|
| Svjetski dan oboljelih od epilepsije | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 10.02.09 22:05 | |
| 14. travnja obilježava se kao Svjetski dan oboljelih od epilepsije pa evo par riječi: Epilepsija je jedna od najčešćih neuroloških bolesti. Javlja se u 1% opće populacije. Šansa da će pojedinac oboljeti od epilepsije tijekom života iznosi 2-4%, a da će imati barem jedan epileptički napadaj tijekom života - 8%. Danas u svijetu od epilepsije boluje oko 50 milijuna ljudi. Prema definiciji, epilepsija je povremeni poremećaj živčanog sustava koji se događa zbog prekomjernog i nepravilnog izbijanja živčanih impulsa u mozgu, u pravilu praćen abnormalnostima u elektroencefalogramu. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 11.02.09 21:17 | |
| Da čujem vaše mišljenje o epilepsiji forumaši, što mislite o njoj? |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 18.03.09 18:38 | |
| To je vrlo nezgodna bolest, moja sestra je prije 2 godine oboljela od jednog oblika epilepsije, u 34-oj godini. Koristi neke lijekove i stanje joj se postupno normalizira. Bila je godinu i pol na bolovanju jer je potrajalo dok su liječnici točno utvrdili o čemu se radi. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 18.03.09 19:00 | |
| Gadna je to bolest,nažalost imala sam prilike vidjeti njen razvoj,susjed mi je imao epelepsiju,pa kad dobije napad...nedo Bog nikome... |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 18.03.09 19:03 | |
| Je, kad tako nešto vidimo, još više cijenimo svoje zdravlje. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 18.03.09 19:04 | |
| Moj tetak ima jedan oblik epilepsije i grozno je,sreća pa nema česte napade...Uvjek sam se bojala da ču biti sama s njim i da če dobiti napad sreća nije bila je i tetka prisutna jer bojala sam se da neću odreagirati na vrijeme... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 18.03.09 19:08 | |
| niko ne zna cijenit zdravlje dok ne oboli ...a zdravlje je naj prece ...kad nemas zdravlje nemas nista...nedavno sam gledala na hrtu neku emisiju ...majkac 2 djece bori se sa epilepsijom stvarno grozno...onako neko ce reci ma epilepsija ...nist strasno ...ali treba i tu biti pravi borac jer ne znas nikad kad ce te ufatiti napad...i kako ce zavrsiti... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 18.03.09 19:09 | |
| Upravo to,treba biti borac,ja se mojoj tetki divim.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 18.03.09 19:10 | |
| A stvarno ne cijenimo zdravlje dok se ne razbolimo,kako sam prije 2.5 god. jedva živu glavu izvukla...sada ga cijenim itekako... |
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 18.03.09 19:11 | |
| Istina, svaka čast ljudima oboljelim od epilepsije što su takvi borci. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 18.03.09 19:13 | |
| - Kate je napisao/la:
- A stvarno ne cijenimo zdravlje dok se ne razbolimo,kako sam prije 2.5 god.
jedva živu glavu izvukla...sada ga cijenim itekako... Hvala Bogu što si nam živa i zdrava! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 18.03.09 19:13 | |
| : : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 18.03.09 21:16 | |
| Ja imam jednu vrstu epilepsije naučio sam se nositi s time, najgore je što neki poslodavci osobe oboljele ne žele zaposliti kao da je to neka zarazna bolest. |
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 18.03.09 21:19 | |
| Želim ti da ustraješ i ozdraviš ako je to moguće Teo! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 18.03.09 21:19 | |
| To je grozno bezobrazno,vidi se da su neuki ljudi...... |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 18.03.09 21:22 | |
| - Teo je napisao/la:
- Ja imam jednu vrstu epilepsije naučio sam se nositi s time, najgore je što neki poslodavci osobe oboljele ne žele zaposliti kao da je to neka zarazna bolest.
Samo hrabro Teo... : : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije 18.03.09 21:27 | |
| teo...samo hrabro naprijed... |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Svjetski dan oboljelih od epilepsije | |
| |
| | | | Svjetski dan oboljelih od epilepsije | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 80 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 80 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|