|
| Natjecanje u alkoholizmu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Natjecanje u alkoholizmu 31.01.09 12:42 | |
| Gušt mi je povremeno popiti čašu crnog vina ili pivo uz jelo ili kad sam u dobrom društvu. Ok je kad to činiš iz gušta i kad imaš granice. Pojava koja mi je tragikomična su likovi koje često znam sresti u kafiću ujutro, doteturaju za šank krvavih očiju i prvo što izuste je: "Joj kako sam se nakres'o jučer" i umjesto kave odmah zveknu žesticu ili pivkana i za pola sata su opet pijani. Zašto neki veličaju svoje pijanstvo i misle da su face ako su konstantno pijani? Čovjek bi rekao da je takvo ponašanje karakteristično za pubertetsku dob, ali ima i strašno puno odraslih koji se tako ponašaju. U kojim prigodama i količinama konzumirate alkohol i što mislite o "natjecateljima u pijanstvu"? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Natjecanje u alkoholizmu 31.01.09 13:35 | |
| kad je nekom rodendan ili neka godisnjica,ali to je obicno samo casa vina, ne treba mi alkohol da bi se bolje osjecala, potrebno mi je samo dobro i veselo drustvo.A sto se tice "natjecanja" nimalo mi se ne dopada, ne znam kome i sta ti ljudi dokazuju.U zadnje vrijeme sam jako puno primjetila mladih a i starijih ujutro oko 9 vec piju po parkicima. Flasa kruzi od jednog do drugog.I sto mi je najtuznije sve vise je djevojcica od petnaestak godina i oni misle da su in... | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Natjecanje u alkoholizmu 31.01.09 16:09 | |
| Baš malo prije gledam na tv da je u zadnjih tri mjeseca u Hrvatskoj porasla prodaja alkohola (večinom najjeftinijeg) za 30%! Valjda se ljudi bore protiv krize alkoholizmom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Natjecanje u alkoholizmu 31.01.09 16:16 | |
| ja sam apsolutni nepotrošač alkohola |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Natjecanje u alkoholizmu 31.01.09 16:30 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Natjecanje u alkoholizmu 31.01.09 16:32 | |
| volim popiti čašu pive prije spavanja jer me opusti.... ili čašu vina nakon dobrog ručka.... a ono da se baš dobro nalijem...pa uglavnom mora biti neka prigoda..rođendani, fešte, maškare.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Natjecanje u alkoholizmu 31.01.09 16:34 | |
| Ja i piće,ja ne pijem ... A ok,kada izađem vikendom u grad pijem... ali znam kada mi je dosta... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Natjecanje u alkoholizmu 31.01.09 18:15 | |
| - Goran je napisao/la:
- Gušt mi je povremeno popiti čašu crnog vina ili pivo uz jelo ili kad sam u dobrom društvu.
Ok je kad to činiš iz gušta i kad imaš granice. Pojava koja mi je tragikomična su likovi koje često znam sresti u kafiću ujutro, doteturaju za šank krvavih očiju i prvo što izuste je: "Joj kako sam se nakres'o jučer" i umjesto kave odmah zveknu žesticu ili pivkana i za pola sata su opet pijani. Zašto neki veličaju svoje pijanstvo i misle da su face ako su konstantno pijani? Čovjek bi rekao da je takvo ponašanje karakteristično za pubertetsku dob, ali ima i strašno puno odraslih koji se tako ponašaju. U kojim prigodama i količinama konzumirate alkohol i što mislite o "natjecateljima u pijanstvu"?
Ovo što si opisao, po meni, je alkoholizam. |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Natjecanje u alkoholizmu 13.05.11 23:17 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Natjecanje u alkoholizmu | |
| |
| | | | Natjecanje u alkoholizmu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 416 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 416 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|