| Koliki vam je đeparac? | |
|
+5Blizanka Kikica Alba king_in_crimson Goran 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Koliki vam je đeparac? 12.02.09 11:13 | |
| Smatrate li da vam roditelji daju dovoljno novca ili ste nezadovoljni sa svojim đeparcem? Meni su davali tek toliko da imam za sok i sendvić jer: Što će mu više, još će se navući na neke droge...! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 12.02.09 15:07 | |
| Prošla su vremena đeparca za mene, sad sam zarađujem. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 12.02.09 15:16 | |
| pa ja sad i ne dobijam neki posebni džeparac, jer i zaradim pomalo sa strane, i tražim samo kad mi treba, kad nemam.... al kad sam bila mlađa davali su mi samo za osnovno, sendvić i sok... ništa posebno... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 12.02.09 16:28 | |
| Položila stručni ... sad moj džeparac raste |
|
| |
king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 13.02.09 17:47 | |
| Meni je dovoljno 50-ak kn tjedno... | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 13.02.09 22:07 | |
| Đeparac mi je onoliki koliko si zaradim,ja sam stara koka |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 13.02.09 22:10 | |
| onoliki koliko ostane nakon što oduzmeš mjesečno dva kredita i ostale troškove... |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 15.02.09 17:01 | |
| - king_in_crimson je napisao/la:
- Meni je dovoljno 50-ak kn tjedno...
Bravo kic, štedljiv si ti momak! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 20.03.09 0:35 | |
| sad sam svoj gazda.. a kad sam trebala djeparac.. nikada nisam imala ogranicenja.. ali sam sparna cura.. cijenim taj pomalo smrdljiv papir(novac) |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 22.03.09 20:16 | |
| Pametno Adry, svaku kunu treba cijeniti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 22.03.09 21:21 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 24.03.09 21:39 | |
| Ako imaš prijevoz do škole ili ako ti je škola blizu i imaš osigurano jelo tamo, ni ne treba ti đeparac. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 26.03.09 8:41 | |
| Koliko si uzmem | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 26.03.09 10:16 | |
| To je pošteno Kiki, dobrog muža imaš! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 26.03.09 11:25 | |
| kad odbijem rezije ...hranu ...i ostalo...onoliko koliko ostane...bude dovoljno...pored toga muz radi privatno pa se uvijek nade koja markica viska... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 26.03.09 12:46 | |
| Kad sam išla u školu dobivala sam svaki dan po 10 kn i sasvim dovoljno,a sada koliko radim toliko i imam i to mi je sasvim dovoljno. |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 21.04.09 17:56 | |
| dobivam 200-250 kn mjesečno... to mi je i više nego dovoljno | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 14.09.09 23:29 | |
| Pa da, što će ti više. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 17.09.09 12:16 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 17.09.09 12:17 | |
| Lukavo Kiki, kradi mu i stavljaj u čarapu.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 20.09.09 13:24 | |
| Ma hebeš štednju i stiskanje guze, ništa od toga, jednom se živi, baš nisu ni vremena za štednju. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 06.01.10 8:13 | |
| Citavih 50 dinara | |
|
| |
jaro1968 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3073 Godine : 56 Lokacija : najlijepsi zalazak sunca Datum registracije : 22.06.2009
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? 06.01.10 8:16 | |
| Nikad isto dokse sve poplaca ostane neki 100 kuna za kavu i cigare | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koliki vam je đeparac? | |
| |
|
| |
| Koliki vam je đeparac? | |
|