|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Cana 03.07.11 9:41 | |
| Na danasnji dan
Na danasnji dan, na danasnji dan rodila sam se, rodila sam se na sutrasnji dan, na sutrasnji dan krstila sam se, krstila sam se
Ref. 2x Ko godine broji starosti se boji hvala sto ste dosli prijatelji moji
Na danasnji dan, na danasnji dan ugledala svet, ugledala svet k'o najlepsi cvet, k'o najlepsi cvet kcerka tatina, maza mamina
Ref. 2x
Jos godina sto, jos godina sto cvece nosili, svece gasili u to ime sad, u to ime sad ajd ziveli svi, ajd ziveli svi
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Nadam ti se
Nadam ti se dok se sunce na zapadu gubi nadam ti se kad se zora s novim danom ljubi
Ref. 2x Nadam ti se i danas i sutra ja se budim s tobom svakog jutra dodji, dodji sa oblakom sivim ja bez tebe ne mogu da zivim
Verna sam ti i bila i bicu duznik si mi k'o pijanac picu cuvam slike i sve sto je tvoje vrati mi se najmilije moje
Ref. 3x | |
| | | mobile VIP član
| Ne daj me na silu
Po nekom starom obicaju starijem coveku hoce da me daju tako je nekad bilo u mom kraju
Ref. Ne daj me, majko ne daj me na silu umrecu radje, majko, na tvom krilu
Na silu necu tom coveku ne volim ga, necu suze da mi teku radije cu s mosta skociti u reku
Ref.
Ja sam gospodar svoga tela kad volim, volim, predajem se cela poci cu za onog kog ja budem htela
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Cana 03.07.11 9:42 | |
| Nedostizna meta
Ko me opet vidi s tobom da se ljubim i da zoru cekam nek me prezre istog trena kao zenu i coveka 2x
Ref. 2x Za druge, za druge sam nedostizna meta za tebe samo broj steta, stvarno steta
Ti baraba, ja na tebe slaba ti baraba, ja na tebe slaba
Ostajem bez karaktera gubim veru, gubim dostojanstvo cim te vidim ja prekidam svaku vezu i novo poznanstvo
Ref. 2x
Ti baraba, ja na tebe slaba ti baraba, ja na tebe slaba
Mrzim sebe kao zenu ali sta cu od mene si jaci nijedan me covek tako ne nervira, a i ne privlaci
Ref. 2x
Ti baraba, ja na tebe slaba ti baraba, ja na tebe slaba | |
| | | mobile VIP član
| Nemoj da mi umres mlad
Ti se trujes i opijas i sam sebe ubijas mene stalno prozivas i u pomoc dozivas
Ref. 2x Svakim danom zivot ti se rusi, zivot ti se rusi necu sutra ako umres da te nosim ja na dusi
Hajde s picem prestani kazi zbogom kafani ludo jedna umreces dva zivota odneces
Ref. 2x
Zivot nisi resio zato sto si gresio sad si sav u nemoci ne mogu ti pomoci
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ni minut za tebe
Ne secam se tvoga glasa ne secam se lika tvoga odavno si tragom bola nestao iz srca moga
Ref. 2x I svo vreme sveta da imam za sebe odvojila ne bih ni minut za tebe
Zaspala je ljubav moja u mirisu kose njene za mene ces uvek biti slika ruze koja vene
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Cana 03.07.11 9:43 | |
| Nisi vise ni za kletvu
Otvaras mi vrata tuge gasis ljubav kao svecu al', znaj dobro, zbog istine s pola srca prezivecu
Zapamti dobro, na samom kraju ovakve nikad ne propadaju 2x
Ref. 2x S muskom suzom na obrazu videcu te u porazu nisi vise ni za kletvu a bio si za zakletvu
Potapas me kao ladju ovog trena a, znaj dobro, prezivece ova zena sve uzimas, a ne dajes po tome se prepoznajes
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Pokajanje
Gresnice moj, nek ti je na znanje kasno stize tvoje pokajanje ponizen si, istina te vredja ti si prvi okrenuo ledja
Ref. 2x Places, patis i mlad pijes noci pokajanje nece ti pomoci dzaba molis, istina je prava drugi covek pored mene spava
Gresnice moj, nije mi te zao ti si sa mnom srecu prokockao ispred tebe stoje case prazne stigli su te grehovi i kazne
Ref. 2x
Ostani tamo, tamo gde si bio jer ti bolje nisi zasluzio pored drugog sreca mi se smeska najveci si promasaj i greska
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Pomozi mi
Pomozi mi pomozi mi moj leptiru od nekud doleti zrtvuj se zbog mene predji preko stakla spasi me iz ovog pakla
Ref. 2x Na silu sam odvedena na paklu sam osudjena onom koga mrzim postala sam zena
Ej seti me se seti ej seti me se seti ako mene spasis ja cu ti umreti
Sudbina je sada moja u rukama tvojim u rukama tvojim sad je biti il ne biti za zivot se borim za zivot se borim
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Cana 03.07.11 9:44 | |
| Prava familija
Cekala sam cekala ovaj susret s vama patili ste i vi za mnom godinama
Evo mene dolazim da se pocastimo tamo gde smo stali tu da nastavimo
Ref. 2x Kao prava familija svi se veselimo mesaju se suze poljupci i vino
Molila sam molila andjele u raju da najdraze moje od zla sacuvaju
Evo mene dolazim i sveta daleka hvala Bogu ima ko i da me doceka
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Prava familija
Cekala sam cekala ovaj susret s vama patili ste i vi za mnom godinama
Evo mene dolazim da se pocastimo tamo gde smo stali tu da nastavimo
Ref. 2x Kao prava familija svi se veselimo mesaju se suze poljupci i vino
Molila sam molila andjele u raju da najdraze moje od zla sacuvaju
Evo mene dolazim i sveta daleka hvala Bogu ima ko i da me doceka
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Predskazanje
Dugujes mi izvinjenje a ja tebi objasnjenje vredjali smo jedno drugo bez razloga dugo, dugo
Ref. Ni ti mene, ni ja tebe ni da vidim, ni da smislim sad bez tebe ni da zaspim ni svoj zivot da zamislim
Imala sam predskazanje spojice se duse nase pravilo se potvrdjuje suprotnosti se ipak, ipak privlace
Ljubavna je prica ova sudar zvezda i svetova ja sam bila k'o oluja a ti momak lud k'o struja
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Cana 03.07.11 9:45 | |
| Prijatelji, ljubavnici
Bila sam ti drugarica moj prijatelj bio si od kada se poljubismo postadosmo gresnici (2x)
Ref. 2x Ko nas je terao da hodamo po zici nit' smo prijatelji a ni ljubavnici
Nisam tvoja drugarica ti prijatelj nisi moj svak' na svoju stranu ode svako vodi zivot svoj (2x)
Ref. 2x
K'o sudija zivot stavi na nas dvoje upitnik ne znam ko je od nas dvoje sada veci gubitnik (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Probisvet
Otkad sam se ljubila sa tobom nikog vise ne mogu da smislim da se tako zaljubim u tebe nikad nisam mogla da zamislim
Ref. 2x Ti u sebi imas nesto sto sludjuje i opija zbog takvih se ljudi gine voli, mrzi i ubija
Nije lako ziveti sa tobom ti donosis opasnost sa sobom nije lako, ali mi ne smeta zivot pored jednog probisveta
Ref. 2x
Zavodnice, ne igraj se sa mnom jer zbog tebe mnogi placu za mnom ako mislis da sam mala gresis mene neces lako da se resis nije lako, ali mi ne smeta zivot pored jednog probisveta
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Pukla veza
Nisi mocan da me pratis kao sto si mog'o ne dosadjuj vec me pusti ja ne trazim mnogo
Ref. 2x Menjam zivot, menjam tebe put kojim smo isli Pukla ljubav, pukla veza davno smo se prevazisli
Ni ti mene, ni ja tebe ne treba da zali jer smo jedno drugom dali sto smo imali
Ref. 2x
Ne mozemo ljubav vise deliti na pola budi iznad svega uzmi deo svoga bola
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Razbila sam ogledalo
Razbila sam ogledalo sa krvavom casom tuge u njemu si ispisao zbogom shvatila sam odlazis kod druge
Ref. Razbila sam ogledalo jer mi laznu sliku stvara Gledam sebe vidim tebe gde da bezim iz kosmara
Razbila sam ogledalo kao duh u njemu ti si Gledam sebe vidim tebe a u nasoj kuci nisi nestao si
Poroke i druge zene od mene si vesto krio Dobio si mnogo vise nego sto si zasluzio
Izdrzati sa njom neces pratice te stari gresi Pokazaces pravo lice i onakav kakav jesi
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Cana 03.07.11 9:46 | |
| Skinucu stikle
Nije to prvi put, postaje pravilo legnemo, a ti mi ledja okrenes pa sebe upitam zasto se luda pravim pa sebe upitam zasto se luda pravim kad u snu njeno ime spomenes
Dugo sam lazi slusala suzama lice mucila al' nocas odlazim cvrsto sam odlucila
Ref. Skinucu stikle da te ne budim iako mesta nemam u tvom snu necu za kraj ni da te pogledam jer znam da sanjas nju
Skinucu stikle da te ne budim kad tuzna krenem tvojim hodnikom jer znam da sa mnom srecu ne cekas koliko cekas s njom
Nije to prvi put, postaje pravilo gledas me, a mislima si pored nje i kad mi istina iznova srce slomi pitam se sto mi treba ovo sve
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Sto mi se ne javljas
Sta se s tobom dogodilo sto mi se ne javljas
Zar sve tako u zivotu brzo zaboravljas (2x)
Od koga si pobegao od ljudi il' mene od sebe il' mene
Ili ne smes da se javis zbog te druge zene od te druge zene (2x)
Ako si je zavoleo nek ti bude srecno
Al' upamti volecu te i cekati vecno (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Suparnica
Cim sam oci, cim sam oci pogled srela tvoj odma, odma ja sam znala ti si covek moj, bices covek moj
Ref. Ali, ali, ali nevolja je imam suparnicu ljutu jedna zena stoji stoji nam na putu napravicu lom neces biti sa njom
Ti jos ne znas moje ime recicu ti ja, recicu ti ja ja se zovem, ja se zovem tvoja sudbina, tvoja sudbina
Ref.
Brzo, brzo vrlo brzo neces biti njen neces biti njen hteo, hteo il' ne hteo postaces moj plen
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Cana 03.07.11 9:47 | |
| Sve je moje tamo
Zasto pevam pesme tuzne zasto sanjam snove ruzne zasto kad su mi sve dali treba da sam srecna a nesto mi fali
Ref. Sve je moje tamo gde se zivot smeje ovde sunce sija al' me ne greje
Sve je moje tamo odakle sam dosla pravu ljubav, pravu srecu ovde nisam nasla 2x
Svi se oko mene trude da mi ovde lepo bude gledam u daljinu preko dusa mi je prazna moji su daleko
Ref.
Misli o detinjstvu vracam gresku iz mladosti placam srce tuznu pricu pise prevari me zivot a ljudi jos vise
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Sve smo mogli mi
Sve smo, sve smo sve smo mogli mi da si hteo ti, da si hteo ti srce mi izgorelo jer me nisi voleo
Ref. Briga tebe za mene da li imam zdravlja onaj ko se voli taj se ne ostavlja jedno dete malo nece biti rodjeno pusta zelja ostace tako nam je sudjeno
Sve smo, sve smo sve smo mogli mi da si hteo ti, da si hteo ti greh na dusi nosices, moj oprostaj trazices
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Sveznalica
Gde idemo sta radimo onima sto svud nas prate reci to je nasa stvar ne morate sve da znate
Ref. Kad nemaju sta da rade ljudi tudje brige vode ljubomorni sto smo par sta radimo ljudi to je nasa stvar
Od sitnica zlobni ljudi prave spletke i intrige ljubav to je nasa stvar vi vodite svoje brige
Ref.
Vest sto ce te sada cuti da platite ne morate uskoro se vencavamo kad hocete sve da znate
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Cana 03.07.11 9:48 | |
| Taoci inata
Otkud, otkud, otkud ti, nisam te zvala nas susret sam jedva docekala dobro je, ziv si, hvala ti, Boze jedno bez drugog ipak ne moze
Ref. To je, to je ta veza nevidljiva i neraskidiva glavu gore, ruke oko vrata dosta smo bili taoci inata
Znala, znala sam zelje i htenja jednom mora biti pomirenja dobro je, ziv si, hvala ti, Boze jedno bez drugog ipak ne moze
Ref.
Hteo, hteo si, priznaj mi verno da slucajno bude namerno dobro je, ziv si, hvala ti, Boze jedno bez drugog ipak ne moze
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Teci, teci prema meni
Dok se smejem i dok placem ja te molim da se vratis jer ti samo mozes moj zivot da svatis
Ref. Ja sam zena koja ceka ti si moja srecna reka
Teci, teci prema meni zivot mi promeni (2x)
Tamo gde smo nekad stali produzimo srecni dalje slusaj moje tuzno srce poruku ti salje
Ref.
Teci, teci prema meni zivot mi promeni (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Tek sad zivim
Kada me dodirne nesto u srce mesto u kome bio si ti setim se, nista meni nisi dao i da sam bila zeljna ljubavi
Ref. 2x Istino moja i velika lazi necu da te kunem, necu da te krivim istino moja, tek sada zivim
Za mene bio si veci od najvecih od tebe kralja pravila sam ja al' tebi srce kucalo nije zajedno s mojim, duso, nikada
Ref. 4x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Cana | |
| |
| | | | Cana | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 249 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 249 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|