|
| Kako skinuti pjesmu sa Youtubea? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Kako skinuti pjesmu sa Youtubea? 12.08.11 14:59 | |
| Na Youtube servisu uz brojne video snimke mogu se pronaći i velik broj domaćih i stranih pjesama. No, što ako hoćete tu pjesmu skinuti u MP3 formatu? Proces je jako jednostavan i opisat ćemo vam detalje u nekoliko koraka. Skidanje pjesama sa Youtube-a u MP3 formatu: 1 Pronađite pjesmu na Youtube-u koju želite skinuti. 2 Kopirajte URL link od stranice, npr. ("https://www.youtube.com/watch?v=VrsBLe3gLWU") 3 Otiđite na stranicu www.youtube-mp3.org 4 Na stranicu u polje paste-ajte kopirani link i kliknite na gumb "convert video" 5 Pričekajte nekoliko trenutaka dok se pjesma obradi i konvertira u MP3 format. 6 Prikazat će vam se novi gumb "Download". Kliknite ga i snimite pjesmu na svoje računalo. Advance.hr | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kako skinuti pjesmu sa Youtubea? 12.08.11 15:01 | |
| ..ili ovako ------------------------- Kako skinuti pjesmu sa YouTube-a - Skidanje pjesama sa YouTubeaSviđa vam se pjesma ili video spot na YouTube-u i željeli biste ga skinuti na računalo? Nema problema evo kratkih uputa za jednostavno skidanje pjesama na disk. Sa OVE ADRESE preuzmite program i pokrenite instalaciju. Pokrenite program i u prostor za adresu kopirajte URL (adresu) videa koji želite presnimiti. Odaberite kvalitetu i detinaciju na disku. Kliknite da Download i pričekajte da proces završi. Gorila.hr | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kako skinuti pjesmu sa Youtubea? 12.08.11 15:08 | |
| ....evo ga probala sam pomoću gornjeg uputstva i super je lako i jednostavno..koja sam ja tuka..koliko dobrih stvari sam si mogla skinuti do sada ..ovo je Z A K O N | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako skinuti pjesmu sa Youtubea? | |
| |
| | | | Kako skinuti pjesmu sa Youtubea? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 379 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 379 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|