Broj postova : 20 Godine : 42 Datum registracije : 02.12.2011
Naslov: Zašto ljudi napuštaju vlastitu djecu 02.12.11 11:23
Danas u našem modernom društvu ljudi tvrde da je sasvim normalno
Ostaviti vlastitu djecu, otići i ne pitati za njih.....kakav je to otac...kakva mu je svrha...o čemu razmišlja...kakav život misli imati....
diya Totalno relaxiran
Broj postova : 2371 Godine : 45 Datum registracije : 22.11.2011
Naslov: Re: Zašto ljudi napuštaju vlastitu djecu 02.12.11 12:00
ja neznam sorry dal je to tako il ja ništ nevidim ?
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Zašto ljudi napuštaju vlastitu djecu 02.12.11 12:35
..ne vidim ni ja vjerovatno su slike u pitanju, ali odgovor zašto ljudi napuštaju vlastitu djecu ne mogu znati, mogu pretpostavljati, i ne mogu shvatiti. Tko i kakva to osoba može jednog malog mišića ili anđela ostaviti, kakav je to čovjek i dali uopće je. Dali takav netko može voljeti druge ljude, kada može ostaviti svoje najrođenije. Ne kažem da nebih poslušala sve argumente i razloge zašto bi to netko uredio, ali nebi takav imao popusta kod mene. Govorim sada o ljudima koji su ostavili malu djecu, a ne onima čija su djeca svoji veliki odrasli ljudi.
LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
Naslov: Re: Zašto ljudi napuštaju vlastitu djecu 02.12.11 12:41
To je neprirodan i neljudski postupak. Ali uvijek postoji onaj ali... U načelu nema opravdanja . Međutim više sile i nevolje , bolesti učine mnoga loša čuda i zla da ljudi tako postupe. Ponekad je i bolje tako nego da dijete pati pored biološkog roditelja koji mu ne može pružiti ono elementarno jer je npr toliko bolestan da mu može nauditi. Zato nisam dovoljno ni mudra ni pametna da raspravljam o o ovakvoj temi niti da donosim zaključke. tema mi je bolna i ne mogu nikoga osuditi. Sve ima svoje zašto i zato.