| Cana | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Cana 03.07.11 9:33 | |
| Ah ah
Ah ah, uzdisem za tobom i planove pravim ah ah, kako svoje usne na tvoje da stavim joj to bi bila luda stvar joj ti i ja smo sjajan par hajde budi moj
Ref. Covek iz mojih snova u tebi se krije opijas me kao vino najstarije sanjam te, ljubim te a kad se probudim nema te
Covek iz mojih snova u tebi se krije opijas me kao vino najstarije sanjam te, zovem te a kad se probudim nema te
Ah ah, sanjam tvoje telo i tvoju blizinu ah ah, kako da te slomim kako na brzinu joj ja za tobom umirem joj samo da te dodirnem hajde budi moj
Ref.
Ah ah, uzdisem za tobom i planove pravim ah ah, kako svoje usne na tvoje da stavim joj zivot uvek pravi kroj joj ti i ja smo idealan spoj ajde budi moj
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Cana 03.07.11 9:34 | |
| Anonimna poruka
Ako jesi, neka si nasu ljubav prodao al' ne trazi izgovor Dunav te ne bi oprao
Bilo sto da posumnjam bio bi na mene ljut ako na delu budes uhvacen bice ti prvi a i zadnji put
Ref. 2x Stigla mi je poruka anonimno da sa njenih usana pijes vino ne bi da vam smetam ali u zelji gorim da vam novu flasu otvorim
Stigla mi je poruka anonimno da sa njenih usana pijes vino ne bi da vam smeta, da vam drzim svecu al' da predjem preko svega necu
Ako jesi, neka si idi da te ne vidim i ne trazi oprostaj moras ziveti sa tim
Bilo sta da posumnjam bio bi na mene ljut ako na delu budes uhvacen bice ti prvi a i zadnji put
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Autogram
Odneo te vetar drugoj ko s proletnjeg lista polen al' ja te i dalje volim u tome i jeste problem
Ref. 2x Svaka suza sto mi lice rosi autogram tvoga srca nosi svaka bol i na srcu rana imenom je tvojim potpisana
Cujem da si sa njom srecan i da plovis mirnim morem al' ja te i dalje volim u tome i jeste problem
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Blam, blam
Sinoc sam samo malo, malo vise popila nesvesno i pred svima s tobom sam se ljubila stari smekeru, hvatas na prevaru
Ref. Blam, blam, blam, blam panika me hvata, hvata ja zaboravila da sam udata
Blam, blam, blam, blam kako to da dozvolim, dozvolim i ovako govore da se razvodim i ovako govore da se, da se razvodim
Sinoc si po mom krilu casu vina prosuo namjerno s izvinjenjem da bi me poljubio stari smekeru, veliki foleru
Ref.
Sutra cu trezna reci kako nemam nista stim da li da priznam gresku ili da je ponovim stari smekeru, nisam za veceru
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Bog ljubavi
Otisla sam od kuce ko nestasna devojcica zaljubljena u mangupa umiljata lica (2x)
Ref. 2x Bog ljubavi, Bog ljubavi na njegovoj strani bio ozenjen je to mi krio ljubio me, ljubio i ostavio
Obec'o je kupice mi zlatan prsten i sto cuda prevarena jesam ali jos sam za njim luda
Obec'o mi, obec'o mi vodice me na kraj sveta i uspeo da prevari mangup cudo od deteta
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Cana 03.07.11 9:35 | |
| Bozic
Pricam sinu svome o svom zavicaju slike iz detinjstva same se vracaju slavio se Bozic, sine od godine do godine
Ref. Slavio se Bozic, slavi se i sada samo vise nije isto ko nekada kuca puna sveta za Svetog Jovana sad je u toj kuci moja majka sama
Na Badnje se vece ceo badnjak sek'o a na Bozic rano polaznik se cek'o slavio se Bozic, sine od godine do godine
Ref.
Odvescu te, sine, to je moja zelja tamo gde je kuca mojih roditelja gde se slavi slava, sine od godine do godine
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Cica bogatasica
Da si mene ozenio ti bi srecan covek bio al' si hteo cicu bogatasicu 2x
Ref. 2x Dobio si sve, samo ljubav ne niti ume, niti zna da te ljubi kao ja odnela te cica bogatasica
Cica ima ogrlice nosi zlatne potpetice ali telo njeno nije vatreno 2x
Ref. 2x
Ispod ovog starog krova da pocnemo sve iznova nema zar kod cice bogatasice 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Cudni ljudi, cudno vreme
Ugasile se stare vatre sto su nekad gorele u nama ne znam gde si ni s kim zivis ali ja sam sama
Ref. 2x Cudni ljudi, cudno vreme zivimo u ludom svetu svrati makar da me vidis na kafu i cigaretu
Promenilo se mnogo toga samo nije ono sto je vredno kad spomenu tvoje ime nije mi svejedno
Ref. 2x
Ozenio si je, kazu ljudi mislis da ce sreca da te krene probaj, ali neces nikad u njoj naci mene
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Cana 03.07.11 9:36 | |
| Devet i po nedelja
Dabogda ne svanula ta prokleta nedelja devet su se ljubili a desete rastali
Ref. 2x Devet i po nedelja ljubismo se ti i ja a desete nedelje puce ljubav, puce sve
Sviraci, sta cekate tuzne pesme svirajte sa vama cu pevati i sa vama plakati
Ref. 2x
Gledam svake nedelje neke tudje svatove romansa je trajala devet i po nedelja
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Dodji sine
Tamo gde si sine imas svega dosta sve sto volis sine sve ti ovde osta (2x)
Ref. 2x Dodji sine preko Drine nemas tamo kome gde si rodjen, tu si srecan tu si svoj na svome
Tamo gde si sine nisu tvoja braca i lasta se uvek svome gnezdu vraca (2x)
Ref. 2x
Ovde tvoji ljudi ovde sunce tvoje tu sam i ja sine preko reke Drine (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Dosao je covek pravi
Mislila sam stigla sam na kraj puta ljubavnog ali tebe odnekuda poslao je dragi Bog
Ref. 2x I zato nikad ne reci nikad srce novu ljubav slavi dosao je covek pravi dosao je covek pravi
Donela te, donela meni sreca odnekud svog sam princa cekala nije bilo uzalud
Ref. 2x
Doci ce ti, doci ce sapnuo mi Bozji glas covek tvog zivota, veruj stici ce u zadnji cas
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Cana 03.07.11 9:37 | |
| Gledaj me
Kazu da zivot pise romane a moj je postao film pred celim svetom dajem ti sansu da se poigras sa njim
Ref. Gledaj me iz prvog reda dobro se vidi slobodno stani tu nahrani oci nevoljom mojom nahrani sujetu
Hej, gledaj me, gledaj, gledaj gledaj me, gledaj, gledaj poslednje neka bude to
Svoju sam sudbinu birala sama nosim je kao krst a ti si mi ruku uzeo celu cim sam ti pruzila prst
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Hteo ne hteo, rodicu ti sina
Ti mozes da pricas da me ne poznajes ali naseg sina moraces da priznajes
Ref. Na tvojoj casi stoje tragovi mog karmina hteo ne hteo, rodicu ti sina
Ti ne moras da me volis ni da me ozenis hocu samo naseg sina da zagrlis
Ref.
Kad volim ja volim i dajem sve od sebe hocu naseg sina, uspomenu na tebe
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Ima, ima stila
Ja odabra momka ogreja me sunce to ne bira ljudi pamet nego srce 2x
Ref. 2x Ima ima stila ja se zaljubila malo kocka malo pije zasad najbolje
Moj se momak mozda i ne svidja svima ali je za mene sunce kakvih ima 2x
Ref. 2x
Bolje cu da zivim mirnije da spavam zato proslost necu da mu proveravam 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Cana 03.07.11 9:38 | |
| Imam dokaz
Ako zaboravis ovu noc ako zaboravis i mene i grad poslacu ti nekog da te seti sve sto si mi ucinio tad
Ref. 2x Imam dokaz da si bio sa mnom imam dokaz za ljubavni cin imam dokaz, nosim ga u sebi on se zove nerodjeni sin
Ako me ostavis tako mlad ako zaboravis gde zivimo mi njegovo ce ime da te seti a on ce se zvati kao ti
Ref. 2x
Ako ne priznajes nasu noc ako me ne volis reci mi da znam poslacu ti sina da te seti ciji je reci ce ti sam
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Imam dokaz
Ako zaboravis ovu noc ako zaboravis i mene i grad poslacu ti nekog da te seti sve sto si mi ucinio tad
Ref. 2x Imam dokaz da si bio sa mnom imam dokaz za ljubavni cin imam dokaz, nosim ga u sebi on se zove nerodjeni sin
Ako me ostavis tako mlad ako zaboravis gde zivimo mi njegovo ce ime da te seti a on ce se zvati kao ti
Ref. 2x
Ako ne priznajes nasu noc ako me ne volis reci mi da znam poslacu ti sina da te seti ciji je reci ce ti sam
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Imenik
Otkad sa mnom spavas stalno proveravas s kim sam bila sta sam radila zasto, zasto kvaris dane radosti i pretrazujes po mojoj proslosti
Ref. 2x Ne dam ti imenik ne dam zbog postenja videces moja ponizenja zablude moje i razocarenja
Imenik se ne da, skriva se i prija kao stara fotograhija sto mi, sto mi diras sve iz pakosti meni nekada drage licnosti
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Jugo, Nostalgija
Gde su ona dobra stara vremena stavila sam ruke na tvoja ramena kud se ono staro drustvo rasulo pevali smo skupa Jugoslavijo
Ref. A Juga bila je ta zemlja magicna sve vise postajem zbog nje nostalgicna Juga nas spajala k'o more stenama ljubav se radjala u nasim venama imali, imali, imali nas jos
Istorija uvek svoju pricu pise bila jedna zemlja i nema je vise radjala se deca raznih nacija niko kao nasa generacija
Ref.
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Cana 03.07.11 9:39 | |
| Kazni se sam
Zar si, zar si morao tako da me ponizis na milost i nemilost da me ostavis (2x)
Ref. 2x U tebi nema postenja ni gram stidi se stidi kazni se sam
Kad vec nisi umeo da me mladu zadrzis putuj, putuj nevero u zaborav odlazis (2x)
Ref. 2x
Imam, imam za tebe jedan savet da ti dam nemas mene voli sebe i kazni se sam (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Kojoj placas pice
Kojoj ove noci placas pice koja nocas igra na tvom stolu zabavlja se drustvo i tipovi razni cekovi ce tvoji sutra biti prazni
Ref. Zao mi je, zao krivo, krivo mi je kad bi samo znala kakva li je
Ona igra cocek mene dusa boli ne veruj joj nista laze da te voli 2x
Znaju one, znaju sve trikove stare vole one svakog do poslednje pare spremne su na stolu cocek da igraju na ulici sutra nikog ne poznaju
Ref.
Na stolu ti igra a tebi to godi zivis sada zivot po poslednjoj modi svima placas pice i glumis boema a kod kuce vise ni dinara nema
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Kuco moja stara
Ostala je prazna kuca pored puta u avliji cveta stara dunja zuta ni starice majke da doceka mene da ugledam suze radosnice njene
Ref. 2x Kuco moja stara, ognjiste bez zara vrata tvoja vise niko ne otvara
Cekala je nekad majka ispred praga da joj dodje kcerka iz dalekog grada eto, to je zivot, sve bude i prodje nikog vise nema kada kuci dodjem
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Cana 03.07.11 9:40 | |
| Kukavica i vila
Nisi imao razloga da slutis izdaju moju ni na par minuta al' mozda sto nikad ne veruju nikom kukavice umiru sto puta
Ref. 2x Idi slobodno, idi slobodno nikad nece, nikad, moci kukavica i vila zajedno
Nisi umeo dovoljno da cuvas beskrajnu ljubav koju sam ti dala umirao ti si iza mojih ledja ali razlog nikad nisam znala
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Lazljivce, nezahvalnice
Dok si bio niko i nista ludovo si za mnom A sad kad si neko i nesto neces da pricas sa mnom 2x
Ref. 2x Lazljivce, nezahvalnice seti se odakle si seti se ko si bio seti se kol'ko si molio da bi, da bi me dobio lazljivce, nezahvalnice
Tad si meni srce i dusu zeleo da predas A sad kad si postao neko pravis se da me ne znas 2x
Ref. 2x
Ima dana, ima i pravde dodje sve na svoje Ti ces doci pognute glave videces, milo moje
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Moja sudbina
Kad se rodis Bog ti deli srecu a sudbina svakom zivot menja gde sam bila kad si delio da promenis, Boze, datum mog rodjenja
Ref. 2x Cekajuci ljubav svog zivota tezak zivot ja sam vodila onaj pravi nikad nije dos'o bolje da se nisam ni rodila
Od rodjenja do danasnjeg dana tuzna prica traje sve do sada sve se menja, i vreme i ljudi a za mene, eto, osta samo nada
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Mostovi
Veruj, nece proci dugo trazicemo jedno drugo
Zasto rusis mostove da ih nosi reka ostavi bar jedan ko zna sta nas ceka
Ref. Kad se smire glave lude stare zelje probude kad se smire lude glave i boli zaborave veruj, nece proci dugo trazicemo jedno drugo
Nemoj da te cudi sto te oko prati jos smo spremni zivot jedno drugom dati
Ref.
Zasto nase sunce da prekrije tama nikad nece ljubav umreti u nama
Ref. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Cana | |
| |
|
| |
| Cana | |