| Koliko često ste na bolovanju? | |
|
+6LuckyM5 vladex Blonde Kikica Lux Goran 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Koliko često ste na bolovanju? 30.01.09 12:44 | |
| evo, potaknut boleštinom, došlo mi je da pitam... koliko često idete na bolovanje? je li to svako toliko ili ipak rijeđe?
jer znam par ljudi iz bivše firme koji su svako toliko bili na bolovanju...čas zbog ovog, čas zbog onog.... jeste li ikada otišli na bolovanje zbog prekida ljubavne veze? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 30.01.09 12:48 | |
| nikada nisam otišao na bolovanje zbog prekida ljubavne veze...i nikada ne idem na bolovanje zbog nekih pizdarija.... uvijek me nešto mora strefiti da odem doktoru i da mi ona prepiše bolovanje i mirovanje.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 30.01.09 12:51 | |
| Bolovanje zbog ljubavi,omg pa neeeeeeee... Nisam sklona bolovanjima...baš kada me nešta zaozbiljno sklepa. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 30.01.09 12:57 | |
| nikad u životu nisam otvorio bolaovanje |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 30.01.09 12:59 | |
| Vrlo sam sklon otvaranju bolovanja kad se poželim slobodnih dana, a i u dobrim sam odnosima sa doktoricom... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 30.01.09 12:59 | |
| bravo teo.... |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 30.01.09 13:04 | |
| Svaka čast Teo, ali ja nisam taj tip... Muljam gdje god stignem što se posla tiče, samo da što manje radim. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 30.01.09 13:04 | |
| radim u stalnom radnom odnosu neke 4 godine...i bio sam nekih tri puta na bolovanju... ali, sve sa nekim razlogom... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 30.01.09 13:05 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 30.01.09 13:07 | |
| Rijetko, a eto baš me sad strefilo ... i dok me baš ono gadno ne stisne ne idem na bolovanje. Inače i nisam baš često bolesna, pa ... Bolovanje zbog prekida veze? OMG ... imamo 12 godina ili? :wtf: |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 30.01.09 13:08 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 30.01.09 13:14 | |
| Bravo Teo, pošten si ti momak! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 31.01.09 16:46 | |
| ima li nekoga (osim mene) tko je baš sada na bolovanju? ili razmišlja o njemu jer ga trese gripa? |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 31.01.09 16:57 | |
| Ja uvijek razmišljam o bolovanju, ali ne zbog gripe, jači sam ja od virusa... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 31.01.09 16:58 | |
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 05.02.09 7:24 | |
| Idem kad dobijem nešto višu temperaturu jer onda ne funkcioniram. Obično dva do četiri puta na godinu, ali to su uglavnom kraća bolovanja, manja od tjedan dana. A ići na bolovanje zbog prekida veze - to mi ne bi palo na pamet. | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 05.01.10 16:35 | |
| Ja nisam odlazila na bolovanje dok sam radila..a radila 4 god u jednoj stolariji.. Ako bi baš morala izvaditi krv ili otići na zakazan neki pregled dogovorila bi se s šefom..da odradim to drugi dan..i radila kao manijak..stalno nam se prijetilo otkazima, ne produživanjem ugovora..a najgore za maldu osobu je da se zaposli i ušanći u nekoj firmi i radi za žvake i cigare..uđe u naviku i nebi išli tražiti drugi posao.. Moj je bio užasno težak, radila sam u lakirnici, ali na bolovanje nema šanse. Zato sam se vratila nakon svatova i tri dana nakon povratka..maltene još trebala biti na medenom mjesecu.. završila u bolnici..sa 49 kila..kao štapić mršava ..ispijena i bila na bolovanju 3 mjeseca..i kada sam trebal nazad na posao, odem šefu i kažem hvala ne mogu ja to više..i znate što dao mi je dvije plaće više nego sam zaradila.. Zdravlje za dvije plače više.. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 02.03.11 17:51 | |
| Zadnjih dve i pol godine. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blonde Ljubitelj foruma
Broj postova : 8120 Godine : 38 Datum registracije : 30.08.2011
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 15.09.11 13:54 | |
| bila sam samo jednom na bolovanju i to ovog ljeta, jer sam planirala da idem sa prijateljima na ljetovanje par dana, i naravno nisam dobila odmor kako sam planirala a nisam htjela otkazati smjestaj, tako da sam se morala izvuci na taj nacin...Rijetko se desava da sam bolesna a i ako jesam uglavnom se oporavljam "na nogama" | |
|
| |
vladex Početnik
Broj postova : 30 Godine : 48 Datum registracije : 03.11.2011
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 23.11.11 18:42 | |
| Vrlo retko idem na bolovanje. Idem bas kada sam bolestan. | |
|
| |
LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 23.11.11 21:02 | |
| vrlo rijetko. Kad ne mogu stajati na naogama. 2 - 3 dana godišnje. | |
|
| |
Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 20.03.14 10:11 | |
| rijetko koristim bolovanje, sem ako baš moram...najduže što sa bio u cugu na bolovanju su bila 2 tjedna...ali to je bilo zbog OP...iskreno ucrvao sam se tada.... | |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 18.01.15 20:08 | |
| ja sam jos uvjek na bjelom kruvu..nit sam u pemziji niti imam stalni posao.ipak mi dobro ide sto bi recimo bila dobra osnovica..tako je nakon OP..pre 5 godina.. | |
|
| |
Lavanda Ljubitelj foruma
Broj postova : 6355 Lokacija : polje lavande Datum registracije : 27.12.2012
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? 18.01.15 21:08 | |
| nisam bila zadnjih 3 godine al trenutno je dr. šef i moram slušat | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko često ste na bolovanju? | |
| |
|