Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Brzi 18.06.11 10:29 | |
| Kisne ulice
Zagrli me nezno, budi uz mene nocas su mi ladje sve potonule zagrli me jako, moja malena ti si tako dobra, ne trebam ti ja
Ref. 2x Mene samo vuku kisne ulice mene tuge nikad ne obilaze godine su tvoje nezna proleca ne daj da ih setna jesen otera
Zagrli me nezno kao prvi put nije to zbog tebe sto sam zabrinut zagrli me jako, moja malena ti si tako dobra, ne trebam ti ja
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Brzi 18.06.11 10:30 | |
| Knjiga zivota
K'o prasinu sa plocnika vetrovi me nose Bogovi su drugom dali tvoje plave kose 2x
Ref. 2x Bogovi su zapisali u knjigu zivota prokleta je za mene tvoja lepota
K'o suza na violini ulicnog sviraca Bogovi me tuge nose u dolinu placa 2x
Ref. 2x
K'o kraljica kad osudi roba zbog greha Bogovi me osudise na tugu do veka 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Brzi 18.06.11 10:31 | |
| Lazes care
rekao si more sinje moze ostat bez soli ali nikad drug bez druga ko svetinja on se voli
Ref: lazes care da u vatru za mene bi desnu ruku neka ti je sa njom srecno saputanje na jastuku
pricao si u zivotu prijatelj je dosta jedan ali ti si pokazao prijateljstva nisi vredan
Ref: lazes care da u vatru za mene bi desnu ruku neka ti je sa njom srecno saputanje na jastuku
uspomena sad me svaka pogadja u srce pravo ne doceko Bozic prvi ako tebi kazem "zdravo"
Ref: | |
|
| |
mobile VIP član
| Mlao srecan, malo tuzan
neko place, neko peva neko pije, neko zadnju bitku bije nije Bozic svakog dana a ni tuga vecna nije
malo srecan, malo tuzan valjda tako mora biti tocak srece dok se krece to se nece promeniti
malo srecan, malo tuzan valjda tako mora biti ako danas srece nemas sutra ces se veseliti
sve se vrti ko u krugu svakom svoja dela sude i kad stvari lose krenu ne proklinji druge ljude
malo srecan, malo tuzan valjda tako mora biti tocak srece dok se krece to se nece promeniti
malo srecan, malo tuzan valjda tako mora biti ako danas srece nemas sutra ces se veseliti
ko me osmeh lice krasi a u dusi mrznju krije nek se seti da sudbinu prevario niko nije
malo srecan, malo tuzan valjda tako mora biti ako danas srece nemas sutra ces se veseliti | |
|
| |
mobile VIP član
| Moji drugovi
Godinama lutam svetom nikog nemam da me prati ja ljubavi more imam al' je nemam kome dati 2x
Ref. 2x Svi su moji drugovi mirnu luku pronasli samo moje molitve nebo ne cuje
Godinama lutam svetom i bez cilja, i bez nade bezbroj puta sebe pitam sto mi tuga radost krade 2x
Ref. 2x
Godinama lutam svetom i za malo srece molim sto me, Boze, zivot vara kad iskreno srcem volim 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Brzi 18.06.11 10:32 | |
| Muske suze
Daleke srece vreme brise Bure zivota sve su tise Bez tebe voljena gasim se ja Slepe su oci za nova svitanja
Ref: I ja sam kao svi drugi ljudi Sto razum ne sme vinom se budi Placem ko dete za milost molim Pomozi Boze da je ne volim
Reke me svode moje su oci Sto ponos neda pijanstvo toci Muske su suze teze od bola Toliko te volim ljubavi moja
Znam da si srecna cujem od drugih Nit da se javis otkad si s drugim A ja sam skitnica putnik bez sna Samo je tuga uz mene ostala
|
| |
mobile VIP član
| Na noz stacu
Na noz stacu, srce dacu
Presao bih sedam gora i jos mora tri da dobijem makar zrno tvoje ljubavi pred oltarom da ti priznam sve sto osecam da ti pruzim nebo srece, a tuge ni gram
Ref. Na noz stacu, srce dacu da me spreci, ne, nema sile te tvoja ljubav cenu nema pristajem na sve, pristajem na sve
Ukrao bih mesec noci, zori sunca sjaj ucinicu trista cuda za tvoj zagrljaj pred oltarom da ti priznam sve sto osecam da ti pruzim nebo srece, a tuge ni gram
Ref.
Letela bi kao ptica, tonula do dna moja dusa da kraj tebe stotu doceka pred oltarom da ti priznam sve sto osecam da ti pruzim nebo srece, a tuge ni gram
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Ne pomaze rakija
Ne pomaze rakija uzalud joj trud vezite me drugovi ja sam bez nje lud 2x
Ref. 2x Pojavi se mesece Obilicu moj ja bez tebe ne idem ni u jedan boj
Ostala mi navika da prokockam sve srce me opominje druze, stari se 2x
Ref. 2x
Stota da me pozdravi sta ce mi bez nje zelja nije minula ona mi je sve 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Brzi 18.06.11 10:33 | |
| Ne zna on u srcu da te nosi
pored njega glumis srecnu zenu al uzalud zavaravas sebe cekas zore u postelji sama jer on kaze ne mari za tebe
ne zna on u srcu da te nosi samo meni svetinja si bila kajat ces se al ce biti kasno sto si moju ljubav pogazila
sa neba nas posmatraju zvezde kao ljudi nasmijana lica kad te zivot prevari ko mene bices i ti zvezda padalica
ne zna on u srcu da te nosi samo meni svetinja si bila kajat ces se al ce biti kasno sto si moju ljubav pogazila | |
|
| |
mobile VIP član
| Ne, ne, ne
Mislila si paticu i zbog tebe plakacu mislila si nikad necu naci srecu 2x
Ref. 2x Ne, ne, ne necu vise, ne necu s' tobom nikad vise gotovo je sve
Mislila si molicu i oprostaj trazicu mislila si nikad necu naci srecu 2x
Ref. 2x
Mislila si zalicu i za tobom umrecu mislila si nikad necu naci srecu 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Nece me pa nece
Svakom sunce sija i od ruke sve mu ide samo mene nesrecnoga sretni ljudi uvek ide
Ref. Nemam para, druze a nema ni srece sudbina me vara nece me pa nece
Svakom sunce sija i budi ga dobra vila samo meni jos ciganka nista nije pogodila
Ref.
Svakom sunce sija i sve ima sto pozeli sa mnom samo lutalica moze suzu da podeli
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Brzi 18.06.11 10:34 | |
|
Sve su mi se zelje ispunile samo jedna samo jedna nije samo jedna samo jedna nije
Ref. Da mi jastuk bude ruka njena zeljo moja jos neispunjena
Sto me nocu muci nesanica i sto osmeh bezi i sa mog lica i sto osmeh bezi sa lica mog
Ref.
Sve mi malo sto mi zivot daje jer mi ruka njena nedostaje
U krvi mi da se ne predajem sve sto imam ja za ljubav dajem sve sto imam ja za ljubav dajem
Ref.
Kao golub s njom cu gnijezdo sviti ovu bitku ne smijem izgubiti ovu bitku ne smijem izgubiti
| |
|
| |
mobile VIP član
| Nek se tvoja suza susi
tebi ovaj zivot roman srece pise a na mene niko mila ne misli vise
Ref: kad zbog mene jednom budes plakala u dusi nek se svaka tvoja suza godinama susi
tebi ovaj zivot raj na zemlji dao mene je sa mojom srecom zivot posvadjao
Ref: kad zbog mene jednom budes plakala u dusi nek se svaka tvoja suza godinama susi
tebi ovaj zivot sve da je jedina a ja grlim tugu mila otrovan od vina
|
| |
mobile VIP član
| Niko ne zna pravu istinu
jedne hladne zimske noci ti si se pojavila kao dobra vila s neba nadu si mi vratila
Ref: niko ne zna, niko ne zna pravu istinu nisam znao da te cuvam kunem sudbinu
posle jedne male svadje ja sam te izgubio da se zivot s nama igra tada nisam slutio
Ref: niko ne zna, niko ne zna pravu istinu nisam znao da te cuvam kunem sudbinu
svoju gresku niko nije tako skupo platio da od peska tebe pravim ne bi li te vratio
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Brzi 18.06.11 10:35 | |
| Nikom ne pricam
Daleko si ti i proslo leto i dani naseg slatkog sna meni si bila nesto sveto zbog cega je dusa zivela
Ref. 2x Nikom ne pricam da te ne vidjam evo godina
U snu te trazim i sada eto kao i onda, malena meni si bila nesto sveto zbog cega je dusa zivela
Ref. 2x
Proci ce drugo i trece leto al' nece proci istina meni si bila nesto sveto zbog cega je dusa zivela
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Opet bih tebe voleo
Kazu mi, svet je mali, srest ces je ponovo ti, ponovo ces je zvati, jedina ljubavi..
Eh kada bi zivot ovaj, ponovo,ponovo spojio nas. Eh kad bi se ljubav stara, vratila bar na cas.
Eh kada bi zivot ovaj, ponovo,ponovo spojio nas. Eh kad bi se ljubav stara, vratila bar na cas. Opet bih tebe voleo, opet bih tebe ljubio.
Kazu mi, mozda vec sutra, ponovo ugledas nju, ljubavi velike nikada,nikada ne umiru..
Ref:
Kazu mi, ona te pamti, nije lako ni njoj, mozda se sutra vrati, ljubavi iskrenoj..
|
| |
mobile VIP član
| Podigla me iz pepela
Sto sam Boze tako proklet juce pijan danas opet kad me nece sto je htela da me digne iz pepela
Ref. 2x Podigla me iz pepela i malo mi srece dala pa me opet bez milosti u pepeo zakopala
Sto sam Boze tako proklet juce pijan danas opet kad me nece, kad me laze sto je oci svuda traze
Ref. 2x
Sto sam Boze tako proklet juce pijan danas opet kad me nece i ne voli sto me za njom dusa boli
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Brzi 18.06.11 10:36 | |
| P
Mnogi se ljudi mocnom Bogu tuze i ja sam ti sada medju njima, druze
Ref. Prevari me zivot i lepota njena dusa mi je mlada tugom ispijena
Nocima sanjam da me nezno ljubi ne mogu da shvatim da se s drugim budi
Ref.
Zbog nje se moja kula snova rusi zbog nje je sada pakao u dusi
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Prijatelj sa svima
Od kako mi lepo u zivotu ide sve je vise onih koji mi zavide 2x
Ref. 2x Ko to uvek nesto protiv mene ima kad sam bio i ostao prijatelj sa svima
Bez razloga pravog podmecu mi nogu sve mogu da shvatim ali to ne mogu 2x
Ref. 2x
Zasluzio nisam i zato me vredja kad pricaju lazi iza mojih ledja 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Prolaznik bila je samo
Svratila je u moj zivot kao duga posle kise Sad je volim, sad je molim da ne ode nikad vise
Prolaznik bila je samo nisam se nadao njoj Ta je slucajno zena postala saputnik moj
Svratila je posle zime kao prva lasta s juga Sad je volim, sad je molim ne treba mi zena druga
Prolaznik bila je samo nisam se nadao njoj Ta je slucajno zena postala saputnik moj
Svratila je iznenada kao sreca posle tuge Sad je volim, sad je molim ko sto nikad nisam druge
Prolaznik bila je samo nisam se nadao njoj Ta je slucajno zena postala saputnik moj | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Brzi 18.06.11 10:37 | |
| Pusti ljubav nek' te vodi
Kad se ljubav kao pesma u tvom srcu rodi i ne sumnjaj u ljubav psuti nek' te vodi (2x)
Ref. Pusti ljubav nek' te vodi nek u srcu gnezo svije od ljubavi jos se niko izlecijo nije
Kad se ljubav ko andjeo u tvom srcu rodi i ne sumnjaj u ljubav pusti nek' te vodi (2x)
Ref.
Kad se ljubav ko prolece u tvom srcu rodi i ne sumnjaj u ljubav pusti nek' te vodi (2x)
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Romanela
zelela je ona romanticne noci setnje kraj more mesecev sjaj govorila je tiho sve ce ovo proci jos me grli snazno jos nije kraj
Ref: Romanela, Romanela, Romanela ljubav si mi odnela srecu si mi otela Romanela,Romanela
volela je ona ljubavne pesme slusala mi reci poslednji stih ljubila me ona nudila mi usne ostao je sada samo sapat tih
Ref: Romanela, Romanela, Romanela ljubav si mi odnela srecu si mi otela Romanela, Romanela | |
|
| |
mobile VIP član
| Sponzoruse
Danasnje su cure bez srca i duse danasnje su cure ciste sponzoruse mozes da se slikas ako nemas kola a uz njih jos ide mobilni do bola
Ref. 2x Da ne shvati neko krivo da ne psuje sve mi zivo reci cu u zadnjem petku cast po nekom izuzetku
Danasnje su cure bez srca i duse danasnje su cure ciste sponzoruse vazno je da imas para kao blata i da ti se vidi zuto oko vrata
Ref. 2x
Danasnje su cure bez srca i duse danasnje su cure ciste sponzoruse marka garderobe sada je na ceni kao slag na tortu dolaze parfemi
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Brzi 18.06.11 10:38 | |
| Ti si moja sudbina
lutao sam kafanama druzio se s nesrecnima lutao sam ali vise, ne ti si sada kraj mene
Ref: ti si moja sudbina ti si moja sudbina ti si moja sudbina ti si moja sudbina
ljubile me mnoge zene zene ludo zaljubljene lubili me ali vise, ne ti si sada kraj mene
Ref: ti si moja sudbina ti si moja sudbina ti si moja sudbina ti si moja sudbina | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Brzi 18.06.11 10:38 | |
| Tugu tugujem
Tugu tugujem, bice godina kako se u oku suza rodila Jednom u zivotu ja sam srecu hteo Bog mi dao pa je uzeo
Tugu tugujem, bice godina kako je sa lica sreca otisla Jednom u zivotu ja sam srecu hteo Bog mi dao pa je uzeo
Tugu tugujem... Boli bolujem... Tugu tugujem... Boli bolujem... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Brzi | |
| |
|
| |
| Brzi | |
|