? | |
| | | californiamen Totalno relaxiran
Broj postova : 2464 Godine : 124 Datum registracije : 17.11.2009
| Naslov: Re: Isprike za izostanke 02.01.10 17:08 | |
| ..haha..dobra ti je tema.. Ja kažem istinu - onda nitko ne vjeruje.. | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Isprike za izostanke 02.01.10 17:12 | |
| lol...xD Mene je uvek boleo stomak. Moja mama i razredna su super drugarice, pa mi trulo da je lazem da mi neko umro, tako da me uvek boli stomak il sam se uspavala. Najjace je kad me pitaju dal sam ozdravila, a ja pojma nemam o cemu se radi, posto nisam ni bila bolesna. Kontam da cu nekad tako da se ispalim | |
| | | californiamen Totalno relaxiran
Broj postova : 2464 Godine : 124 Datum registracije : 17.11.2009
| Naslov: Re: Isprike za izostanke 02.01.10 17:29 | |
| Samo se zakompliciraš, najbolje istinu, što gore - to bolje..tek onda ti nitko neće vjerovati... | |
| | | Zenga Totalno relaxiran
Broj postova : 1442 Godine : 112 Datum registracije : 08.11.2009
| Naslov: Re: Isprike za izostanke 02.01.10 17:29 | |
| | |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| | | | mala_djevojka Ljubitelj foruma
Broj postova : 3017 Datum registracije : 05.12.2008
| Naslov: Re: Isprike za izostanke 04.01.10 13:38 | |
| samo sam jednom u životu pobjegla iz sat razrednika jer mi se nije dalo bit na satu i slušati optužbe drugi kad me raska pitala gdje sam bila rekla sam da sam bila na kavi i ona se pocela smijati te opravdala mi sat zato sto sam iskrena bila... Isplati se iskrenost svakako | |
| | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Isprike za izostanke 17.12.10 22:44 | |
| Ja uvijek imam opravdano od doktora il štogod slično...A kako imam super razrednika,opravda nam sve ako mu kažemo zašto nismo bili na satu.Tak je jedna moja frendica namjerno izostala s izborne i kad ju je razrednik pito di je bila,rekla mu je da je zaspala,al joj nije vjerovo jer ona ne kasni u školu nikad pa ni tad,rekao joj je:Ajde reci di si bila,neću ti ništa! I počeo se smijat,a mi zajdeno s njim.Na kraju je rekla da je malo zaspala,al joj se zapravo nije dalo ić na izbornu pa je ošla s frendicama na kavu.I opravdo joj je jer nije lagala. I našim dečkima cure pišu ispričnice,ali samo za tjelesni,razrednik bi nas prokužio,njemu smo prozirni ko ljepljiva folija | |
| | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Isprike za izostanke 18.12.10 0:05 | |
| ja se nisam izvlačila.imala sam neopravdanih ko pljeve | |
| | | ♥♥♥!RESPECT!♥♥♥ Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 293 Godine : 29 Lokacija : Kuci :D .... Datum registracije : 18.12.2010
| Naslov: Re: Isprike za izostanke 20.12.10 8:47 | |
| Hahaha......Ja sam vam majstor kada je gluma u pitanju,sada imam pre 159 opravdanih a ti opravdani su opravdani od onih ne opravdanih Ja kad neshto smislim,ma nema shanse da me profa provali,jednom sam se pravila da mi nije dobro i onesvestila sam se,sva sreca jutros nisam nishta jela pa kad sam pala u "Nesvijest"bilo je kome zhive,bila sam bela ki fantom to mi je bilo najzheshce bjezhanje ikad,pa sam posle dobila opravdanje za dve nedelje Keva mi ne dolazi u shkolu da me proverava,uzoran sam djak i sve petice,pametna,chestita,mila i pametna,uzhivancija vam je pored mene..... Samo shto me keva nervira kad vidi knjizhicu a ono 159. opravdanih,svaki put izbechi ochi iako je to knjizhica od pred mesjec dana | |
| | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Isprike za izostanke 04.02.11 18:22 | |
| ajmeeeeeeee....kak si se izvukla,to niko od naših smislio ne bi xDD ja sam jednom ovom mom iz klupe ispričnicu pisala,to je božemesačuvaj ispalo jer imam blago rečeno koma rukopis,jedva ga ja pročitam,a kamoli moj tzk prof isse...našta je to ličilo...najčešće zaspem...a ovaj jedan iz mog raz malne nikad ne dođe na lektiiru,svaki put ga uvati 'lektiritis' kako to naš prof iz hj zove pa onda kolega nadrapa poslje jer ga pita xDDD | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Isprike za izostanke | |
| |
| | | | Isprike za izostanke | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 108 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 108 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|