|
| Nepismeni učenik vs. učiteljica | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Nepismeni učenik vs. učiteljica 30.07.11 19:53 | |
| Kad se ideš s pametnim "bosti", budi spreman na sve Nadamo se da razumijete engleski dovoljno jer zapravo najbolje zvuči kad je u originalu: Monique: Nadam se i da prof. Johanson dolazi na godišnjicu. Ona mi je bila najdraža profesorica. Thomas: Da, da. I meni je bila! Larry: WTF! kako vam ona je najbolja profa?!? ona je kuja koja me natijerala na popravni po ljetu. Prof. Johanson: Nažalost neću moći doći, ali hvala vam što ste me pozvali. Larry žao mi je što tako misliš. Očito se moje lekcije iz gramatike kod tebe nisu uspjele zadržati. Jack: To! Bravo prof. Johanson! Larry: kakogod. nisam msjeo reči tada, ali sad mogu TI SI KJUA! Prof Johanson: Larry, teško da možeš i sad to pravilno reći. Uostalom "kjua" si mogao reći i u srednjoj školi jer to ništa ne znači. Iskoristit ću kontekst i pretpostaviti što mi zaista htio reći, a to je da sam kuja. U tom slučaju pogledat ću tvoj Facebook profil koji mi kaže da si trenutno sam i nezaposlen. Tko je sad kuja? -------------------- Hhhha magarca nepismenog | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Nepismeni učenik vs. učiteljica 30.07.11 21:26 | |
| u brate koji sabani nepismeni | |
| | | | Nepismeni učenik vs. učiteljica | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 526 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 526 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|