|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Alen Slavica 17.06.11 23:54 | |
| Ti si moja sretna zvijezda Ovaj tekst je pregledan 7 834 puta
Tuga mi je svaka noc kad je nema pored mene osjecam u svakom snu da me grle ruke njene
Daleko je ona znam ali kao da je samnom tu gorimo u strasnoj ljubavi ona drhti u mom narucju
Ref. Ti si moja sretna zvijezda ti si moje sunce sto sja Bog je dao da smo zajedno vjeruj mi ti si moja sudbina
Cesto idem kroz nas park gdje smo nekad sretni bili ljubili smo prvi put divne snove tu smo snili
Daleko je ona znam ali kao da je samnom tu gorimo u strastnoj ljubavi ona drhti u mom narucju
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Slavica 17.06.11 23:54 | |
| Toliko malo
Sve sto si htjela imala si iskrenu ljubav zeljela si sve svoje snove sanjala si koliko si mogla pruzila si
A ja sam ja, korak do dna samo u tvojim ocima
Ref. Toliko malo do pobjede oprostili bi sve nase ratove toliko malo do pobjede ne moze se protiv sudbine
Iza sebe rusis sve mostove nikad necu moci, o mila, do tebe a ja sam ja, korak do dna zivim u svijetu sjecanja
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Alen Slavica 17.06.11 23:55 | |
| Tvoja sjena
Gledam te dok spavas, najmilija miris tvoga lica s toplog jastuka gledam te dok sanjas, najmilija miris tvoga tijela s tvojih haljina
Ref. I dok polako nestaje okus tvojih usana jos sam tu kao tvoja sjena, jedina i dok polako nestaje ova noc puna dodira bicu tu kao tvoja sjena, jedina
Gledam te dok sanjas, najmilija miris tvoga tijela s tvojih haljina
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Vojnicka tuga
Moji mi drugovi pisali da su te s drugima vidjali
Ref. Vojnicka tuga je velika Suzana suze liju s prozora
Kazi mi kazi moj nemiru kazi mi samo pravu vistinu
Ref.
Ako je neka je sudbina nisam ti nisi mi sudjena
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Za tobom srce izgori
Nisi mi sudjena, nisi bila ljubljena samo si srce mi ranila a nisi me, nisi voljela
Ref. Za tobom srce izgore otrove, moj otrove za tobom srce izgore otrove, moj otrove
Nisi mi sudjena pisma si mi vratila samo si srce mi ranila a nisi me, nisi voljela | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Alen Slavica | |
| |
| | | | Alen Slavica | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 250 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 250 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|