|
| Vaše mišljenje o ambicioznim i uspješnim ženama | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše mišljenje o ambicioznim i uspješnim ženama 31.01.09 12:55 | |
| Navijam za to da u našem društvu bude što više uspješnih poduzetnica i političarki, no neki i u 21. stoljeću misle da je ženi mjesto u kuhinji i uz djecu. Kakvo je vaše mišljenje o tome i što je potrebno učiniti da žene postanu ravnopravnije u društvu? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše mišljenje o ambicioznim i uspješnim ženama 31.01.09 13:55 | |
| Mrzim kad neko smatra da je zeni mjesto samo u kuci ili uz djecu . Ako se dobro organizujes i imas razumjevanje od svog partnera onda mozes sve stici , djeci trebas puno vremena posvecivati, ali ih isto tako trebas pustati da budu malo i samostalna.Smatram da zena moze biti uspjesna u svemu. A sto se tice ravnopravnosti treba pobit sve muskarce...zivile zene sala mala Svaka zena treba da se izbori za svoju ravnopravnost ,a muski malo vise tolerancije | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše mišljenje o ambicioznim i uspješnim ženama 31.01.09 16:00 | |
| nemam ništa protiv ambicioznih i uspješnih žena..... samo naprijed... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše mišljenje o ambicioznim i uspješnim ženama 31.01.09 16:03 | |
| Ništa nemam protiv uspješnih žena. Svaka osoba bez obzira na spol ima pravo na uspjeh u poslu. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše mišljenje o ambicioznim i uspješnim ženama 31.01.09 20:04 | |
| OK dečki ... biste li se u vezi s takvom ženom osjećali inferiorni? |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše mišljenje o ambicioznim i uspješnim ženama 03.02.09 16:34 | |
| Ja se ne bi osjećao inforiorno uz uspješnu ženu. Možemo proširiti temu; što vi drage naše dame smatrate da morate i želite učiniti pa da možete reći da ste uspješne i koji su najčešći problemi u vezi nekih predrasuda i ostalih okolnosti koje su vas ometale u karijeri? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše mišljenje o ambicioznim i uspješnim ženama 03.02.09 18:18 | |
| Ja sam u poslu u kojem su 90 % žene. Smatram se uspješnom jer sam obrazovana i zaposlena, a u našoj državi to je ogroman uspijeh. Nisam tip ambiciozne žene koja će sve podrediti karijeri pa se smatram ostvarenom u tom pogledu. Druga stvar je što moj posao traži konstantno obrazovanje i napredovanje. Nisam nikad osjetila predrasude niti bilo koje okolnosti a da su se ticale mog spola. To sam jedino osjetila kad se ticalo tipa posla kojim se bavim, a u tom pogledu predrasuda ima koš i još. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše mišljenje o ambicioznim i uspješnim ženama 03.02.09 21:35 | |
| Sve najbolje o takvim ženama mislim... |
| Naslov: Re: Vaše mišljenje o ambicioznim i uspješnim ženama 04.02.09 11:35 | |
| Normalno kad si žena Kate, tako bi trebali i svi muškarci razmišljati. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše mišljenje o ambicioznim i uspješnim ženama 03.04.09 11:33 | |
| ma muskarci to tesko prihvacaju.. neznam zasto ali vecina i ima velik postotak straha.. sad ...neznam sto ih to toliko sputava da se tako ponasaju.. udji sa njim malo u samu dubiozu razgovora.. pa kad pricas onako otvoreno.. tada dolaze na vidjelo ti cimbenici straha... naravno..ovdje mislim na strah od dominantnosti.. ali on to u svojoj glavi okrene.. tj.sebe pocinje spustat dolje.. bojeci se da ne ispadne slabiji.. sto je noturna glupost.. cak ce i pocet lagati.. kako bi stvorio ravnopravnost.. ha ha..opet glupost..ha ha
ima naravno onih koji imaju hrabrost i prihvacaju izazove.. |
| Naslov: Re: Vaše mišljenje o ambicioznim i uspješnim ženama 03.04.09 12:00 | |
| Meni je drago vidjeti ambiciozne i uspješne žene, samo ih je na brdovitom Balkanu jako malo na žalost. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše mišljenje o ambicioznim i uspješnim ženama | |
| |
| | | | Vaše mišljenje o ambicioznim i uspješnim ženama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 466 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 466 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|