|
| Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to | |
|
+5tanjuška Otelo GagiBIH Kikica Riječanka 9 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Riječanka Zlatni VIP član
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to 16.11.11 16:53 | |
| Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan, najčešće uzvratiti poziv
Bitne stvari ne zaboravljamo, ali sitnice gotovo svakodnevno. Tako će ljudi uvijek završiti što su trebali na poslu, ali će zaboraviti uzvratiti poziv ili iznijeti smeće
Zaboravili ste nazvati nekoga, kupiti nešto u dućanu ili prijateljici čestitati rođendan? Ne brinite, to je normalan rezultat suvremenog životnog stila, otkrila je britanska anketa. Više od polovice ljudi smatra da često zaboravljaju jer pokušavaju što više stvari učiniti u što manje vremena dok četvrtina misli da su dobili previše zadataka za upamtiti. Problem se pogoršava s dobi, a broj stvar na koje zaboravljamo udvostručuje se u starosti. U prosjeku, ljudi svaki dan zaborave na pet stvari koje su trebali napraviti, a najčešće su to uzvraćanje poziva ili odgovaranje na e-mail.
- Zaboravljamo osnovne stvari, a pamtimo one komplicirane. Tako nećemo zaboraviti dovršiti što smo započeli na poslu, ali ćemo zaboraviti baciti smeće - rekao je glasnogovornik tvrtke koja je provela istraživanje Avery, Gregg Corbet.
Oko 12 posto ljudi svaki vikend se probudi van sebe jer su zaboravili isključiti alarm namješten za posao. Sedam od deset ljudi priznalo je da više ne može živjeti bez svog popisa obaveza jer bi u suprotnom sigurno nešto zaboravili. 20 stvari koje najčešće zaboravljamo
1. Uzvratiti na poziv na koji se nismo mogli javiti
2. Odgovoriti na e-mail
3. Imena ljudi
4. Čestitati rođendan
5. Napuniti mobitel
6. Lozinke
7. Izvaditi meso iz zamrzivača
8. Dati biljkama vode
9. Uzeti papire iz printera
10. Baciti smeće
11. Oprati rublje
12. Ugasiti alarm
13. Ponijeti si hranu na posao
14. Ključeve
15. Naočale
16. Novčanik
17. Godišnjice
18. Oprati ruke
19. Gdje smo parkirali auto
20. Gdje smo nešto stavili u domu
izvor
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to 12.03.12 15:01 | |
| 20. zaboravljam sve po kući od 0-24h , 11. zaboravim upaliti navečer mašinu u kojoj je več sve naješteno samo trebam dugme stisnuti 14 su stalno u vrtima, pa jedan problem manje, ali ako ih slučajno ne zabodem u vrata onda sam u banani, nebi ih ni 200 Kikica pronašlo | |
| | | GagiBIH Početnik
Broj postova : 3 Godine : 32 Datum registracije : 12.06.2012
| Naslov: Re: Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to 14.06.12 20:35 | |
| Hehehe....Kikica to 20. je vrh...nisi jedina | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to 14.06.12 22:07 | |
| ..ma znam ali kažu da se na vlja mjeriti sa onima koji griješe al što da radim bude mi lakše kad vidim da ima još takvih | |
| | | Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to 17.06.12 23:09 | |
| zaboravljam ..slucajno ili namerno od ponedelka do petka posjetiti klub novinara imena slucajnih poznanika javiti se na mobitel mobitel mi uvijek nije pri ruci kad zatreba javiti se dragim ljudima jesti na vrijeme popiti ljekove | |
| | | tanjuška Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 342 Godine : 45 Datum registracije : 13.08.2012
| Naslov: Re: Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to 07.10.12 11:26 | |
| odgovoriti na vrijeme na neku poruku... nazvati nekog... kupiti kakvu sitnicu... uzeti mobitel sa sobom... zatvoriti prozor na autu...baš kada pada kiša...preko noći... pogledati bilješke u planeru pa zaboraviti na obvezu... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to 07.10.12 22:12 | |
| pozvati nekoga jesti izvaditi ves iz masine gdje sam spustila daljinski kupiti sto sam trebala .,.. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to 08.10.12 21:02 | |
| ..ne to nešto nije u redu B, kako možeš zaboraviti jesti ..a sve ovo ostalo je skroz normalno tako meni svi govore , osim muža kad mu nestane bilo što, za što naravno uvijek ja budem kriva | |
| | | Besna_glista Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 496 Godine : 60 Datum registracije : 17.02.2013
| Naslov: Re: Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to 02.03.13 8:53 | |
| ..uh,poduzi je spisak..ali ima vas josh,pa mi lakshe | |
| | | Mihica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 831 Godine : 144 Datum registracije : 28.03.2013
| Naslov: Re: Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to 09.10.14 23:23 | |
| 1. Uzvratiti na poziv na koji se nismo mogli javiti
4. Čestitati rođendan
5. Napuniti mobitel
6. Lozinke
7. Izvaditi meso iz zamrzivača
8. Dati biljkama vode
16. Novčanik
20. Gdje smo nešto stavili u domu
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to 09.01.15 19:24 | |
| Ja zaboravljam sve _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to 09.01.15 19:49 | |
| A ti si rekorder u tim stvarima jesti sloziti racune gdje sam spustila mobitel prosuti vodu kad masina za susenje zavrsi baciti smece kad idem van _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to 09.01.15 19:54 | |
| Ti si jedina koja zaboravi jesti _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to 09.01.15 20:18 | |
| a znas me _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to | |
| |
| | | | Svi zaboravljaju bar 5 stvari na dan,koje su to | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 251 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 251 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|