|
| Alen Slavica | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Alen Slavica 17.06.11 23:44 | |
| Bolestan sam seko moja
Ne pitaj me sto je samnom bolestan sam ovo vece ti ne mozes da me lijecis ona moze ali nece. Bolestan sam seko moja od usana njenih blagih a najvise seko moja od ociju njenih dragih.
Ref. Bolestan sam, bolestan seko moja, bolestan seko moja. Zalostan sam, zalostan seko moja zalostan seko moja. Pomogla joj, pomogla joj vracara vracara da me zacara.
Ne pitaj me sto je samnom, nisam zedan niti gladan. Ti ne mozes da me lijecis, ne stavljaj mi oblog hladan. Bolestan sam seko moja od usana njenih blagih a najvise seko moja od ociju njenih dragih. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Slavica 17.06.11 23:44 | |
| Da te nisam vidio
Leno moj dukate, ko ti dade bisere ko od mene odvede Leno, Leno, Leno bijeli bagreme
Ref. Da te nisam vidio, ne bih sad tugovao da te nisam ranio, ne bih te izgubio
Hej, hej, moje jedino hej, hej, sve je gotovo
Leno moj dukate ko nam uze nadanje ko od mene odvede Leno, Leno, Leno bijeli bagreme | |
| | | mobile VIP član
| Dao sam ti dusu
Godine k'o srne nestaju u bijegu uspomene sad su poljupci u snijegu, poljupci u snijegu
Godine i snovi rijeka koja tece to je sve sto imam od tebe i srece, od tebe i srece
Ref. 3x Dao sam ti dusu srce sam ti dao nista vise nemam al' mi nije zao | |
| | | mobile VIP član
|
Kako ljubis to su znale samo kraljice srce puca na komade od eksplozije
Samo nemoj, samo nemoj da me prevaris jer me muci sto ne dolazis
Ref. Dok moje pismo tebi putuje ti me vise ne poznajes dok moje suze tiho padaju Tvoje ruke pismo kidaju
Kako volim tuge linu ispod haljine srce puca na komade od eksplozije
Samo nemoj, samo nemoj da me prevaris jer me muci sto ne dolazis
| |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Slavica 17.06.11 23:45 | |
| Gdje smo sad
Zima je, gledam te polako budis se kao sjena ostajes tiho nestajes
Samo tren pomislim duso, vjeruj mi gdje su nasi tragovi u pijesku nestali
Ref. I gdje smo sad u javi il' snu tvoje lice nije tu
I gdje smo sad opet mislim na nju kao srnu izgubljenu
Dobro je, sanjam te vrijeme pise stihove neki cudni vjetrovi u dolini nestali
I nista me ne dira osim tvoga pogleda samo jedna utjeha u mojim snovima
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Slavica 17.06.11 23:45 | |
| Kad sunce sja
Kazi kako dalje kad se ceste ne vide lose vrijeme jos nam traje i magle grad su pojele ja vam samo pjevam pjesme ljubavne i uvijek se nadam novi dan nam na bolje mirise
Ref. Kad sunce sja samo tad sam dobar ja pjevam ti pjesmu samo od srca kad sunce sja zasto sam bas ja samo ja u tvojim mislima
Kazi kamo dalje kad se ceste ne vide lose vrijeme jos nam traje i magle grad su pojele ja vam samo pjevam pjesme ljubavne uvijek se nadam novi dan nam na bolje mirise
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Slavica 17.06.11 23:48 | |
| Korak po korak
U Zagrebu je opet kisilo u Karlovcu pomalo dosadno u zraku se jos nesto osjeca na lose vino sve me podsjeca
Ref. Korak po korak mi furamo jednu za drugom stalno palimo korak po korak mi furamo u ljubav jedino mi vjerujemo
Na moja vrata vise niko ne kuca e, fala Bogu, vise se ne muca pusti price, stara sjecanja zivi po svome sve do proljeca
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Kradem te
Kradem te, krijem od pozudnih pogleda kradem te, kradem te svima sto zele te nocu cuvam te, bdijem budan kraj tvoje postelje i mazim te
Kradem te, kradem te prekrasnim nocima kradem te, kradem te suncu sto grije te ti si sav moj svijet sebicno te volim, ja to znam al' zelim te
Ref. 2x Reci mi samo jednom „volim te“ skinut cu zvijezde s neba za tebe
Kradem te, krijem od pozudnih pogleda kradem te, kradem te svima sto zele te nocu cuvam te, bdijem budan kraj tvoje postelje i mazim te
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ludujem za tobom
Ti vrckas ocima pred drugim momcima na vratu si sakrila tragove usana
Ref. 2x A ja ludujem, moje medeno lu-lu-lu-lu-ludu ludujem srce ledeno
Ti vrckas ocima pred drugim momcima i mene nema u tvojim ocima
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Slavica 17.06.11 23:49 | |
| Masline (duet Miroslav Tadic)
Dugo vec te gledam kako se na vitru njises kad i do kad tako ja ne pamtim i ne znam vise
Zelim samo sada da uhvatim ritam tvojih grana da se divim lipoti tvojih boja
Ref. Lipe su masline lipe li su, rodne ka more te rici pamtim od malena
Lipe su masline lipe li su, rodne ka more te rici pamtim za sva vrimena
Gledali te mnogi kako sa suncem dises pricali su tada o tvojoj dobroti
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Najradje bih zaspao
Moji dani sada teku, uzalud mi sve sve sto imam u zivotu, tebi bih dao sve mozda kasno je, al' znam da volim te ne zuri se, budi uz mene
Ref. Najradje bih zaspao na tvojim rukama jos bi malo trebalo to sto sam zelio najradje bih zaspao na tvojim rukama manje bi me boljelo kad bi oci sklopio
Moji dani sada teku, uzalud mi sve sve sto imam u zivotu, tebi bih dao sve mozda kasno je, al' znam da volim te ne zuri se, budi uz mene
Ref.
Mozda kasno je, al' znam da volim te ne zuri se, budi uz mene
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
|
Dok brojim korake sto me nose do tebe ulicama sjecanja, tu gdje ljubav pocinje sve smo prosli zajedno sve dobro i sve zlo
Ref. Ne bih si oprostio da sam te uvrijedio jer i ne bi vrijedilo da nisam srce slijedio
Dok gledam valove, vlaznim jugom nosenje kud trosne brodove ko nas sudbine odnose i opet cemo zajedno jer ti i ja kroz vrijeme trajemo
Ref.
Samo cu nebo moliti da volimo ja i ti
Ref. 2x
| |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Slavica 17.06.11 23:50 | |
| Ne lovi me na suze
Kise padaju usne miruju ne trudi se kasno je za sve ljubav nasa umire ljubav nasa umire
Snovi nestaju ruke samuju ne trudi se kasno je za sve ljubav nasa umire ljubav nasa umire
Ref. 2x Ne lovi me ne lovi me na suze ja nisam vise naivan i lud ne lovi me ne lovi me na suze jer necu da ti budem cak ni drug
Kise padaju usne miruju ne trudi se kasno je za sve ljubav nasa umire ljubav nasa umire
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Nedostajes mi ti
Znas da jednom srest cemo se mi nekad slozni, puni ljubavi moja draga, nedostajes mi ti
Jesen u meni skoro prolazi moje sunce jos ne dolazi moja draga, nedostajes mi ti
Ponekad daj sjeti se proljeca, nadanja ponekad daj javi se moja draga, nedostajes mi ti
Jos se tope lanjski snjegovi nestali su nasi tragovi moja draga, nedostajes mi ti
Jesen u meni skoro prolazi moje sunce jos ne dolazi moja draga, nedostajes mi ti
Ref. Ponekad daj sjeti se proljeca, saptanja ponekad daj javi se moja draga, nedostajes mi ti
Ponekad daj sjeti se proljeca, nadanja ponekad daj javi se moja draga, nedostajes mi ti
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Neke cure starije
Moja soba mala, odnose je dani stalno usne skrivas, nisam ja od lani kazes daj, ohladi, pa da, a kosulja ti pala, ma, hajde priznat' sebi neces, jok, ti ces, da bi sve mi dala
Ref. 2x Neke cure starije rade mi pizdarije a ja volim mladje, mladje su mi sladje
Moja soba mala, odnose je dani stalno usne skrivas, nisam ja od lani kazes daj, ohladi, a kosulja ti pala, ma, nemoj priznat' sebi neces, jok, ti ces, da bi sve mi dala
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Slavica 17.06.11 23:51 | |
| Neko sad spava
Tvoje lice nocas trazim sve u meni izgori a na jastuk pada tuga kao lisce jeseni
Ref. 2x Ti vise nisi u mom narucju neko sad spava u tvom krevetu
Moje ruke nocas same kao nocni leptiri a na jastuk pada tuga kao lisce jeseni
Ref. 5x | |
| | | mobile VIP član
| Nocas
To sto zelis ti, moja ljubavi noci besane, kise jesenje, tiho saptanje to sto zelim ja, o, moja sudjena snove sanjati, skupa buditi, tiho zaspati
Ref. Samo nocas, duso, vjeruj mi samo ti za me postojis samo nocas, duso, vjeruj mi samo ti, moja ljubavi
To sto zelis ti, o moja ljubavi noci besane, kise jesenje, tiho saptanje to sto zelim ja, o, moja sudjena snove sanjati, skupa buditi, tiho zaspati
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Oprosti mi za sve
Ti si nesto iza neba dim u oku andjela kao da si dva zivota pokraj mene zivjela ti si djevojka iz sna ja skitnica
Ref. Oprosti mi za sve hladne jastuke ja sam samo sanjar koji trazi ratove
Oprosti mi za sve hladne jastuke ja sam samo sanjar koji trazi ratove oprosti za sve
Ti si nesto iza neba dim u oku andjela usnama si svojim zime led na srcu topila ti si djevojka iz sna ja skitnica
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Slavica 17.06.11 23:52 | |
| Pogledaj
Uvijek si zeljela da ne izgubis sjaj tiho pokrenula u meni nemir taj mozda ces jednom saznati to iskrenu ljubav, biti zajedno
Ref. Pogledaj sta je iza nas samo nebo zna da meni pripadas da samo meni pripadas
Pogledaj sta je iza nas cak i zvijezda sjaj ne zeli, ne zeli kraj ne zeli kraj
Mozda ces jednom saznati to iskrenu ljubav, biti zajedno
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Prijatelji
Budim se, jutro je izlazim iz postelje i mira nemam dok vas gledam, prijatelji
Jos samo jednom uz gitaru zapjevajmo onu staru da vas cujem miran budem, prijatelji
Ref. 2x Zapjevajmo nocas, prijatelji neka pjesmu sada nose vjetrovi jos malo duse dajte mi nek' nas cuju dobri andjeli
Budim se, jutro je izlazim iz postelje i mira nemam dok vas gledam, prijatelji stari
Jos samo jednom uz gitaru zapjevajmo onu staru da vas cujem miran budem, prijatelji
Ref. 2x
Ovu noc pamtit cu jos jednu casu razbit cu samo za vas umrijet cu stari prijatelji
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Rijeko moja zelena
Nema njenog osmijeha nema kajanja odnijela je sve osim plakanja
Nema njenog ramena kad sam umoran tako bi da znam da sve joj oprastam
Ref. 2x Rijeko moja zelena dolazi li Jelena da l' joj nekad zbog mene vrela suza potekne | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Slavica 17.06.11 23:53 | |
| Rijeko moja zelena
Nema njenog osmijeha nema kajanja odnijela je sve osim plakanja
Nema njenog ramena kad sam umoran tako bi da znam da sve joj oprastam
Ref. 2x Rijeko moja zelena dolazi li Jelena da l' joj nekad zbog mene vrela suza potekne | |
| | | mobile VIP član
| S kim se ljubis, Sladjana
Tvoja kosa sarena pala ti na ramena tvoja plava haljina na vjetru poludjela, hej
Tvoje oko duboko u srce me ranilo tvoja plava haljina na vjetru poludjela, hej
Ref. S kim se ljubis, Sladjana iza tamnih zavjesa ko te zove danima kosulju otkopcava
S kim se ljubis, Sladjana iza tamnih zavjesa ko te zove malena kosulju otkopcava | |
| | | mobile VIP član
| S tobom nasao sam srecu
Setamo polako pored rijeke u kasne sate ljubim te moj andjeo si ti toliko trebas mi
Zvijezda sa neba pala je ko da je znala zbog tebe moja jedina si ti puna njeznosti
Ref. S tobom nasao sam srecu ti si meni sudjena pozelit drugu nikad necu jer ti si za me rodjena
Ljubi me njezno, njezno polako sama znas da je bolje tako tiho pricaj mi o nasoj ljubavi u mojoj dusi nemiri dok si kraj mene ljubljena moj andjeo si ti toliko trebas mi
Ref.
Proveli smo noci bez sna u zaru ljubavi Jer nijedna druga nije ko ti to zaboravi nije ko ti
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Snjezana
Snjezana, ti si sasvim nesto drugo Snjezana, ti si moja duga staza Snjezana, ostani jos malo o moja ludice
Snjezana, zar ti nije dobro sa mnom Snjezana, tiha muzika i pice Snjezana, ostani jos malo o moja ludice
Ref. Snjezana, pusti te price, lazu te ludice moja volim te Snjezana, pusti te price, lazu te ludice moja volim te, volim te
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Alen Slavica | |
| |
| | | | Alen Slavica | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 51 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 51 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|