|
| Adelisa | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Adelisa 15.06.11 22:53 | |
| 200 puta dnevno
Ref. 200 puta dnevno mislim na tebe kad sa mnom nisi tuga ubi me 200 puta dnevno mislim na tebe kad sa mnom nisi meni nista ne ide
Opet kad se zemlja sutra okrene nema nista novo, nema promjene 2x
Ref.
Opet kad se duge sutra pojave nema nista novo, nema promjene 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 22:53 | |
| A ja luda
Lako je tebi, muske si krvi novu ces ljubav pronaci prvi cuvaces ponos, zar nije tako muskog si roda, tebi je lako
Ref. A ja, a ja luda, trazicu te svuda ponekad te kleti, al' ipak voljeti a ja luda, trazicu te svuda ponekad te kleti, al' ipak voljeti
Lako je tebi, muske si duse ne vidis snove koji se ruse preci od mene bice ti svako ti volis sebe, tebi je lako
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| A sta sam sad
Sa tobom sam imala sve molila Boga da mi noc sa tobom ne prodje sa tobom sam voljela i ono najgore a ti me vise i ne poznajes, a ti me vise ne poznajes
Ref. 2x A sta sam sad, kada vise nisam tvoja a sta sam sad, kad je srce puno bola gdje sam sad, kada s drugom noci dijelis a mene nikad i ne pozelis
Sa tobom sam voljela sve k'o tvoje srce kad se meni nasmije i kad mi je bilo najteze uvijek si bio kraj mene, uvijek si bio kraj mene
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Amnezija
Osjetila sam, da mi se nocas nesto lose sprema subota navece, kafana puna svijeta a tebe nema zenska sujeta mislim opet lazem samu sebe kad eto te sa njom lutkom bajnom, nevinom
Ref. Odprati je ranije kuci uz svijece i bajadere taksi nocas dzaba vozi na moj racun mjesto tebe
Odprati je ranije kuci pjesmom za zaljubljene gorimo nocas ti i ja a sutra nek bude sve amnezija
Osjetila sam, zelis me isto kao i ja tebe oci te izdaju iza ponoci je pravo vrijeme znam da tesko joj ide zenska logika a stvarno kvari ti cijenu ta plejboj lutka, nevina
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 22:54 | |
| Amnezija
Osjetila sam, da mi se nocas nesto lose sprema subota navece, kafana puna svijeta a tebe nema zenska sujeta mislim opet lazem samu sebe kad eto te sa njom lutkom bajnom, nevinom
Ref. Odprati je ranije kuci uz svijece i bajadere taksi nocas dzaba vozi na moj racun mjesto tebe
Odprati je ranije kuci pjesmom za zaljubljene gorimo nocas ti i ja a sutra nek bude sve amnezija
Osjetila sam, zelis me isto kao i ja tebe oci te izdaju iza ponoci je pravo vrijeme znam da tesko joj ide zenska logika a stvarno kvari ti cijenu ta plejboj lutka, nevina
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Bio si moja inspiracija
Bio si moja inspiracija a sad si vec halucinacija o, Boze, spasi me o, Boze, spasi me
U mom zivotu punom gresaka ti si jos samo losa navika o, Boze, spasi me o, Boze, spasi me
Ref. Setices se mene bar sto puta kad me vidis s onim preko puta prestaces ti varat' druge zene kad ga vidis opet pored mene
Uvijek sam bila vjecno gundjalo zato me zivot s tobom kaznio o, Boze, spasi me o, Boze, spasi me
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Bosanac, kafanac
Jos me glava strasno boli jos mi usne zarom gori tijelo mi se poslije znoji ja nemam snage da se borim da te ikad zaboravim i da te ludo ne zavolim
Ref. Bosanac, bosanac, bosanac jos uvijek zelim te bosanac i kafanac, ma, i pijanac al' dzaba, volim te, hej
Jos mi oci stalno traze ono lice najdraze jos bi srce da ti kaze da kuca samo za tebe i zato hajde, dodji, zagrli me da provedemo noci bosanske
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 22:55 | |
| Brodolom
On, u mojoj dusi pravi brodolom i mira nemam od kad je sa njom svaka noc mi je kao kazna a necu nikad to da sazna da se hrani mojom nevoljom (2x)
Ref. 2x On je u meni a snjom je nekad je bio moj eh da mi je da smirim s drugim ovaj nespokoj
On, sve moje dane boji nemirom i sve je stalo od kad je sa njom svaka noc mi je kao kazna a necu nikad to da sazna da se hrani mojom nevoljom (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Daj casa stotine
Gledam, zaljubljeni prolaze ja gledam, tuzni dani dolaze ja gledam, srce bi da se predam al' ja se ne dam
Gledam, u srecu daleku, gledam i pustim suzu neku, gledam srce bi da se predam al' ja se ne dam
Ref. 2x Daj, daj, dosta mi je svega daj, ma daj, casa stotine daj, daj i jednu za njega pa nek' je moja ruka razbije
Gledam, moji snovi nestaju ja gledam, srecni ljudi pjevaju ja gledam, srce bi da se predam al' ja se ne dam
Gledam, i sjecanja vracam gledam, i svoje greske placam gledam, srce bi da se predam al' ja se ne dam
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Daj mi sve (duet Dragan Kojic Keba)
Ove noci prepuno je sve svi pjevaju meni place se a za jednim stolom covjek sam
Zaljubljeno gledam te volim te a ne znam te vidim da k'o druge nisi pa se pitam cija li si
Zaljubljeno gledam te volim te a ne znam te vidim da k'o druge nisi
Ref. Daj, daj mi sve godinama cekam te ne gledaj me pridji samo jedno drugom pripadamo
Daj, daj mi sve godinama cekam te pogleda se tvog' ne stidim jer u tebi ljubav vidim, daj
Svoje mjesto pronasli su svi samo jedno prazno gdje si ti jasno mi je to je sudbina
Zaljubljeno gledam te volim te a ne znam te vidim da k'o druge nisi pa se pitam cija li si
Zaljubljeno gledam te volim te a ne znam te vidim da k'o druge nisi
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Djavole cu poslati
Neko ce mi reci, ne misli da nece prevaris li mene zivjeces bez srece 2x
Ref. 2x Pogledas li mladju, poljubis li sladju djavole cu poslati, neka te pronadju
Odace te oci pogledas li neku prevaris li mene baci se u rijeku 2x
Ref. 2x
Izdace te srce kad mu bude dosta prevaris li mene baci se sa mosta 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 22:56 | |
| Duga
Duga divnih boja poslije kise krasi svod to je davna prica iz djetinjstva mog dobro jos se sjecam da pricali su mi prodji ispod duge i srecna bices ti
Ref. Htjela sam proci ispod duge htjela sam srecu naci al' nestade, tuga i samo tuga u srcu osta mom ranjenom
I tako po toploj kisi bosa sam trcala u tu staru pricu ludo vjerovala daleko od mene je duga i moja sreca sa njom a kisa lije po kosi i licu uplakanom
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Hajde kreni
Pravis se vazan, kazes da si snazan imas misice, zoves me na pice 2x
Ref. 2x Hajde, hajde kreni, kreni prema meni zagrli me jako, ne volim polako
Kad si tako snazan i pravis se vazan ne gubimo vrijeme, idemo kod mene 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Hej zivote
Nije mi se dalo s tobom nije nikako neki novi klinci vec se ljube odavno
Gdje sam nekad tebi rekla moje prvo da a sad mi zivot sjecanje pepeo i prasina
Ref. Hej zivote, hej zivote gdje smo sada mi ni na nebu, ni na zemlji i stari derneci
Hej zivote, hej zivote gdje smo sada mi sve smo mogli, sve smo htijeli moja ljubavi
Jos uvijek stoji mali plus sto nam dijeli imena na staroj klupi sjecanja od cistog bagrema
I dan danas ne kajem se sto sam rekla da nek' te prva ljubav sjeti a prva bila sam
Ref.
Hej zivote, hej zivote gdje smo sada mi sve smo mogli, sve smo htijeli moja ljubavi | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 22:57 | |
| I ako sam zena
Srecu da kupim nema tih para al' da me volis ja bih sve dala
Ref. 2x Srecu sam htjela zasto da krijem i ako sam zena nocas cu da pijem
Ludo te volim al' srece nema preskupa bjese tvoja uspomena
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Idi od mene
Svoju ljubav mozes drugoj da das nemoj, nemoj tako da me gledas 2x
Ref. 2x Ja imam dragog svog, za mene je Bog njemu dacu sve, idi od mene
Nemoj, nemoj sebe da mi dajes mozes poslije samo da se kajes 2x
Ref. 2x
Nemoj, nemoj ljubav da mi nudis nemoj, nemoj dzaba da se trudis 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Jos jedan promasaj
Ja znam ranices me ti poznajem ti logiku znam isti si k'o i svi samo cekas pravu priliku
Ja znam tvoje prevare poznajem ti grc na licu a sjecanja nestare prebacices na mene svu krivicu
Ref. Zadnje dane s tobom brojim zivim al' ne postojim svasta ti si al' ljubav nisi samo kraj, jos jedan promasaj
Ja znam ne mjenjas se ti poznajem ti navike znam isti si k'o i svi tek sad vidim nema razlike
Ja znam tvoje prevare poznajem ti grc na licu a sjecanja nestare prebacices na mene svu krivicu
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Kad tad
U ocima tvojim vidim plamen srece ali tvoje srce da mi prizna nece 2x
Ref. 2x Kad tad priznaces da sam tvoja, da si moj kad tad priznaces osvoji te pogled moj
Iz ociju tvojih procitat' se moze da si ludo zaljubljen, ludo u mene 2x
Ref. 2x
Svi putevi tvoji prema meni vode sudjeno ti sa mnom, sudjeno 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 22:58 | |
| Kao sestra
Dobila si sto si htjela srusila mi srecu a ja s tobom sve djelila prezaliti necu krvi bih ti svoje dala ja budala
Ref. Sta si mi to ucinila pratile te moje suze od stotinu, od hiljadu sto bas njega uze
Kao sestra bila si mi i vise od toga ako mene ti ne zalis plasis li se Boga
Rekla sam ti tajne svoje sta mi srce voli a ti mene rani tamo gdje najvise boli krvi bih ti svoje dala ja budala
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ko da mi je rodjendan
Kao da sam, kao da sam ponovo se rodila napokon se iz te tvoje zamke oslobodila
Ref. 2x Proslavicu ovaj dan ko da mi je rodjendan kad bez tebe ostajem ko da na svijet postajem
Bila sam ti, bila sam ti robinja, a ne zena opet idem stazom cvijeca jaka kao stijena
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ko si ti
Opet sam nocas plakala dugo u gorkim suzama trazila spas ali sta vrijedi kad svaka suza dio je proslosti, dio od nas
Ref. 2x Ko si ti u mom zivotu pitam sebe tako cesto zasto srce nikom ne da da zamjeni tvoje mjesto
Tuzne sam nocas pisala pjesme rane sto bole stvarale su stih i svak mi kaze jedno te isto tebe sam voljela vise od svih
Ref. 2x
Tebe su nocas trazile ruke da budes sa mnom samo na tren ali sta vrijedi kad srce sluti bio si moj, a sada si njen
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Adelisa 15.06.11 22:59 | |
| Lazu usne te
Usana tvojih ja ukus sam probala od prvog dana gorka su obmana 2x
Ref. 2x Lazu usne te da su vatrene sto me medom mame, a otrovom hrane
Bila sam s tobom ja, zivot sam probala sve sto sam probala rado bih prodala zivjela s tobom ja, zivot sam probala sve sto sam probala rado bih prodala
Ref. 2x
Nosicu vjecno ja trag tvojih usana zla me sudbina s tobom poljubila 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Madjije
Napravicu madjije, bacicu ti cini da ne gledas vise druge u blizini 2x
Ref. Nema vise lijevo, desno smiricu te, neka, neka bicu jedna i jedina kune ti se ova zena
Zavezacu maramom tvoje oci snene odvezacu samo kad si pored mene 2x
Ref.
Smotacu te, ljubavi, oko malog prsta druge ce ti biti samo zelja pusta 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Mili Boze
Ti se slatko smijes a ja tuzna placem svakim novim danom volim te sve jace
Ref. Dok sa drugom noci provodis do ludila mene dovodis mili boze sta je s nama svake noci ja u suzama
Ti si sada sretan a ja tuzna sama da l' je ikad srece bilo medju nama
Da l' cu ikad moci tebe da prebolim da l' cu ikad moci drugog da zavolim | |
| | | mobile VIP član
| Mjesecina
Vristala bih, nemam mira ova noc je mnogo fina daj mi usne pridji blize da ti vidim trag karmina (2x)
Ref. 2x Mjesecina, malo vina ludo bih se ljubila ova noc je mnogo fina sina bih ti rodila
Otkacila moja masta ja bih da ti radim svasta radila bih i sto ne smijem samo da te malo tresnem (2x)
Ref. 6x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Adelisa | |
| |
| | | | Adelisa | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 54 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 54 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|