Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
Naslov: Stvari koje mrzi vaš horoskopski znak 23.11.11 13:35
Stvari koje mrzi vaš horoskopski znak
Bez obzira na to koji ste horoskopski znak, za svaki od njih postoje sitnice koje ne podnoce. To mogu biti osobine ličnosti ili osobine koje se dešavaju u svakodnevnom životu. Otkrivamo stvari koje mrzi svaki horoskopski znak
Ovan: Zatvorene životinje Ljude koji previše pričaju Loše plesače Turbo folk muziku Kašnjenje prevoznih vozila
Bik: Pretjerane hvalisavce Neurednosr i neorganiziranost Lošu hranu Šale na vlastiti račun Kada ispadnu glupi
Blizanci: Ljude koji nemaju smisla za humor Kada nisu u centru pažnje Prespore ljude Pokvarene stvari Ljude koji zavise o drugima
Rak:
Pretjeranu vrućinu Ljude koji se loše oblače Ljude koji dolaze rano na sastanak Kritikovanje Nasilničke filmove
Lav: Ljude koji su bolji od njih Ljude koji ih ignorišu Hladnoću Kada ih izazazivaju na ljubomoru Provokacije
Djevica: Neuredne i neorganizovane ljude Kada im se neko ne javlja na mobitel Prekomjerno korištenje Facebook-a Neodgovorne ljude Nepismene ljude
Vaga: Smeće na javnim mjestima Zlostavljanje životinja Avanture za jednu noć Ljude koji ne vole brzu hranu Ljude koji su strogi prema svojoj djeci
Škorpija: Partnere koji ih prave ljubomornim One koji su bolji od njih u poslu Ljude koji slijepo prate modu Ljude koji ne vraćaju posuđene stvari Kada ih tračaju
Strijelac: Ljude koji se stalno žale Nasilje nad životinjama Kašnjenje prevoznih vozila Kada im se nešto zagubi Saputnike kojima je stalno muka
Jarac: Ljude koji se rasipaju novcem Poeziju Ljude koje traže, pa ne vraćaju pozajmice One koji ne održavaju obećanja Kada moraju osatviti djecu samu kod kuće
Vodolija: Brzu hranu Kada moraju pričati o svojoj prošlosti Tračeve Prljave ruke Nepraktičnost
Ribe: Preglasne ljude Naočale za vid Zagađenu vodu Spore vozače Preveliku vrućinu DobreVijesti.info
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Stvari koje mrzi vaš horoskopski znak 25.11.11 19:45
Bik: Pretjerane hvalisavce Neurednost i neorganiziranost Lošu hranu Šale na vlastiti račun Kada ispadnu glupi
..pa baš i nisu nešto pogodili, a tko zna možda me nisu dobro upisali možda sam ja rođena u nekom drugom znaku
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
Naslov: Re: Stvari koje mrzi vaš horoskopski znak 21.01.12 16:02
Djevica: Neuredne i neorganizovane ljude Kada im se neko ne javlja na mobitel Prekomjerno korištenje Facebook-a Neodgovorne ljude Nepismene ljude
sve štima osim ovo s fejsom
diya Totalno relaxiran
Broj postova : 2371 Godine : 45 Datum registracije : 22.11.2011
Naslov: Re: Stvari koje mrzi vaš horoskopski znak 01.02.12 9:17
Strijelac: Ljude koji se stalno žale Nasilje nad životinjama Kašnjenje prevoznih vozila Kada im se nešto zagubi Saputnike kojima je stalno muka --ziva istina
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Stvari koje mrzi vaš horoskopski znak 01.02.12 9:22
A bome su promašili i za jarca, mrzi rasipne, pih moj jarac je i sam rasipan
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
Naslov: Re: Stvari koje mrzi vaš horoskopski znak 08.03.12 21:34
Strijelac: Ljude koji se stalno žale - idu na nerve... Nasilje nad životinjama - to je za p*zde... Kašnjenje prevoznih vozila - Kada im se nešto zagubi - malo reć mrzim... Saputnike kojima je stalno muka - onda i men postane mučno