Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?

Go down 
5 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 Empty
PostajNaslov: Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?   Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 I_icon_minitime29.01.09 21:20

First topic message reminder :

Danas me jedna osoba svojim nekim postupcima na ovom forumu potakla na razmišljanje o ovoj temi. Vrlo je malo foruma i chatova na kojima vlada normalna atmosfera i međusobno poštivanje.
Uvijek se nađu neki pojedinci koji svojim negativnim postupcima kvare atmosferu. Konstantno traže nešto loše u drugima i nisu u stanju normalno komunicirati, mnogo je onih koji krajnje vulgarno vrijeđaju ostale.
U stvarnoj, ali i virtualnoj komunikaciji se volim šaliti i biti prijatelj sa svakim koliko je to moguće.
Ali neki idu u gore navedene krajnosti. Da li divljanjem na internetu liječe svoje neke traume i frustracije ili u stvarnom životu nisu postigli ništa pa ovdje nešto "dokazuju" svojom agresivnošću i negativnošću?

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?   Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 I_icon_minitime06.04.09 22:28

Možda ti jednom kažem o kome se radi...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?   Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 I_icon_minitime06.04.09 22:30

ma samo Ti kazi..
dobro je sve znati..
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?   Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 I_icon_minitime06.04.09 23:32

ma ovo je naj bolji forum i nekad mi padne napamet da se vise ne mogu registrirati bojim se sto rekla kiki..."...kada nas jednom bude puno faliti će mi ovo vrijeme "tišine""...ali onda se sjetim da ne bismo imali jednu veselu adry...jednu uvijek nekako zamisljenu rainy23...pa vjerovatno lijepu splicanku....neka nas je vise odbranicemo se od losih forumasa...a onda tu je i gazda koji je stvarno dosta tolerantan ali zna raspoznati ko je ko...samo treba mu pomoc koliko ko moze...i nadam se da ce ovaj forum ostati uvijek ovako vesel...ne kazem da moramo biti uvijek slozni moramo koji put i ne slagat se sa misljenjem drugog...ali sve ce mo to rijesit bez vrijedanja i svade...i sve vas volim...samo ostanite takvi...a ovi sto divljaju ...nek znaju da kod nas ne mogu ostat dugo.... :;):

Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?   Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 I_icon_minitime06.04.09 23:40

ma naravno blizanko...
ma mi cemo Goranu pomoci..
i to tako da propadne..ha ha

salim se..ma fino je vidjeti vesele ljude..
ja osobno eto opet ponavljam..
treba se zezati i ostalo..

Malo nas je al nas ima...
srusit cemo snove svima..ha ha
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?   Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 I_icon_minitime10.04.09 15:34

Dirljiv i dobar post Blizanko! bravo

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?   Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 I_icon_minitime11.04.09 8:32

Pod divljanje bio se moglo svesti i ponašanje osoba koje ne znaju kvalitetno argumentirano diskutirati o nečemu, kratkovidni likovi koji istinu tumače kako njima odgovara, tj. uvjere sami sebe da su neke laži istina, ne koriste argumente u diskusiji i sve brzo prebace izvan teme na razinu nekog osobnog prepucavanja. Osobe koje ne podnose pravu raspravu i kritiku su u
biti raspekmežena derišta, koja svojom glupošću teroriziraju druge.

Zadnja promjena: Goran; 11.04.09 8:38; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?   Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 I_icon_minitime11.04.09 8:37

Gorane..nemoj to raditi...
izgleda da Ti nesto postaje zao...
zar sad lijecis svoje frustracije ovdje...
samo zato sto sam Ti kazala nesto sto Ti dosad nitko nije..
ako se ne varam..
napisao si da zasto se netko ljuti
ako se jace komentira...
sto je za problem...
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?   Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 I_icon_minitime11.04.09 8:45

Adry je napisao/la:
Gorane..nemoj to raditi...
izgleda da Ti nesto postaje zao...
zar sad lijecis svoje frustracije ovdje...
samo zato sto sam Ti kazala nesto sto Ti dosad nitko nije..
ako se ne varam..
napisao si da zasto se netko ljuti
ako se jace komentira...
sto je za problem...
Komično je to što ovako neke moje općenite komentare povezuješ sa sobom.
Vjeruj mi, nisi mi ni nakraj pameti, uopće ne razmišljam o tebi, nisi toliko bitan
faktor u mojim mislima koliko možda misliš da jesi. Laughing
S druge strane, krajnje se drsko i nekulturno ponašaš ovakvim komentarima.
Niti liječim frustracije, a stvarno niti razmišljam o tebi. Vrijeđanje i insinuacije ovog tipa
ne namjeravam trpiti, u nekoliko postova si već učinila slične stvari, pa te molim da to
više ne činiš jer je to krajnje nekorektno i neozbiljno.

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?   Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 I_icon_minitime11.04.09 8:53

ne..Gorane...
samo je stvar sto se nisam slozila u nekim komentarima..
stoga je tvoj pristup takav...
zar mislis da si Ti meni na pameti...
kazes da vrijedjam..
ako nisi znao..
konstantacija nikada ne moze biti vrijedjanje...
ali koliko vidim da si poceo vrijedjati na veliko..
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?   Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 I_icon_minitime11.04.09 9:01

Adry je napisao/la:
ne..Gorane...
samo je stvar sto se nisam slozila u nekim komentarima..
stoga je tvoj pristup takav...
zar mislis da si Ti meni na pameti...
kazes da vrijedjam..
ako nisi znao..
konstantacija nikada ne moze biti vrijedjanje...
ali koliko vidim da si poceo vrijedjati na veliko..
To što se s nekim ne slažeš u komentarima je normalno i razumljivo.
Znam tko sam i što sam, nemam namjeru trpiti vrijeđanje i traženje
nekih mojih nepostoječih mana. Ovaj forum nije dječja prčija, sve što
mi netko ima za prigovoriti, neka mi prigovori putem privatne poruke
ili na temi Primjedbe i prijedlozi, a ne ovako van teme sve svoditi na
osobnu razinu i direktno me omalovažavati i vrijeđati.

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?   Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 I_icon_minitime29.05.10 20:42

Postoje dva razloga :

Prvi je da se takve osobe nista bolje ne ponasaju ni u realnom zivotu.

A drugi da su obicni slabici u reali i da se na ovaj nacin pokusavaju dokazati ...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?   Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 I_icon_minitime29.05.10 22:35

Mislim da je dosta ljudi na internetu povrijeđeno ,malo blesavo al tako mi djeluje .Baš ono virtualno povrijeđeno i svoju frustraciju sad prenose na sve i svakoga,ne trpe više nikoga a ovisni su o ovom načinu komunikacije.Na chatu sam imala priliku vidit u šta se ljudi pretvore kad im njihova virtualna ljubav okrene leđa,dali ljubomora dali nemoć da učine bilo šta drugo pretverala ih je u osobe koje su grizle sve oko sebe
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?   Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 I_icon_minitime30.05.10 18:10

oni koji ne mogu u realnom zivotu biti dovoljno jaki i suprostaviti se nekome ..ili dokazati da se i on nesto pita ...ili ako ga svi ignorisu ...taj na netu je glavni ..jer stvori svoj svijet da je najjaci ...najbolji ..da bi svi trebali da ga slusaju ..jer tu jedino moze glumiti divljaka koji ce zlostavljati ..svadati se sa drugima i uzivati u svojoj ulozi da je opasan ...jer tu lijeci svoju nemoc ..i kad se off..on se ne cuje .....

Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?   Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu? - Page 2 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Što se krije iza divljanja pojedinaca na internetu?
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Hrvatska još pošteđena divljanja cijena hrane
» PMS
» Što se krije u kozmetičkim preparatima?
» Da li se u vama krije anđeo ili đavo
» U morskim školjkama se krije lijek za paralizu