Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| |
| |
zvrkica Ljubitelj foruma
Broj postova : 3702 Godine : 36 Datum registracije : 12.03.2013
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 24.03.13 16:10 | |
| ''Prava je ljubav kao pojava duhova: svako o njima govori, ali ih je malo ljudi vidjelo" | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 05.04.13 19:48 | |
| KLIK Bezuvjetna ljubav na facebooku _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 24.05.13 22:53 | |
| "Da su noci duge koliko ja mogu da volim, nikada ne bi svanulo! " Posjetite nas Bezuvjetna ljubav _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 12.10.13 12:19 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 12.10.13 12:20 | |
| "Ne postoji teškoća koju dovoljno ljubavi neće pobijediti, ni bolest koju dovoljno ljubavi neće iscijeliti. Ni vrata koja dovoljno ljubavi neće otvoriti, a ni jaz koji dovoljno ljubavi neće premostiti. Ne postoji ni zid koji dovoljno ljubavi neće srušiti kao ni grijeh koji dovoljno ljubavi neće iskupiti!" Bezuvjetna ljubav _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 12.10.13 12:22 | |
| "U dnu svake duše ima zakopanog blaga koje jedino ljubav otkriva..." Klik i pridruzi se Bezuvjetna ljubav _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 13.03.14 12:39 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 13.03.14 12:42 | |
| ''Ima ljudi koji imaju malo, a daju sve što imaju. Takvi ljudi veruju u život i životno blago i njihove škrinje nikada nisu prazne.'' Kahlil Gibran Klik Bezuvjetna ljubav Pisite zajedno sa nama o ljubavi _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 26.03.14 20:52 | |
| Ljubav je čarobnjak koji postiže da nam sitne i bezvrijedne stvari pričinjavaju veliku radost. Robert Ingersoll Bezuvjetna ljubav _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 30.07.14 12:51 | |
| Posjetite nas i na facebooku KLIK _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 13.09.14 10:10 | |
| Bezuvjetna ljubav _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 16.09.14 11:10 | |
| Pridruzite se https://www.facebook.com/BezuvjetnaLjubav _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 17.05.15 23:40 | |
| pridruzite nam se i na facebooku BEZUVJETNA LJUBAV _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 17.05.15 23:42 | |
| Ima li snažnije sile od ljubavi? Igor Stravinsky Klik BEZUVJETNA LJUBAV _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 06.07.15 13:26 | |
| "Ljubavna pisma čitaju obično samo dvije osobe već trećoj osobi su ona nesnosna i smiješna." Ivan Sergejevič Turgenjev Bezuvjetna ljubav _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 06.07.15 13:35 | |
| Molitva je hvala Bogu. Ona može biti molitva ljubavi, očaja ili poniznosti. Ja želim da moja molitva bude molitva ljubavi. A. Gide _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Bezuvjetna ljubav 07.07.15 10:11 | |
| - Blizanka je napisao/la:
- Bezuvjetna ljubav
Čitam i gledam, stranica je divna, dok se čita podigne te u zrak sva ta silna ljubav te riječi sav si u oblacima srce zaigra, pa se onda upitam u sebi a što je to Ljubav,na koji način to opisati tu pravu ljubav,ja to stvarno ne znam, gledam oko sebe te zaljubljene,jedan primjer istiniti bili su skupa stalno još iz škole nerazdvojni voljeli se kao nikad što nitko neće sigurno svi su im zavidjeli jednostavno voljeli su se samo tako, dok jednoga dana nije sve to puklo na sto komada da su tanjuri i čaše letjele kroz prozor na cestu gdje je nestala ta njihova silna ljubav, zato se pitam što je to Ljubav? |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 07.07.15 10:42 | |
| Ljubavi se prepustis dok traje ...uzivas u danima ..trenucima..ne gledas na mane partnera ...zajedno se mijenjate zbog onog drugog jer znate da ce njemu biti drago ..ono sto se ne mijenja to prihvatamo i postujemo ...ljubav su sve sitnice koje nas cine sretnima - Ponoć je napisao/la:
- Čitam i gledam, stranica je divna
Drago mi je da ti se dopala stranica mi bila poklon pa mi jos vise srcu draga ..izdvaja se od drugih nasih stranica _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 18.07.15 22:00 | |
| E Ponocka moja ne shvataj bas bukvalno ovo "ne dozvolite ...da udu .." normalno je da ne znamo ko je ko ...ali kad pustimo ih sebi i shvatimo da je pogresna ne dozvolimo dalje da manipuliraju s nama da nam uzimaju nas mir ...da nam zamute pogled tj da ne vidimo nista vise ispred i oko sebe ispravno za nas ...ne dozvoliti im da se hrane s onim sto oni nemaju ili ti kako pise ovde - Citat :
- i uzmu od vas ono sto oni nemaju
Masa je njih koji sebi dopustaju u svom zivotu takve pogresne ljude Eto tako ti ja to shvatam _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 19.07.15 9:45 | |
| - Blizanka je napisao/la:
- E Ponocka moja ne shvataj bas bukvalno ovo "ne dozvolite ...da udu .." normalno je da ne znamo ko je ko ...ali kad pustimo ih sebi i shvatimo da je pogresna ne dozvolimo dalje da manipuliraju s nama da nam uzimaju nas mir ...da nam zamute pogled tj da ne vidimo nista vise ispred i oko sebe ispravno za nas ...ne dozvoliti im da se hrane s onim sto oni nemaju ili ti kako pise ovde
- Citat :
- i uzmu od vas ono sto oni nemaju
Masa je njih koji sebi dopustaju u svom zivotu takve pogresne ljude Eto tako ti ja to shvatam Ja samo jedno znam, da bi samo danima plakala zašto je sve moralo krenuti krivo, jer nije lako kad ti netko uđe blizu srca tvoga, zavoliš ga više nego sebe,a krene sve u pm to je teško i da mogu vratiti vrijeme unazad opet ne bi ništa mijenjala, jer ovo mi je bila jedna velika škola |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 19.07.15 19:45 | |
| Kada u životu bude najteže, potrebna nam je Ljubav. Kad je nekome od naših bližnjih teško, potrebna im je Ljubav. Bezuvjetna ljubav, ona koja se potpuno predaje, u dobru i u zlu, u zdravlju i bolesti. Istinska Ljubav traje vječno.
"Znajte da u svemiru nema veće snage od ljubavi, da nijedan čin nije važniji od iskazivanja ljubavi. Nesebična ljubav je ona koja daje, a zauzvrat ne očekuje ništa. Riječ je o ljubavi koja raste što je više dajete." - Sir John Marks Templeton |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku | |
| |
|
| |
| Bezuvjetna ljubav na facebooku | |
|