Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Isprike za izostanke

Go down 
+12
goc
Zenga
californiamen
Rokerka
Ary
Teioo
DJ Tea
Alba
Lux
king_in_crimson
Blizanka
Goran
16 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Isprike za izostanke Empty
PostajNaslov: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime12.02.09 11:32

Koje su vaše najčešće isprike za izostanke u školi onda kad jednostavno niste otišli u školu jer vam se to taj dan nije dalo? Koje su najorginalnije i najsmješnije isprike koje ste čuli?
U srednjoj je jednoj mojoj kolegici najčešća isprika bila smrtni slučaj u obitelji, bila je dobra glumica, obukla se u crninu, kad bi je razrednica pitala gdje je bila, ona je na rubu suza jedva izgovorila tko joj je umro i naivnoj raski je to bilo dovoljno za opravdanje njenih izostanaka dok se nije zeznula s tim što nije vodila evidenciju koliko je koji jocker puta iskoristila pa ju je i raska počela razotkrivati - malo je čudno kad ti četiri bake umru u jednoj godini. Laughing
Ja sam trikove u trećem srednje počeo koristiti, efikasnije sam to rješavao. Na početku godine sam otišao lijećniku, izmislio bilo što, dobio sam ispričnicu, datum sam pobrisao korektorom i otišao kod jedne ljubazne tete u foto studio koja mi je to fotokopirala u boji u koliko sam god primjeraka htio, još ih je ljubazno izrezala s onom svojom mašinicom za dimenziranje slika i sam sam si pisao ispričnice kad mi se nije dalo ići u školu ili kad smo cura i ja ujutro imali prečeg posla. cerekalo:

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime12.02.09 13:53

nije mi nikad bio problem opravdat dan dva ,uvijek sam se izvlacila, na zenske probleme, na prehladu, a posto tek poslije treceg dana nam je trebalo od doktora opravdanje, nije bilo problema, bila sam dobra ucenica i sa svima dobra, tako da niko nije ni sumnjao u mene,a roditelji nisu isli redovno na informacije posto nisu imali potrebe bila sam uzoran dak...ali uvijek je kod mene bilo parola snadi se...bila sam veliki kampanjac... Smile

Isprike za izostanke Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
king_in_crimson
Zagrijao tipkovnicu
king_in_crimson

Male
Aquarius Rooster
Broj postova : 395
Godine : 66
Datum registracije : 21.10.2008

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime12.02.09 14:04

JA se uvijek javim razredniku/voditeljici nastave/psihologici/ravnatelju ako me mogu pustiti ca do kraja dana i ako me puste mi je to opravdano uz napomenu ko je opravdao...
[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 1417
Godine : 59
Datum registracije : 03.02.2009

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime12.02.09 14:54

Goran je napisao/la:

Ja sam trikove u trećem srednje počeo koristiti, efikasnije sam to rješavao. Na početku godine sam otišao lijećniku, izmislio bilo što, dobio sam ispričnicu, datum sam pobrisao korektorom i otišao kod jedne ljubazne tete u foto studio koja mi je to fotokopirala u boji u koliko sam god primjeraka htio, još ih je ljubazno izrezala s onom svojom mašinicom za dimenziranje slika i sam sam si pisao ispričnice kad mi se nije dalo ići u školu ili kad smo cura i ja ujutro imali prečeg posla. cerekalo:

Trebao te netko spank Laughing
[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime12.02.09 14:57

Ispričnice mi je pisala mama kad je trebalo, dakle kad sam bila bolesna. Drugih isprika nisam trebala, bila sam prava štreberica i voljela sam ići u školu sramko
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime12.02.09 15:12

meni uvijek neko od rodbine dolazio u školu, i izvlečio me kad sam morala nekuzd da idem..
nekad samo pobjegnem, al i znala sam donositi lažne ispričnice....
dosta dobro sam prolazila.... Smile Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime12.02.09 16:30

Nikad nisam neopravdano izostajala iz škole, svoje obaveze sam uvijek dosta ozbiljno shvaćala.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime12.02.09 20:37

Pa nisam izostajao baš iz škole. Jedno sam samo mamu zamolio da mi napiše ispričnicu da sam bio kod doktora s obzirom da mi je mama zdravstveni djelatnik pa je mogla kako ne bi bio na engleskom jeziku i pisao zadaćnicu jer mi je u prvoj godini srednje škole engleski bio koma. Unatoč tome ništa mi nije pomoglo. Zadaćnicu sam pisao na sljedećem satu i to sam, nisam mogo ni prepisivati. :rida:
Ako ništa drugo barem mi je to bila dobra lekcija za ubuduće da se ne izvlačim. Smile
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime15.02.09 16:57

Znači, samo se minchy može mjeriti sa mojim vještinama. cerekalo:
Jedino mi je žao što sam izostao onaj sat kad smo učili razliku između č i ć... Laughing

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime15.02.09 17:04

To se ne uči na jednom satu, nego dvanaest godina na svakom satu hrvatskog. I još mnogi ne nauče. Očito je došlo vrijeme da se stvar ukine lol!
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime16.02.09 11:37

Baš bi trebalo ukinuti to č i ć! bravo

[Vrh] Go down
Alba
Zagrijao tipkovnicu
Alba

Female
Aquarius Goat
Broj postova : 262
Godine : 32
Datum registracije : 06.02.2009

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime16.02.09 15:19

glasam za ukidanje a sto se tiche isprika...ej... ja sam u ochima profa streber a inache sam mali otrovchic ja maknem sa klapom meni opravdaju ostali zagrebu... stachesh.... tak ti je to... chesto mi je otac pravda s sada nema ko... snalazim se... doc... ma joj sve se mozhe gad se hoche! ej dajte vi nama kvakice ovo ch sh zh dh smori!!!
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime16.02.09 15:29

Goran je napisao/la:
Baš bi trebalo ukinuti to č i ć! bravo
i đ i dž kod nas ovdje niko ne tipka sa ć, č, đ, dž vjerovatno sto niko ne zna vecinom nam je i u izgovoru neka sredina Smile

Isprike za izostanke Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime16.02.09 18:15

Pa to i jest problem, ne razlikujemo ih u izgovoru, zato je teško naučiti kako se piše. Premda se može malo pomoći poznavanjem tvorbe riječi Smile

A isprike... možemo dalje o tome Smile
[Vrh] Go down
DJ Tea
Početnik
Početnik
DJ Tea

Female
Libra Monkey
Broj postova : 42
Godine : 32
Datum registracije : 18.12.2008

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime16.02.09 20:14

kod mene bar 20 puta u polugodistu bus kasni,pa ne dode,pa zastoj,pa tramvaja nije bilo..i tako...hihi...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime18.02.09 22:56

kod mene je bilo svega....od pobjegao mi bus do pobjegao mi pas pa ga morao tražiti....Laughing

frendica je bila bolja..kada joj se ne bi dalo na neki predmet, zamotala bi ruku u gazu i rekla da mora kod doktora....Laughing zato joj je torba uvijek bila puna lažnih ispričnica...Smile
[Vrh] Go down
Teioo
Totalno relaxiran
Teioo

Female
Leo Dog
Broj postova : 1670
Godine : 30
Datum registracije : 15.04.2009

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime23.04.09 1:45

ma ja kad mi se ne da u školu otić onda dan prije navečer počnem srat staroj kak me glava užasno boli, kak me trbuh boli, kak mi se povraća...pa se ujutro probudim i nastavim srat kak me još uvijek glava boli i trbuh i povraća mi se...pa onda nekad odem u wc, pustim vodu i proizvodim zvukove koda povraćam i onda izađem van i napravim facu ko da mi je užasno slabo i kažem da sam povraćala...i onda ostanem doma dan-dva i onda mi je kao dobro pa odem u školu...
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime28.04.09 13:01

Lukava si Pudla! bravo

[Vrh] Go down
Teioo
Totalno relaxiran
Teioo

Female
Leo Dog

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime28.04.09 13:22

ah moram se nekako snać cerekalo:
ma ja skoro nikad nisam bolesna, stvarno rijetko, a drugih non stop nema u školi jer su bolesni pa se onda moram ja malo izvuć da i ja ne idem u školu bar malo...
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime28.04.09 13:24

Tako je pudla, zašto se ne bi malo izvukla i odmorila doma. :;): bravo

[Vrh] Go down
Teioo
Totalno relaxiran
Teioo

Female
Leo Dog

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime28.04.09 13:25

upravo to...kak ti mene razumiješ big hug
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime28.04.09 13:31

Normalno da te razumijem frendice, kad smo slični! :;):

[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime28.04.09 13:36

Ja sam sama pisala ispričnice i potpisivala se kao moja mama,ako mi je trebalo za dan dva...ili sam nosila ispričnice od folklora pošto mi je tata predsjednik(kao bili na nastupu)
imala sam i dobru doktoricu koja mi je htjela napisat samo ak sam joj rekla istinu..ja joj kažem da mi se nejde a ona samopita koliko dugo...i tako svakak sam se smnalazila...u prvom srednje sam imala 260 opravdanih sati i 4 neopravdana..većinu sam sa aopravdala više se ni ne sječam kako...
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime30.04.09 22:59

Bome si puno izostajala Ariela. cerekalo:

[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime30.04.09 23:01

Ma jok to se tebi čini...ja bila i ostala dobra curica... Smile
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Isprike za izostanke   Isprike za izostanke I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Isprike za izostanke
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next