Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 23:00 | |
| Nema te trista godina
Pred mojim si prozorima svirao gitaru volio ko svoju moju majku staru a gdje si sad, a gdje si sad
Ref. 2x Nema te, nema, trista godina umrijet cu ti, nesreco, od cekanja
Na mome si ramenu plakao od srece nosio na poklon mojoj sestri cvijece a gdje si sad, a gdje si sad
Ref. 2x
Da sam samo zeljela skinuo bi sunce dao bi da treba mome ocu srce a gdje si sad, a gdje si sad
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Nemoj na kocku stavljati srecu
Jos te mladost uzbudjuje avantura izludjuje ja razumijem, sreco, svasta jer dusa o tebi masta
Ref. 2x Nemoj na kocku da stavljas srecu zbog neke burne noci i lazne ljubavi njene da izgubis mene
I ja imam zivot jedan i ja trebam jos da volim ako nisi pored mene potrazicu ruke druge
Ref. 2x
Moja mladost treba da traje neko da mi ljubav daje u nocima biti sama necu, necu u suzama
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Nesretna zena
Zaljubljen u vino i pijane noci u muziku, provod i kafanske zene i posljednju paru sviracima dajes pricas da si nesretan zbog mene
Ref. 2x Ja sam nesretna zena bez juce, danas i sutra s tobom su pijane noci a sa mnom sumorna jutra
Posljednju si paru konobaru dao polupane case ispred tebe stoje izgubljen ti pogled po kafani luta krvare ti ruke kao srce moje
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 23:01 | |
| Nisam ti bila sudjenica
Htjela sam jednom, bas jedne noci usana dodir i tvoga lica htjela sam, htjela, al' nisam smijela nisam ti bila sudjenica 2x
Htjela sam jednom, bar jedne noci da zaspim tiho kraj tvoga srca htjela sam, htjela, al' nisam smijela nisam ti bila sudjenica 2x
Htjela sam jednom, bar jednu zoru da sijas meni jace od sunca htjela sam, htjela, al' nisam smijela nisam ti bila sudjenica 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Oci boje mora
Imas oci boje kao more zbog njih cekam zore varaju me, varaju me oci te boje kao more 2x
Ref. 2x Ima nesto, ima nesto sto ti nemas ima nesto sto se ljubav zove ima nesto, ima nesto sto si krio sve godine ove
Imas osmijeh kao sunce blistav tvoja savjest nije cista vara me, vara me osmijeh tvoj samo da je moj 2x
Ref. 2x
Medne usne i poljupci vreli ima l' koga da ih ne pozeli varaju me, varaju me usne te usne medene 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Odoh, majko, kod njega
Sve moje drugarice sve su srecu pronasle majko, red je na mene da me veo pokrije 2x
Ref. 2x Odoh, majko, kod njega on mi je potreban sta cu kad ga volim ja pa sta mi Bog da
Zato si me rodila da bih jednom otisla da bih srecu pronasla da ne bi sama ostala 2x
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Oprastam ti lutanja
Plovio si dugo protiv vjetra nadao se da ces biti sretan ali slaba bila su ti jedra sada zelis moja topla njedra
Ref. Oprastam ti lutanja i sva duga cekanja vracas mi se zauvijek srca puna kajanja ja cu tebe voljeti vise nego ikada duso moja jedina, oprastam ti lutanja
Morao si voljeti me vise cuvati me od hladne kise sjecanja me na te dane tiste vracas mi se, srce tugu brise
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 23:02 | |
| Ova moja dusa
Ne bi boljela
Ne zanima me vise gdje si, s kim si danima jer svakako si moja kazna greska zivotna
Glupost i laz to je slika realna a pravim se ne vidim kao problem djeteta
Ref. Ma ne bi ova moja dusa vise to izdrzala sve da je od cistog zlata i zlatnog mramora
I ne bi sigurno ovako do kosti boljela da pola svog zivota nisam tebi bacila
Ne zanima me vise ko si, s kim si, kakav si jer svakako si moja greska kobna fatalna
Glupost i laz to je slika realna predugo sam bila zena bez imena
Ref.
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Plac bez suza
I srecu moju odnese tamo al' tebe srce sve vise voli ostade tuga u srcu mome i moje teske, preteske boli
Ref. 2x Ja nemam vise nikog da volim placem, ali suza nemam plac bez suza tesko boli
Proklinjem sada sve one dane i moje duge besane noci ne zelim vise da sunce grane da gleda moje umorne oci
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Pogledaj me u oci
Zelim da me jos samo jednom u oci pogledas ne trazim izvinjenje il' bilo sta da mi das vec samo jos jednom ako snage imas u oci da me pogledas
Ref. Pogledaj me u oci iako si s njom ne moras pogled kriti ne obaraj pogled, od tebe vise nemam sta traziti
Ne trazim cak ni tvoju ruku za moj sretan put ne trazim ni da kazes ostani jos malo tu vec samo jos jednom ako snage imas u oci da me pogledas
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 23:03 | |
| Pred mojim vratima
Kraj nje se tvoje godine tope a znam te kako dises do juce moje si ljubio stope a sad mi tragove brises kad ti je tesko samo dodjes da se ispricamo
Ref. 2x Pred mojim vratima stojis satima odlazi sta ces tu 'oces pred spavanje, rame za plakanje da prezivis nju
Kad si me svojom sudbinom zvao sve si od mene krio a sad mi pricas sto nikom ne bi sad bi mi prijatelj bio kad ti je tesko samo dodjes da se ispricamo
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Robinja
Svaka tvoja laz nema vise draz svaka tvoja rijec suvisna je vec 2x
Ref. 2x Znaj, nisam ja tvoja robinja laz, tvoja laz da me ubija
Ako zelis doc' dijelicemo noc kad me zoves ti zovu druga tri 2x
Ref. 2x
Da te vidim ja nadji vremena da te poljubim il' te izgubim 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Sjedi za drugi sto
Rekli su svi, rekli su svi da nisi ti za mene za inat ja, za inat ja htjela sam da, da krenem al' uzalud, isti si ti, isti ko svi
Ref. 2x Sjedi za drugi sto, sjedi za drugi sto za ovim stolom sjede oni koje volim sjedi za drugi sto, sjedi za drugi sto kad zajedno nam nije sudjeno
Ma, bilo je, ma, bilo je i ljubavi, i volje i moglo je, i moglo je da podje sve na bolje al' uzalud, isti si ti, isti ko svi
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Sretni ljudi
Od toliko zvijezda sto nocu sjaje bas ona mala meni zapala bar kad bi pala dok je gledam sada samo bih srecu ja pozeljela
Ref. 2x Nisam ja ko drugi, svi sretni ljudi sto im sija zvijezda Danica tuga je meni na nebu i zemlji zacrtana stanica
Od toliko zvijezda sto nocu sjaje bas pod onom malom ja sam rodjena kad sam reci htjela sta mi je zelja ona se vec u oblak sakrila
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 23:04 | |
| Sve s
Opet noc bez tebe prolazi kisa lije po mom prozoru vjetar zadnji listom nosi jesen je a ti nisi tu
Ponoc i oci sklapa san opet svuda tvoj me prati lik a znam kad svane novi dan i ti ces tiho nestati
Ref. 2x Sve se brise i sve blijedi sve sto volim i sto vrijedi dva puta isti san nikad se ne ponavlja
Opet noc i zvijezde daleke padaju po mom jastuku tvoj lik i sada prati me na svakom mom koraku
Ref. 3x | |
|
| |
mobile VIP član
| Svi nasi vozovi
Vec dugo, predugo ime ti ne spominjem vec dugo, predugo ja bez tebe samujem
Tek ponekad vjetar proslosti vrata snova tvojim likom otvori
Ref. 2x A znam da su prosli svi svi nasi vozovi i ovaj bez voznog reda bez tebe mi prolazi
Vec dugo predugo tebi se i ne nadam vec dugo predugo nikome ne pripadam
Tek ponekad vjetar proslosti tvoj mi osmeh ko na dlanu donosi
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Tek sad zivim
Devet i dvadeset sest utorak od subote smo skupa i ne mislim da se pomjeram bar jos do sljedeceg jutra
Devet i dvadeset sest utorak sa ormara dunja nas vidi tek sad mogu reci tek sad pocinjem da zivim
Ref. Ne daj mi da stanem kada usne poljupcima krenu ne daj nase dane ni po kakvu cijenu
Ne daj mi da stanem kada usne poljupcima krenu ne daj nase dane ni po kakvu, ni po kakvu cijenu
Devet i dvadeset sest utorak od subote smo skupa od subote se ljubimo i jos nam nije dosta
Devet i dvadeset sest utorak svi nas traze, briga me kad se voli, nek' sve gori nek' i meni jednom krene
Ref.
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 23:05 | |
| Ti si moja sjenka
Otkad tebe nema zivim tuzna, sama slike tvoje ljubim i cekam te uplakana
Ref. 2x Ti si moja sjenka sto me u stopu prati sve bih dala, sreco moja da te vratim
Klela sam se s tobom i suncem svojim zvala voljela te luda i sve ti vjerovala
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Titanik
Vidim da ti nije bas nimalo zao sto si tako lako srce drugoj dao 2x
Ref. 2x Potonula nasa sreca ko u more Titanik nek ti ove moje suze kazu ko je gubitnik
Vidim da ti nije bas nimalo tesko sto odlazis, moja zivotna gresko 2x
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Ulica gdje stanujes
Nikad necu proci ulicom gdje stanujes kad mi vidis suze da se nasmijes 2x
Ref. 2x Stanujes do mene, ulica ti treca mojoj naziv tuga, a tvojoj je sreca
Nikad necu proci ulicom gdje stanujes kad me vidis tuznu da se radujes 2x
Ref. 2x
Nikad necu proci ulicom gdje stanujes kad te vidim s drugom da te proklinjem 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 23:06 | |
| Vatra usana
Ako me kaznis, Boze da ga vise ne vidim uzmi mi tad taj zivot ne moram vise da zivim 2x
Ref. 2x Srce na lomacu stavite opet cu ga voljeti vatra njegovih usana u meni ce gorijeti
Ako me kaznis, Boze da ga vise ne ljubim uzmi mi tad taj zivot ne moram vise da zivim 2x
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Vjetar jos vije
Vjetar jos vije, a tebe nije tonem u tugu, srce krije peku me suze, srecu mi uze srecu mi uze u nepovrat 2x
Ref. 2x Kako da trazim posljednju nadu tuzne mi oci kad sunce sija ljubavi nema vise ko prije ja nemam srece i nemam sna
Suzne su oci dok kisa lije tuzne mi oci kad sunce sija ljubavi nema vise ko prije ja nemam srece i nemam sna 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Vraticu ti sve Ovaj tekst je pregledan 3 072 puta
Proklinjaces majku sto te rodi vidjeces kako prevara boli patices sreco ti sve moje suze sto me ostavi (2x)
Ref. 2x Vraticu ti sve, hej umrijeces kraj nje, hej vraticu ti to sto si moju ljubav izdao
Moje ce suze po svoje doci umrijeces kraj nje u samoci patices sreco ti sve moje boli sto me ostavi (2x)
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 23:07 | |
| Zamjena
Pozvala sam te da zavrsimo stim i da se zauvijek od tebe oprostim shvatila sam da, je jedna suvisna a to sam, a to sam ja
Ref. 2x Necu vise da ti budem zamjena za nju hajde idi onoj s kojom dijelis postelju al' u zoru kad se budes budio kraj nje zaplakaces za mnom tiho da te ne cuje
Pozvala sam te da sve ti tvoje dam i da te zadnji put u oci pogledam shvatila sam da, je jedna suvisna a to sam, a to sam ja
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 23:07 | |
| Zavoljeh te ludo
Kroz vene si mi pros'o do srca mi dos'o jos u srcu ti si al' kraj mene nisi 2x
Ref. 2x Zavoljeh te ludo, ludje i izgubih zbog pakosti tudje uzela te neka druga ostala je tuga
Samo da sam znala da te ona krala ne bi moja dusa sama ispastala 2x
Ref. 2x
Trazila sam malo srce ti je znalo patila sam i jos patim zelim da te vratim 2x
Ref. 2x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Adelisa | |
| |
|
| |
| Adelisa | |