|
| t-com i njihove usluge | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: t-com i njihove usluge 07.02.09 16:44 | |
| Doma imam sve preko t-coma, ali imam s njima gadnih problema. Stalno mi nestaje signal za internet i max tv, dođu radi par dana i opet se pokvari. Ne znam šta da više radim, odjavio sam digi i uzeo max tv i sad mi je žao jer ne mogu ništa normalno gledat zbog tih pizdarija sa signalom. Jel ima još netko takvih problema? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: t-com i njihove usluge 07.02.09 16:49 | |
| Meni općenito t-com ide na živce, najskupli su jedva čekam da sve konkurentske tvrtke ojačaju na tržištu sa svojim povoljnijim cijenama usluga i sruše cijene telekoma. Inče i na potrošačkom kodu kad pogledam t-com stvara velike probleme kod potrošača koji su se žalili udruzi potrošač. |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: t-com i njihove usluge 07.02.09 16:50 | |
| Nemam loša iskustva s T-comom, ali nemam ni max-TV a živim u Zagrebu gdje je signal ipak uvijek dostupan. Internet i telefon mi dobro rade, računi uredno stižu, ali nije mi žao ako su malo skuplji jer sam svašta čula iz prve ruke o svakakvim jeftinim ponudama koje onda ne rade kako spada. Inače MAX TV zna zezati, ali ne poznajem nikoga osobno tko je to uzeo, više sam čitala po forumima. | |
| | | Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: t-com i njihove usluge 07.02.09 17:01 | |
| Da, u Zagrebu nemate problema sa signalom, ja ovdje bome imam, ni malo se ovdje ne ulaže u infrastrukturu. | |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: t-com i njihove usluge 07.02.09 17:02 | |
| Da, znam, to nije u redu | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: t-com i njihove usluge 03.03.09 19:56 | |
| Ja nemam problema sa signalom, ali mislim da su filmovi u max tv videoteci i dodatni televizijski paketi preskupi. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: t-com i njihove usluge 03.03.09 22:13 | |
| Imam max tv,dva puta mi je bila služba za korisnike,jednostavno mi slika zamrzne,dok ne resetiram ništa...po cijeli dan sam palila gasila...na kraju su mi donjeli novi modem i tamo kod njih povećali brzinu i sad napokon ok...
Zadnja promjena: Kate; 14.04.09 11:07; ukupno mijenjano 1 put. |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: t-com i njihove usluge 01.04.09 23:42 | |
| Super mi je ovaj tportal program sa vijestima koji su stavili na 708 kanal max tv-a. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: t-com i njihove usluge 14.04.09 10:18 | |
| Ja nemam max TV niti ga mislim nabaviti. TV upalimo tek navećer, samo ujutro kćer pogleda crtiće. Net imam bežični i nije t-comov, več WiMax. Plačam flat 139kn i to je super. Prije dvije god smo imali T-comov žičani, ali smo morali uzeti i fix. tel. i to nam se nikako nije sviđalo, jer nakraju nikada nismo bili ispod 350 kn računa sveukupno, pa smo ih odjavili. Čekali smo nekog bežičnog da dođe u ovu zabit i stigli su napokon, potpuno smo zadovoljni sa njima. | |
| Naslov: Re: t-com i njihove usluge 06.05.09 17:22 | |
| Ja imam max tv zbog dokumentaraca i hr. lokalnih i balkanskih programa. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: t-com i njihove usluge | |
| |
| | | | t-com i njihove usluge | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 429 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 429 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|