|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Alen Islamovic 18.06.11 9:42 | |
| Pada kisa
Pliva patka preko save Nosi pismo navrh glave U tom pismu pise Ne volis me vise
A ja volim zuto i crveno volim boju trave A najvise a najvise tvoje oci plave A najvise srce moje tvoje oci plave
Ref Pada kisa kisa kisa pa se stisa Vjetar piri pa se smiri Samo ljubav kada plane nikad vise neprestane
Leti pitca lastavica I na repu razglednica U njoj isto pise ne volis me vise
A ja volim zuto i crveno volim boju trave A najvise a najvise tvoje oci plave A najvise srce moje tvoje oci plave
Ref 3x | |
| | | mobile VIP član
| Privjesak na lancicu
Nisi vise djevojka za mene ja sam tebi, mila, pogresan lutalicu odvlace daljine tamo, kisi svaki Bozji dan
Nemoj vise, vidro moja mala na dnu srca mene traziti zamagljene, sitne oci tvoje neposlusan ne znam voljeti ne znam
Ref. Nisam vise tebi privjesak na lancicu nisam suza vrijedan tvrd sam orah, prezivjecu | |
| | | mobile VIP član
| Pisi, Emina
Kasno lijezem, rano ustajem danima sam nervozan svi su sretni, a ja samujem mirise Ramazan
Suzama se Bogu pomolim tebi srecu pozelim u moj zivot ti si kanula kao med, Emina
Nisu zime skandinavske zute dunje sa Miljacke kad otreses snijeg sa kaputa ti pronadji pet minuta
Pisi, Emina, gdje si, sta ima gore, kod Osla, da l' je mirna Bosna pisi, Emina, gdje si, sta ima dodji do ljeta iz tog bijelog svijeta
| |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Islamovic 18.06.11 9:43 | |
| Samo nebo zna
Ispod ovog modrog neba skrivamo se ti i ja tvoja ruka moju treba ne boj se najmilija
Tiho pricaj, budi hrabra kise su vec prestale tvoja kosa, malo vlazna mirise na masline
Ref. Samo ovo modro nebo zna koliko volim te ja samo ovo modro nebo zna koliko volim te ja samo nebo zna
Ispod ovog modrog neba boze daj svetlosti tvoja ruka moju treba zelim te sacuvati
Ref.
Samo ovo modro nebo zna i nebo zna koliko volim te ja samo nebo zna | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Islamovic 18.06.11 9:43 | |
| Seceru
Cijeli grad miruje Samo mjesec nocas luduje Starom vragu lako je Kad se nikad nezaljubljuje
A kad se ja zaljubim Kao malo dijete otkacim Ulicama lumpujem Vinom zivce smirujem
Ref.: Seceru zapalicu birtiju Ko ti dira koljena Hej, da Bog da ruka mu se slomila
Seceru zapalicu birtiju Ko ti dira koljena Hej, da Bog da ruka mu se slomila Seceru
Kad se ja zaljubim Kao malo dijete otkacim Ulicama lumpujem Vinom zivce smirujem
Ref.: Seceru zapalicu birtiju Ko ti dira koljena Hej, da Bog da ruka mu se slomila
Seceru zapalicu birtiju Ko ti dira koljena Hej, da Bog da ruka mu se slomila Seceru | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Islamovic 18.06.11 9:44 | |
| Skuter
Vecer je mirna i pomalo puse a ja i ona dvije romanticne duse vrijeme leti jutro se prijeti
Umjesto toga sto brojimo zvjezde bolje bi bilo da cijedimo zljezde cvijeticu drzi me poleticu
Proslo je pola noci umjesto da sklopim oci ispadnem ja baraba ja potrosim noc za dzaba pa se mucim, pa se trudim pa se cudim, pa te kudim, o
Ref. 2x Zasto bi se puteru vozala na skuteru sa mnom bi se biseru vozala na gliseru
No, no, oh yea, yea
Vecer je mirna i kisa rominja uvala mala pokraj Rovinja kamen gori, val se pijeni a hormoni luduju u meni
Probam vako i onako na brzaka pa polako iz daleka cile mile nebil' doso rukom ispod svile ma slusaj pile
Ref. 2x
Ne i ne
A umjesto toga sto brojimo zvjezde bolje bi bilo da cijedimo zljezde kamen gori, val se pijeni a hormoni luduju u meni
Pa se mucim, pa se trudim pa se cudim, pa te kudim, o jos cu i da poludim
Ref. 4x
Zasto bi se puteru | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Islamovic 18.06.11 9:44 | |
| Slijepac
Cuvaj mi nocas mjesto kraj sebe kisa tvog grada vazna mi nije zure me koferi stari sa malo stvari lice dobrote sto ti se smije
Cuvaj mi nocas mjesto kraj sebe kad njega picem iz ritma bacis kad mu se dusa skupi i sruse nebesa doci cu tiho mnogo mi znacis
Ref. Reci, dal' si tajno ljubila druge o reci, ja sam slijepac od ljubavi lude ipak reci, dal' si tajno ljubila druge o reci, ja sam slijpac od ljubavi lude ipak reci
Cuvaj mi nocas mjesto kraj sebe nisam ja duso prevrtljiv lisac zure me koferi stari sa malo stvari i vrag bi ga znao ko je sad krivac
Ref.
Ja sam slijepac od ljubavi lude (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Islamovic 18.06.11 9:45 | |
| Srce od Bosne
Ne daju mi da prebolim sina ne daju mi, zemljo jedina oci vlazne, majku pjesma dira nema sina da je odsvira
Ref. Kazni, Boze, kazni, Boze, dusmane daj da zivi srce od Bosne
Violina stara tiho drijema ko da sapce da je ranjena zora svice, idu nasi ljudi nema sina da majku budi
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ti samo ti
Jos bolujem ja za tobom, a proljece pod prozorom, nit mi cvijeta niti mirise Tebe nema da mi kucas, da me svojim glasom budis, da mi ime cestom dozivas (dozivas)
Kada sanjam jedva disem, budim se i pjesme pisem, stihovima tebi putujem na te mislim svakog sata pa mi dodes ko tableta ljubav ti je cudna zaraza
Ref: Odkad si usunjala se ti u moje srce na mala vrata za mene ti si samo ti druge su nula, druge su nista | |
| | | mobile VIP član
| Ti si moja eksplozija
Ti si kao uragan, sudar frontalni s tobom u krevetu polude normalni a ja volim to kada me zarobis a ja volim to kad me rastavis i sastavis
Ref. 2x Ti si moja eksplozija sex masina sto me razbija ti si moja fantazija struja koja trese, a ne ubija
Tvoji su poljupci vatra olimpijska u mojim rukama bomba si atomska a ja volim to kada me zarobis a ja volim to kad me rastavis i sastavis
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Islamovic 18.06.11 9:46 | |
| Tvoje suze
Kad nadjes me na slikama u prasnjavim ormarima srce ti ko list na vodi zadrhti
Gdje vlakovi to putuju kad kraj tebe ne zastaju srce ti ko list na vodi zadrhti
Ref: Tvoje suze nisu bile kurve koje ne volim tvoje suze nisu bile kurve koje ne pamtim tvoje suze nisu bile kurve za ime Boga ne, ne placi ne placi
Jos nadas se pred vratima ko nekada u sitnim satima srce ti ko list na vodi zadrhti
Gdje vlakovi to putuju kad kraj tebe ne zastaju srce ti ko list na vodi zadrhti
Ref: Tvoje suze nisu bile kurve tvoje suze nisu bile kurve.... | |
| | | mobile VIP član
| Zemljo moja ne daj na se agrokomerc mila majka ima hrane bez prestanka i pilica i sokica kruha para i sitno obori sitno kreni unski biser super stima ratno ljetna to je sema poslije boja bas ti zivce raspolozi jedno pivce saraj mala sitan vez nisam ti ja ko englez zemljo moja ne daj na se ne daj na se vec po da se sini munjo udri grome povedi nas do slobode protiv pravde ko ratuje taj po guzi i fasuje bit ce magle bit ce bjeze svi zemljaci ljuto reze iznad bosne sunce sija sunce sija ko tepsija sve se pusi sve se prasi idu nasi bjeze vasi boli glava glava boli glava boli boli glava | |
| | | mobile VIP član
| Zene se moji jarani
Tvoga boka nema da me opet grije dusa pusta kao kuca bez djecurlije ej rakijo, rako sad tebe volim jako a ti mene u crnicu zemlju polako
Ref. Zene se zene moji jarani zene se kazu s jeseni sve ce to narod pozlatiti a tebe u crno zaviti
Gdje uvene cvijece tu i nema srece zadnji vlak sam za te bio Bog me kaznio pio bih i picu dok je u litricu a kad mi nestane ja cu iz kafane | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Alen Islamovic | |
| |
| | | | Alen Islamovic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 199 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 199 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|