|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:18 | |
| Treba nam soba
Kasnije sa, mi brat u brat vrata vise ne otvara gledaju nas ulice kao da smo ubice ko dva pijana klosara
Ref. Gluho je doba treba nam soba tvoja il' moja sve jedno je samo nek smo zajedno samo nek smo u dvoje
Ognice noc, moramo poc pijane glave da sklonimo previse je rizika postaje nam navika djavolom se gonimo
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:19 | |
| Tvoj me pogled ubi
Ko iz vedra neba grom pogodi me pogledom uzdah mi se ote ja divne lijepote
Ref. 2x Tvoj me pogled ubi spasi me poljubi nemoj da me boli dusa al' ne slusa, al' ne slusa
Nisam znao ni ja sam dal' je java ili sam jer su oci njene zacarale mene
Ref. 2x
Samo za taj jedan tren ja sam bio osvojen bez ijedne rijeci masto sam o sreci
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Varao me jaran moj
Pisala mi majka stara za komsiju, mog jarana da je s mojom dragom bio dok sam vojsku ja sluzio
Ref. Varao me jaran moj sa djevojkom voljenom varali me, ali neka, neka i njih sutra isto ceka
Zeljela je sa njim srecu mislila je saznat' necu ali sve se brzo sazna ne treba im veca kazna
Ref.
Da je bio drugar pravi mogao je da se javi da napise barem pismo da jarani vise nismo
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Veceras me drustvo zove
Veceras me drustvo zove da izadjem nekud s njima da ne sjedim sam u sobi kazu lijepih cura ima (2x)
Ref. 2x Hej drugovi nocas s vama necu neceka me tamo niko za ljubav ste moju znali do juce je moja bila a danas me ostavila
Uzalud me drustvo tjesi zove makar do kafica sa drugim je moja ljubav meni nije sad do pica (2x)
Ref. 2x
Pustite me ja vas molim o tako vam ljudi svega posao bih al ne mogu da ne sretnem nju kraj njega (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:20 | |
| Viza
Uvijek si mi bila samo nevolja al' ne voli te niko kao ja tako si mi se pod kozu uvukla ne mogu bez tebe, makar me dotukla
Na tebe sam tako dugo cekao na istoj vatri sto puta se pekao hladis me i grijes ko nijedna do sad s tobom gubim i ovaj rat
Ref. U mom zivotu bilo je zena jedna za drugom, tako u nizu samo budala vidjela nebi tebi ni jedna nije ni blizu
U mom zivotu bilo je zena jedna za drugom tako u nizu dolazim duso pravo kod tebe samo da sredim vizu
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:20 | |
| Vjerovao sam ti
Vjerovao sam ti sve sto si rekla prevari se, prevari vatra me opekla
Ref. 2x Necu da se zamjeram s ljudima zbog tebe necu da mi zivot propadne zbog zene
Vjerovao sam ti ko u suzu kletu ne dam obraz ni zasta na svjetu
Ref. 2x
Vjerovo sam ti i ni jednoj vise sto je bilo, bilo je ne vracaj se vise
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:21 | |
| Za tvoj rodjendan
Ref. 2x Zazeli nocas najljepse zelje da ih tebi donesem na dar da srcu tvom ispunim san tebi za rodjendan
Podizem casu za tvoju srecu nek traje veselje za tebe uvijek bicu tu da ispunim zelje
Ref. 2x
Sve sto pozeli srce tvoje ja cu ti duso dati hocu da kroz zivot tebe samo sreca prati
Ref. 2x
Rame uz rame, ruka u ruci plesemo dok svice dan najljepse pjesme sviraju nama za tvoj rodjendan
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Zamjeni me ko sijalicu
Gubim te, al' u meni zivi nada spora je, al' uvijek stigne pravda znam da znas sta si mi uradila jasno je, mojim bolom si se sladila
Gledas me kao nekog k'o ti smeta za uvrede sam ti idealna meta zaboravi da smo ikad bili skupa zaboravi me, duso kad si tako glupa
Ref. Zamjeni me k'o sijalicu kazni me k'o izdajicu baci me k'o da sam pismo bez adrese prodaj me za sitnicu otjeraj k'o pijanicu otjeraj, nek voda me odnese
Gubim te, al' u meni zivi nada spora je, al' uvijek stigne pravda znam da znas sta si mi uradila jasno je, mojim bolom si se sladila
Gledas me kao nekog k'o ti smeta za uvrede sam ti idealna meta zaboravi da smo ikad bili skupa zaboravi me, duso kad si tako glupa
Ref. 2X | |
| | | mobile VIP član
| Zovite je
Zovite je, neka dodje srce moje boluje neka dodje da me lijeci ili da me otruje
Ref. Ona, ona, samo ona i poljupci njeni ozdravicu, ozdravicu kad budemo zagrljeni
Zovite je da je vidim lakse ce mi srcu biti eh da mi je da mi dodje ja cu onda ozdraviti
Ref.
Jos je moje srce voli jos je moja dusa zeli jos u mojoj dusi zive zagrljaji topli njeni
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ado Gegaj | |
| |
| | | | Ado Gegaj | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 141 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 141 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|