| Bezuvjetna ljubav na facebooku | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Bezuvjetna ljubav na facebooku 27.10.11 12:55 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 12.12.11 21:01 | |
| Ti pišeš Ti pišeš: kako se treba igrati i igrati, a meni kažeš: -Sakupljaj te igračke! - Ti pišeš: kako treba maštati i maštati, a ne vidis od nosa ni bijele mačke. Ti pišeš o nekoj slobodnoj slobodi, a meni: -Mir! Tišina!' - vičeš. Ti pišeš kako sunce dan u šetnju vodi, a vani najobicnija noć je, pjesniče. Ti pišeš o nekoj tamo sreći, o nekoj ljubavi, i nekom miru... A ja i noćas sam moram leći. Laku ti noć , pjesmo na papiru! Enes Kišević _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
diya Totalno relaxiran
Broj postova : 2371 Godine : 45 Datum registracije : 22.11.2011
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 12.12.11 21:38 | |
| Ljubav je kao leptir. Što za njome više trčiš, time te više razočara. Ali ako je pustiš da leti, doći će ti kad se najmanje nadaš! | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 07.02.12 12:18 | |
| "Možda čovjek ponekad izgubi sve što mu je drago i osjeti se napušten. Sam, sasvim sam. Možda se ponekad razočaraš u ljude i sve oko sebe (čak i u sebe) i kao ptica bez gnijezda tražiš utočište pod tuđim krovom. Možda ponekad, ali jednom sigurno, ispriječiće se neko pred tobom, neko preko koga ne možeš tako prijeći, pogledati ga preko ramena. Jednom, sigurno, shvatićeš da nekog duboko voliš."
E. Hemingway
https://www.facebook.com/pages/Bezuvjetna-ljubav/158952780862686 _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 17.04.12 17:52 | |
| Prvi poljubac To je prvi gutljaj iz pehara koji bogovi napuniše iz svetog vrela ljubavi. To je granica između sumnje što srce obrhvava i rastužuje i pouzdanja koje ga ispunjava i usrećuje. To je početak poeme duhovnog života i prvo poglavlje romana o pravome čovjeku. To je čvrsta spona koja veže neobičnost prošlosti s bljeskom budućnosti. On dovodi pritajenja osjećanja do pjevanja. To je riječ koju usne izgovaraju objavljujući da srce dospijeva na prijestolje, da je ljubav kraljica i da je odanost kruna. To je nježan dodir, kao kada lahor vrhovima prstiju prelazi preko usana ruže odnoseći sobom dugo slatko uzdisanje i tiho umilno šaputanje. To je početak čudesnog treperenja koje ljubavnike uznosi iz materijalnog svijeta u svijet nadahnuća i snova. To je primicanje cvijeta sase šipkovom cvijetu i miješanje njihovog daha da bi se treća duša rodila. Ako prvi pogleda liči na sjeme koje boginja ljubavi u polje ljudskog srca baca, onda je prvi poljubac nalik prvome cvijetu na vrhu prve grane na stablu života. Halil Džubran i jos mnogo lijepih stvari pronaci cete OVDJE _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 07.06.12 21:43 | |
| Kada bi srce imalo ono što voli, duša što je raduje, usne kog žele da ljube, ruke kog žele da miluju, noge kud vole da putuju - život bi bio najljepša pjesma. Ali i najljepše pjesme imaju kraj. I obično nisu duge. Međutim, ako zaista vrijede - dugo opstaju i pamte se. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 07.06.12 21:45 | |
| Od svih bića koji si dolazili u moj život i prolazili kroz njega jedino si ti uspjela da me sebi privučeš ! Dotaknula si me mislima svojim i ukrala trenutak moje pažnje u najcrnjoj tami noći stavila si mi osmjeh na lice i dobila moje srce i dušu ZAUVIJEK! SŽ KLIK i pridruzi se _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 23.06.12 16:13 | |
| Ljubi i čini što hoćeš! Sv. Augustin Klik i pridruzite nam se i pisite o ljubavi Bezuvjetna ljubav na facebooku _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 07.09.12 21:30 | |
| "Ljubav ne znaci biti nepomican kao pustinja, niti lutati svetom kao vetar niti sve gledati iz daleka kao sunce. Ljubav je sila koja preobrazava i poboljsava dusu sveta. Samo sam pored tebe uplovila u nju i ucinilo mi se da je savrsena, ali kasnije sam shvatila da je ona odraz svih stvorenja,i da ima svoje ratove i svoje strasti." Bezuvjetna ljubav na facebooku _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Zadnja promjena: Blizanka; 07.09.12 21:33; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 07.09.12 21:31 | |
| Unutar ovog nasilnog svijeta zaljubljeni uvijek pronađu Tajna mjesta kroz koja razmjenjuju Ljepotu... Rumi _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 07.09.12 21:32 | |
| Klik i pridruzi se Bezuvjetna ljubav na facebooku _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 19.09.12 23:56 | |
| Kako je lijepo znati da si u nečijem srcu. Tada se ne bojiš. Tada imaš onaj mali osmjeh u kutovima usana, skoro nezamjetljiv sjaj u očima. Kad ideš, poskakuješ. Svi vicevi su ti smješni. Vrijeme teče od pogleda do pogleda, i možeš čekati da ništa ne čekaš..." www.facebook.com/BezuvjetnaLjubav _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 14.11.12 23:09 | |
| “Volim da budem s tobom zato što se nikada ne dosađujem, čak i kada ne razgovaramo, kada se ne dodirujemo, kada nismo u istoj prostoriji, ja se ne dosađujem. Nikad mi nije dosadno. Mislim da je to stoga što imam povjerenja u tebe, imam povjerenja u ono o čemu razmišljaš. Razumiješ? Volim sve ono o čemu razmišljaš? Razumiješ? Volim sve ono što vidim kod tebe, i sve ono što ne vidim. Ipak, znam tvoje mane. Ali mislim da se tvoje mane dobro slažu sa mojim vrlinama. Ne plašimo se istih stvari. Čak se i aveti koje nas proganjaju lijepo slažu međusobno! Ti vrijediš više nego što izgledaš, više od onoga što pokazuješ. Sa mnom je obrnuto. Meni je potreban tvoj pogled, jer mi daje dubinu. Ja sam kao dječiji zmajevi na vjetru. Ako me neko ne drži na uzici… hoooop, odletim… A često pomislim na tebe da si dovoljno jak da me držiš na uzici i dovoljno pametan da me odmotaš, pustiš da letim… Zar nije nevjerovatno sresti nekoga i pomisliti: sa ovom osobom se osjećam dobro.” Ana Gavalda Pridruzite se ... Bezuvjetna ljubav _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 14.11.12 23:13 | |
| Bezuvjetna ljubav na facebooku _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 14.11.12 23:14 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 14.11.12 23:15 | |
| Pridruzite se Bezuvjetna ljubav na facebooku _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Zagy Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 551 Godine : 58 Datum registracije : 07.05.2012
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 15.11.12 9:04 | |
| Postoje DVA suprotstavljena načina kako čovjek može voljeti sebe: nesebično i sebično. Samo PRVI način služi samoodržanju, DOK JE drugi samouništavajući. | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 17.11.12 16:20 | |
| Istina Zagy ... pridruzi nam se u pisanju citata i lijepih misli ili prica o ljubavi i na facebook stranici BEZUVJETNA LJUBAV _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 03.12.12 0:38 | |
| "Ne dirajte mi snove ..jer ionako ih ne možete uništiti...." https://www.facebook.com/photo.php?fbid=209565959134701&set=pb.158952780862686.-2207520000.1354491070&type=3&theater _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 03.12.12 0:39 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 03.12.12 0:41 | |
| Kažeš da voliš kišu, ali koristiš kišobran da bi hodao po kiši. Kažeš da voliš Sunce, ali tražiš hlad kada ono sija. Kažeš da voliš vetar, ali kada duva, zatvaraš prozor. Zato sam i uplašen kada kažeš da me voliš. Bob Marli posjetite nas na facebook stranici BEZUVJETNA LJUBAV _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 16.12.12 19:03 | |
| "U našem životu, kao na slikarevoj paleti, postoji samo jedna boja, koja životu i umetnosti daje smisao. To je boja ljubavi." ~ Marc Chagall BEZUVJETNA LJUBAV _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 30.01.13 13:50 | |
| Nema te poteškoće koju dovoljno ljubavi neće pobijediti, nema te bolesti koju dovoljno ljubavi neće izliječiti, ni vrata koja dovoljno ljubavi neće otvoriti, ni ponora koje dovoljno ljubavi neće premostiti, ni zida koje dovoljno ljubavi neće srušiti, ni grijeha koje dovoljno ljubavi neće iskupiti. Nije važno koliko je nevolja strašna a izgledi beznadni, koliko je zapetljana ta velika greška. Dovoljno ljubavi riješiće sve, pa ako možete dovoljno voljeti bićete najsretnija i najmoćnija osoba na svijetu. EMMET FOX Bezuvjetna ljubav _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku 14.03.13 12:15 | |
| Al’ kako radost i sreća ulepšavaju čoveka! Kako srce ključa ljubavlju! Čini ti se, čitavo bi svoje srce izlio u drugo srce, i hoćeš da svi budu veseli, da se svi smiju. I kako je zarazna ta radost! Dostojevski klik i pridruzi se Bezuvjetna ljubav _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bezuvjetna ljubav na facebooku | |
| |
|
| |
| Bezuvjetna ljubav na facebooku | |
|