|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:54 | |
| Otpisana potpisom
Prasina legla na zadnji poljubac onakav kakav ti das kada ubjedjujes da protiv sebe ide se kad protiv drugih ne mozes i ramena sluze da, u borbi slegnu se
U ovoj kuci odavno glas svoj ne cujem zavjeti pukli ko okovi a ja ostajem
Ref. Jos jedan od papira u karijeri tvojoj sramotnoj ni mrtva, ni ziva otpisana potpisom
Jos jedna stvar na cekanju kad generalkom zivot sredjujes mirno cekam izdaju o, da li to zasluzujes da li to zasluzujes
Ne boli me nijedan udarac kol'ko sto uljepsavas na grc ti glamur nasminkas u haljine kraljice pepeljugu oblacis uzdah mi izmamis da ga ugusis
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:55 | |
|
I pijana, i kratkovidna na metar od tebe po tebi bila sam svaki put kad bih te uhvatila na djelu sa nekom novom barbikom iz izloga
A tek optuzbi i psovki koliko od tebe za svaki trac meni na dar pred publikom si takav, da se zna ko je gazda a kuci dodjes sa izvini, jedina
Ref. Preboli me tako lako kao sto si varao me al' znas da nece biti lako vec nedostajem, a tek minut nismo zajedno
Zaboravi me sad zauvijek bas kao sto mogao si u svakom trenu s bilo kojom ti birao si da me imas i izgubis
I luda, i ljubomorna bila sam za tebe da l' varas me kad upitam a mjesto imena, u telefonu sifra za svaku tvoju slabost sto ti odzvanja
Ref.
| |
| | | mobile VIP član
| Prezivimo zajedno
Ako me zelis ovu noc nemoj da kasnis, molim te u isto vrijeme kao nekad dodji da i nada ne umre, da i nada ne umre
Ref. 2x Nije vazno ko je grijesio grijesili smo oboje grijeh je da ne zivimo opet zajedno
Kad nikog ne znamo da volimo prezivimo zajedno
Ako te srce podsjeti koliko ti nedostajem pusti ga da se s mojim zagrli da mladost ne ostari
Ref. 2x
Kad nikog ne znamo da volimo prezivimo zajedno
Ref. 2x
Kad nikog ne znamo da volimo prezivimo zajedno | |
| | | mobile VIP član
| Sex machine
Ti si my love a ja tvoja lavica wow, wow, baby nocas bit ce varnica
Ti si my moon a ja tvoja zvijezda donesi mi bananu pa cemo do gnijezda
Ref. 2x Ti si sex machine pusticu te in i bit ce nam ok nek traje long play
Kad cujes ovaj song dodji in my room tvoj sam sex bomb bit ce nam boom, boom
Ref. 2x
Ti si sex machine in, ok, nek traje long play
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:56 | |
| Slobodno
Slobodno ljubi je na oci moje (2x)
Od sebe dala sam ti najbolje sve ljepotu, godine, noci vatrene nije do mene dragi sto ti postaje dosadna moja ljubav zelis promjene
Ref. 2x Slobodno ljubi je na oci moje slobodno pusti je u srce svoje slobodno jer ti vise ne volis me a neces ni nju sigurno
I svoj sam zivot dala tebi u ruke od toga zena vjeruj vise ne moze nije do mene dragi sto ces ti kraj nje prozivjeti najgore dane buduce
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Soba za romantiku
Oprosti mi sto ne znam da te prebolim i s nekim drugim zamijenim k'o ti mene s njom
Od mene jace je pa makar me i opsujes al' moram da ti cujem glas kad vani kisa je
Ref. Znam, ne pamtis nasu sobu za romantiku dok oblaci se svadjaju voljesmo se najvise
Otkad nisi tu ja i kise plasim se podsjeca da nemam te a jos volim te
Oprosti njoj sto pored tebe spava sad a ne voli te kao ja a tebi draza ja
I ja molim se da sunca bude dovijeka da vise nemam razloga da budim te
Ref.
Oprosti, sitni sati zovem te znam nije njeno da me razumije mozda ce i ona nekad biti ovo sto ja sam sad
Pitam se da li ces je voljeti i tad i bolje da cutis kad vec ne govoris ono sto zelim da cujem da do bola falim ti i da opet kise zavolim
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Sretna sam, jedini
Ovaj put ne dam sudbini da me razocara ovaj put da prste umijesa ljubav cu braniti
Prvi put neko me voli ljubi iskreno prvi put neko mi pruza ljubav beskrajnu
Ref. 2x Srce je tebe izabralo ljubavi prosle izbrisalo sretna sam, jedini samo sa tobom | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:57 | |
| Sta je dokaz njen
Sve znam, al pusti da ranjena se borim za tebe kog volim jer ja sam posljednja koja srce slijedi i kad ne vrijedi
Grlim tugu ko sestru tebi poklanjam srecu ali pored ociju si slijep nema ovako ludih da na zivo iz grudi srce da a sta je dokaz njen?
Ref. Ona nece da gori ko ja od tvojih dodira mili to znaj al bice kasno kad zazalis sve ja bicu tudja i ko zna gdje
Ona nece i ne zna ko ja da te spasi i digne sa dna jednom jedna je majka rodila za tebe takvog ovakvu ko ja
Sve znam, al pusti da ranjena se borim za tebe kog volim jer ja sam posljednja koja srce slijedi i kad ne vrijedi
Grlim tugu ko sestru, tebi poklanjam srecu al pored ociju si slijep nema ovako ludih da na zivo iz grudi srce da a sta je dokaz njen?
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:57 | |
| Sve je u redu
Evo me na pragu tvom odavno je svanulo otvaras mi bijesan ko ris stavljam novo sjenilo popravljam rumenilo kao da se vracam na bis
Ma, nije mi u krvi da se lazima branim da ti musku sujetu hranim desilo se ono sto se desiti mora cemu ljubomora
Ref. Samo od sebe, tako se desi nekad se probudis na tudjoj adresi nema tu price ko je u pravu kad poslije lude noci izgubis glavu
Samo od sebe, tako se desi zbog tudjih usana da nisi sto jesi sutra po starom, logicnom slijedu neka me tvoje usne opet zavedu i sve je u redu
Samo sam u prolazu ne pricaj o porazu ljubav ce pobjediti sve ponekad je prevara samo igra nerava koliko se moze i sm'je
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:58 | |
| Tako naopako
On mozda i nije tako fin kako izgleda on mozda se sa mnom samo igra, nisam sigurna
I mozda krije se u njemu muski djavo sto ce da me rasplace bolje na vrijeme da mu vratim bar pola od onog sto ceka me
Ref. Uvijek je meni tako naopako kada se u nekoga zaklinjem ovaj put i da se prevarim od protivotrova ne odustajem
Slucajno sam u tvom gradu bicu opet ko zna kad smiri sumnje u mom srcu, vatrom otjeraj ako je moguce, ne pamti me
Ti mozda i nisi slucajno moj porok najludji ti mozda isto kao on mozes da zaludis
Al' nadam se da ti je jasno da ne zelim ono sto imam vec pozeljno je da si gori sem prevare niceg da ne sjecam se
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| To je onaj tren
Stala sam uz zid da ti ne smetam u zurbi spakovao si pola zivota mog i zalupio vrata
To je onaj tren kad rijeci gube smisao i da sam umrla zbog tebe pred tobom ti ne bi nista shvatio
Ref. Iz oka mi uzmi zjenicu da mojim ocima vidis sebe iz srca zadnji znak zivota cuvam samo za tebe
I zato dobro pogledaj svaku sliku iz proslih dana svaki moj osmijeh pita se sta se desilo sa nama i kad nas ne bude, ostacu tvoja
Ko da smo na vi sa distance pricas mi neke lude razloge zasto me vise ne volis
To je onaj tren kad i lud poludi u oci me lazes ko da u tvojima drugu zenu ne vidim
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Tvoj otac i majka
Iz oka suza, prsten sa prsta kraj tebe sada padaju ja tebi zena necu da budem svatovi nek se vracaju
Ref. 2x Tvoj otac i majka za tebe zele bogatu zenu, zeni nju moj otac i majka u ruho ljubav u moju mladosti predaju
Jer ti ne zivis zivot za sebe mi ne bi dugo trajali tebe od tvojih necu da dijelim od stvari sto su sanjali
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:59 | |
| Urnebes
Ref. Urnebes kad te vidim, meni skida se do gole koze, uz prljavi ples i samo mi se mazi, ne prestaje
Urnebes kad te vidim, meni daje se sve za s tobom novo svitanje jer tvoja sam i kad sam bilo cija
Razliciti ko nebo i zemlja zajedno nismo mogli niti trena i mogu bez tebe dok te oci ne vide od pogleda tvog haljina pada kao pubertet moje obraze saras za tren su crveni, blijedi, pa opet crveni
Bez rijeci pridji mi i strasti smiri mi da osjetim jos jednom to zbog cega sam jos luda za tobom
Ref.
Ljubavnici bez velike price fatalna veza bez obaveze i nista osim tog' nas vise ne veze sutra ces njoj i ja cu njemu sad uzivajmo u svakom trenu ispravimo laz da bivsi se ne privlace
Bez rijeci pridji mi i strasti smiri mi da osjetim jos jednom to zbog cega sam jos luda za tobom
Hajde, pridji mi i strasno uzmi zatvori oci, u vrat poljubi sa usana mi sjaj sav pokupi haljinu trgaj, divlje pozeli
Ostavi trag na goloj kozi da vjerujem sutra, to me boli a ne srce, a ne dusa od zelje onda kada te nema
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:59 | |
| Vulkan
Ubio me, dotuk'o me i slike nek spali a na podu dv'je su case i prosut Campari
Ubio me, dotuk'o me a sada ga nema pa okrenem ledja zidu da placem ko zena
Ref. Kao vulkan radi tuga ubice me kao kuga ja bih iz kandzi bola dajte mi brza kola
Nek je dzip, pa da palim da se vratim kad mu falim kad mi bude dosta svega dajte serum protiv njega
Ubio me, dotuk'o me sto moze nek spasi ma gdje bio, nek se vrati da plamen ugasi
Ubio me, dotuk'o me ko sjenka sam nijema pa okrenem ledja zidu da placem ko zena
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 14:00 | |
| Za godina 100
Ne prestaje ljubav onda kad od dvoje jedno nevoli maticni broj isti je i kad neko drugi zelis da si ti
To s tobom sto gubim pocetak milosti zove se svoje rane cu da ljubim i ponosna da ostanem na oziljke
Ref. Upitace me neko za godina 100 kakav mi se zivot zivio isto k'o i danas tad priznacu s tobom sve se rodilo i umrlo odozgo neko ima pravo na to da dodjeli nam neophodno, dobro il' zlo neophodno, dobro il' zlo
Da te ne volim ne znam oduvijek znam da je zauvijek za nas kraj molim te da vjerujes u vjecnu ljubav ne pretvaraj se
Ne pomogne niko onom ko sebi sam ne pomogne bol manje zaboli kad ruka pomirenja bolu pruzi se
Ref.
Uvijek je pogresan dan za reci zbogom i rastanak bar do bola zavolis od tog ne zelis da se oporavis
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ada | |
| |
| | | | Ada | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 223 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 223 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|