Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:08 | |
| Ne zatvaraj vrata
Doci cu ti doci doci ove noci kad slavuj zasuti kad se dan zamuti kad mjesec pozuti
Ref. Ne zatvaraj duso moja ne zatvaraj vrata svoja ja cu ti doci oko pola noci da izljubim tvoje oci
Doci cu ti doci doci ove noci kad nestanu sjene u lopovsko vrijeme da izljubim oci snene
Ref.
Doci cu ti doci doci ove noci kad zavlada tama kad ti zaspe mama kad ostanes sama
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:09 | |
| Nekom si se osvjetila
Ocima probudila si ti u meni nove zelje, nove osjecaje nocima davala si sve sto zena onom koga voli daje
Ref. 2x Nekom si se osvetila sa mnom si ga prevarila to se moglo osjetiti a da li si pomisljala kad si mene izabrala sta ce sa mnom poslije biti
Usnama izludila si moje srce nikad do sad nije bilo ludje rukama grlila si kao sto se grli nesto sto je tudje
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:09 | |
| Nemojte mi suditi
Svi me krive, sv me krive sto lumpujem svake noci a ja casu tuzno gledam nema mi pomoci
Ref. Nemojte mi suditi nemojte se cuditi moja ljubav otisla je bol u dusi velika je
Nemoj te mi suditi nemoj te se cuditi moja ljubav otisla je bol u dusi velika je umrijet cu do kraja
Drhte ruke, drhte ruke proliva se casa s vinom ja sam nekad ovdje bio sa ljubavi jedinom
Kad se voli, kad se voli ni pijanstvo ne pomaze i pijane oci moje zele je i traze
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:10 | |
| Nerviras me (duet Hajrija Gegaj)
Ponasas se cudno u poslednje vrijeme sve manje i manje dolazis kod mene (2x)
Ref. 2x Nerviras me, nerviras ludostima svojim hej, mali, stacu na kraj tim igrama tvojim
Ne javljas se meni po pet, sest dana a kad me nazoves nemas obravdanja (2x)
Ref. 2x
Ponasas se cudno u poslednje vrijeme sve vise i vise zaboravljas mene (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Nisam lud ni pametan mnogo
Lagala si mene, pravila se vazna davala mi cesto obecanja lazna 2x
Ref. 2x Nisam lud, nisam lud ni pametan mnogo a ni stobom, sreco moja nikad nebih mog'o
Da me volis ludo lazno si se klela zednog preko vode preneti me htjela 2x
Ref. 2x
Pricala si svima, hvalila se svuda kako ces me, sreco, napraviti luda 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Nisam Sinan
Cujem nisi bila dobra kazu da te drugi svlace naleti mi bijes me lomi adrenalin odma skace
Cujem nisi bila dobra sta ces kad se svako nudi ovaj grad je provincija znam da hoce te i drugi
Ref. Nisam extra, al sam zgodan nisam bogat, al sam dobar slusam srce, slusam sebe vise nemogu bez tebe
Lijepo pjevam, nisam Sinan al ipak svefa imam necu neke druge zena hocu da zivi kod mene | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:11 | |
| Obadvoje ludo
Podjem pa se vratim ispred tvoga praga nekad te zamrzim nekad si mi draga
Kad te vidim s drugim hocu da poludim kad si pored mene ja za drugom zudim
Ref. Obadvoje ludo, ludo nema drugo sta ne mogu sa tobom ni bez tebe ja
Obadvoje ludo, ludo i gotova stvar ej, zivote, sta cu jadan sam ti ja
Poljupci nam dragi a jos draze svadje Boze, dragi Boze gdje nas takve nadje
Kad te vidim s drugim hocu da poludim kad si pored mene ja za drugom zudim
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:11 | |
| Oko tebe ogledala
Ove ti price ne znace nista od mene do tebe ko stepenik me preskaces i ne patis bez potrebe
Poznajem takve djevojke ja stvarno nisam za tebe ti nocu cekas princeve a danju konji dolaze
Ref. I vratila bi godine kad nemas kog da pozoves a onda se skupe godine onda te naglo probude a oko tebe ogledala govore da si se predala
Gleda te prazna stolica i jedna casa suvisna i prazno pola kreveta na dusu pada prasina
Poznajem takve djevojke ja stvarno nisam za tebe ti nocu cekas princeve a danju konji dolaze
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:12 | |
| Okreni moj broj
Ne pises mi mila ne javljas se meni a znas da mi ceznja bol u dusi pleni
Bez tebe su pusti sad svi moji snovi ako me jos volis samo me pozovi
Ref. Okreni moj broj ti zivote moj zelim cuti reci tvoje javi mi se zlato moje
Nekad si za mene prvo cvijece brala i stotinu puta na dan si me zvala
Sada se ne javljas ko nekada cesto sta se s tobom zbiva kazi mi bar nesto
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Ona se udaje
Nocas bi volio da nisam muskarac i da se isplacem koliko mogu.. Zauvijek svoje muke da skratim nocas bi dusu vratio Bogu.. 2x
Ref:2x Jer niko nezna kako je meni i mome srcu sta je Za drugog covjeka daju je njeni ona se ona udaje..
Nocas bi volio da srce moje ko nikad prije postane jako.. Zbog zene ponos da izgubim, i da nekazu kako sam plako.. 2x
Ref: 2x Jer niko ne zna kako je meni, i mome srcu sta je. Za drugog covjeka daju je njeni, ona se ona udaje...
Sutra je bolje da se ne probudim, i da me nadju mrtvog u postelji. Jer i onako kraj ce mi biti, kad budu prosli njeni svatovi. 2x
Ref:2x Jer niko nezna kako je meni, i mome srcu sta je. Za drugog covjeka daju je njeni, ona se ona udaje.. | |
|
| |
mobile VIP član
| Otvori mi svoja vrata
Zbog tebe sam na dno pao jer te voljet nisam znao sad zbog toga ja se kajem i ljubav ti svoju dajem
Povedi me prema svjetlu u tami sam dosta bio sav moj bol je moja kazna sto te voljet nisam htio
Ref. 2x Otvori mi svoja vrata pogledaj me, kad ti stignem pomozi mi, ja te trebam da ozivim, da se dignem
Zbog tebe sam na dno pao jer te voljet nisam znao sad bih htio ljubav tvoju da ispravim gresku svoju
Povedi me prema svjetlu u tami sam dosta bio sav moj bol je moja kazna sto te voljet nisam htio
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:13 | |
| Ovo malo duse
Kanula je vrela suza pala na moj dlan prevari me ona ukrade mi san (2x)
Ref. 2x Kamo puste srece da je nisam sreo ovo malo duse nebi me boljelo
Da je mene moj jarane zmija ujela dosad bi na srcu rana zarasla (2x)
Ref. 2x
Nema sunca ni mjeseca tama caruje svoju ljubav ona drugom daruje (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:13 | |
| Plavuse
Za ljubav Bog vas stvori u vama vatra gori carevi carstvo su dali imate pravog stila kaprica, mnogo hira posteni ljubav su krali
Mangupi, smekeri, rokeri i dzezeri pogledom oni vas svlace palite muskarce, babce i starce srca im kucaju jace
Ref. Plavuse, zene iz raja plavuse, ma boli glava plavuse, lijepe k'o vile plavuse, sve moje vile
Plavuse, zene za slavu plavuse, za ljubav pravu plavuse, nikad vas dosta plavuse, gladan vas osta
Ljubav je vjecna tema u vama pamet drijema slatke ste, medne do bola sreca sva kraj vas zivi muski su uvijek krivi dat cu vam zivota pola
Mangupi, smekeri, rokeri i dzezeri pogledom oni vas svlace palite muskarce, babce i starce srca im kucaju jace
Ref.
Gdje god da covjek krene susrece plave zene pitam se dal' smo u raju usrecit' musko bice dok plava zora svice najbolje plavuse znaju
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:14 | |
| Pobjednik na kraju
Sad se cudis i pitas se dal sam naso novu srecu mislila si da te nikad preboljeti necu
Ref. 2x Iako sam molio za ljubav iako to sad vec mnogi znaju iako sam izgubio ponos ja sam ipak pobjednik na kraju
Sad se cudis jer sam sretan i gdje drugu zenu volim mislila si da cu vjecno za ljubav da molim
Ref. 2x
Sad se kajes i priznajes da sam ja u pravu bio ali gdje si gdje si bila dok sam suze lijo
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:14 | |
| Prijete tvoji, prijete moji
Prijete tvoji, prijete moji da ce ljubav za braniti ne bojim se nemoj ni ti ne mogu nas rastaviti
Ref. Il' tvoj il nicji ja ne mogu biti il' zajedno il ni jednom bolje nam je neziviti
Prijete tvoji, prijete moji al uzalud vrijeme gube ko to moze zabraniti zaljubljenim da se ljube
Ref.
Prijete tvoji, prijete moji al' i to mora proci protiv dvoje sto se vole nikad nista nece moci
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:15 | |
| Pusti me na miru
Pusti me na miru ne tjeraj me kuci ja moram da pijem srce ce mi puci (2x)
Ref. 2x Pusti me ako znas za Boga ja ne pijem bez razloga pijem sto mi dusa vene pijem druze za izgubljene
Pusti me na miru neces mi pomoci ja moram da pijem znam da nece doci (2x)
Ref. 2x
Pusti me na miru vina mi natoci ja moram da pijem dok ne sklopim oci (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Razonodo
Tako nisko padas a sreci se nadam i sta bi trebao ja ma svi su vidjeli to
Kako drugog ljubis prosto mu se nudis i sad me lazes ti u oci ma to je dno
Ref. 2x Razonodo dosta sam s tobom hodio za ruku k'o dijete te vodio sve si mi lagala
Razonodo malo sam i ja te probo ne znam sta bi jos dodo ti si se prodala
Priznam, ljubis slatko trajalo je kratko ali dalje ne ide to bas sve si pokvarila
Mogli smo i bolje nemam vise volje ta veza nema draz sa tobom bas sve je laz
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Recka
Htjeo sam samo jednu noc i onda mala zbogom za ime te nisam pitao jer ne htjedo nista s'tobom (2x)
Ref. 2x Trebala si da mi budes samo recka na papiru al' poslije noci lude ti mene ostavljas na miru
Htijo sam jedan ludi provod i onda mala cao sutra sve da zaboravim i da mi ne bude zao (2x)
Ref. 2x
Htijo sam samo kap nevjerstva i onda mala idi more lazi vec pripremio ako nas neko zajedno vidi (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:16 | |
| Sam protiv svih
Ovaj zivot za srecu ne mari tuga los je saputnik moj stari sjecanja mi k'o oblaci sivi idem dalje, mora da se zivi
Ref. 2x Sam protiv svih na mojoj strani samo je bol sam protiv svih kroz zivot idem, nemam nikog svog Sam protiv svih kome treba srce ranjeno
Sreca nije saveznik mi bila jedna zena bolom me kaznila jos se borim, nada uvijek zivi losi ljudi za tugu su krivi
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Slicica
U tajnom dzepicu nosis moju slicicu sliku malu, najmanju ali tebi najdrazu 2x
Ref. 2x Sta ce tebi slika moja reci sta ce ti kad se nismo ni grlili ni ljubili mi
Ne das nikom izbliza cak ni da je pogleda vrijedi vise od zlata zato sto sam na njoj ja 2x
Ref. 2x
Dodji sebi, majke ti prestani budaliti inace cu, svega mi sliku nazad uzeti 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Smijem se zbog dusmana
Smijem se a sta je u meni kad bi znali nebi vjerovali (2x)
Ref. 2x Smijem se smijem, zbog dusmana a u meni srce svo od rana
Smijem se a sta dusa krije nikad niko upitao nije (2x)
Ref. 2x
Smijem se a sta mogu drugo nepomaze plakao sam dugo (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:17 | |
| Sve je kriva jedna casa
Popio sam jednu casu vise nego sto sam smio pogazio ljubav nasu i sa drugom svu noc bio
Ref. Sve je kriva jedna casa jedna casa preko broja sto prestade ljubav nasa sto ti vise nisi moja
Popio sam jednu casu vise nego sto je dosta krivac sam za svadju nasu i sto ljubav tuga posta
Ref.
Popio sam jednu casu vise nego ikad prije prokockao srecu nasu pa sad nista moje nije
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Sve si me naucila
Mrsim kose jedne zene a mislim na tvoje grije tako da se radi znas li sunce moje (2x)
Ref. 2x Na sve si me naucila sto puta me ogrijesila al' o tebi mastam sve ti sreco oprastam
Njene ruke oko vrata tvoje u masti kad ces jednom da me shvatis cvijete moj u basti (2x)
Ref. 2x
Dok me njene usne zare ja se tvojih sjecam zalud sto me zarko ljube kad i ne osjecam (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Sve si mi zabranila
Znao sam da si drugoga srela znao sam da te gubim cim si mi rekla da vise nikad nemam prava da te ljubim
Ref. 2x Sve si mi zabranila da te ljubim, da te zovem da ti pisma pisem da mi mozes zabraniti da te bar ne volim vise
Znao sam da je drugi kraj tebe znao sam da te gubim zvao sam dnevno stotinu puta jos uvijek zelim da te ljubim
Ref. 2x
Znao sam da je gotovo s nama da tako biti mora piso sam pisma svakoga dana al' nema odgovora
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ado Gegaj 16.06.11 7:18 | |
| Telefon zvoni
Drhtava ruka brojeve bira pitanje jedno neda mi mira, odgovor slijedi kod kuce nije nesto se cudno u tome krije
Ref: Telefon zvoni a tebe nema nesto tesko u dusi se sprema, gdje si sada oci mi suze dali te drugi od mene uze
Minuta koja tek sto je prosla ponovo zovem mozda si dosla, odgovor slijedi isto ko prije ne ona nocas kod kuce nije
I evo opet i ove noci zovem i cekam kada ces doci, telefon zvoni a usne cute suze u oku rastanak slute | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ado Gegaj | |
| |
|
| |
| Ado Gegaj | |
|