|
| Recenzije najboljih tekućih pudera | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Recenzije najboljih tekućih pudera 15.01.12 15:26 | |
| Revlon ColorStay Combination/Oily Skin * posebno prilagođen kombiniranoj i masnoj koži * lagana, prozračna tekstura * omogućava srednje do visoko prekrivanje * sadrži meke polimere koji ga čine ugodnim na licu * postojan, do 16 h * bez ulja * SPF 6 * količina: 30 ml * dostupan u 7 nijansi Dosta je postojan, i ima velik izbor nijansi koje imaju veliku prednost jer NEMAJU CRVENE PIGMENTE, za mene je to vrlo važno. Prekrivanje je dobro do odlićno a cijena prihvatljiva , Jedina loša strana mu je nepraktično pakiranje. Jer pri kraju ovijek ostane još dosta pudera unutar bočice koji se ne može izvući van. Kao pomoć pri nanošenju ovog pudera ja koristim spužvicu i moram reći da mi je ovo najbolji puder u ovom cjenovnom rangu . Košta oko 105 kn. Probala sam i onaj za suhu kožu ali moram reći da mi je ovaj puno postojaniji i bolje prekriva. | |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Recenzije najboljih tekućih pudera 15.01.12 15:34 | |
| Max Factor Lasting Performance * dugotrajan, vrlo kremast * sadrži čestice silikona kako bi bio što lakši na koži * bez mirisa * ne preporuča se svakodnevno korištenje za suhu i zrelu kožu * pogodan i za osjetljivu kožu * količina: 35 ml * dostupan u 6 nijansi Odlično prekriva kao i Revlonov , cijena prihvatljiva . pakiranje praktičnije od Revlonovog ali općenito Max Factor mi ima po mom ukusu pretešku kozmetiku. U zadnje vrijeme se baziram na prirodnijoj kozmetici i proizvođačima koji ne vrše testiranja na životinjama. Jedan od utisaka: Dugo sam koristila ovaj tekući puder i uvijek sam se vraćala njemu (dok nisam pronašla svoj idealni). Izvrsno prekriva i postojan je, no ono što je meni smetalo jest sama nijansa pudera. Uvijek bih vidjela razliku nenašminkanog dijela npr. vrat i uši sa našminkanim licem. Malo je težak i nakon nekoliko sati teško mi pada na lice. Isto tako, ako ga nosim nekoliko sati, stvaraju mi se prištići od njega. Ali cijena opravdava svoju postojanost i preporučujem ga drugima koji nemaju velikih problema sa kožom. Nesseser.hr | |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Recenzije najboljih tekućih pudera 15.01.12 15:42 | |
| Chanel Mat Lumiere Long Lasting Luminous Matte Fluid Make Up * pogodan za masnu kožu i kožu sklonu povećanom lučenju sebuma * lagana, prozračna tekstura * omogućava umjereno prekrivanje * ujednačava boju tena i suzbija suvišan sjaj * SPF 15 * količina: 30 ml * dostupan u 9 nijansi Sjajno matira i veoma je postojan na koži, lako se razmazuje, djeluje prirodno i može se aplicirati u nekoliko slojeva bez da izgubi na prirodnosti. Pakiranje je veoma praktično i estetski dopadljivo. Loše strane; Svakako cijena. Uz to jedino što me smetalo je to što se prelako skida, često mi je ostavljao tragove po odijeći i čim bih dotaknula lice ostalo bi mi ga po rukama Odličan puder jednom rječju,definitvno mu cijena opravdava kvalitetu. Ono što je kod ovog pudera meni osobno bilo jest da sam odmah na njega stavljala puder u kamenu zbog jako masne kože, u toj kombinaciji je bio odličan. Ovo je bio moj prvi skuplji puder i zato mi ostaje veoma drag jer odmah po prvom stavljanju na lice sam shvatila zašto neki puder košta 50 a neki 300 kn, da napomenem da su cure na mom poslu znale primjetiti kada sam ga stavila na lice (kada je bio pri kraju malo sam ga šparala) a kada sam neki drugi. Nesseser.hr | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Recenzije najboljih tekućih pudera | |
| |
| | | | Recenzije najboljih tekućih pudera | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 525 korisnika/ca online; 2 registriranih, 0 skrivenih i 523 gostiju. :: 2 Bots Biografija, GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|