|
| Ada | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Ada 15.06.11 13:46 | |
| 38 stepeni
Trideset i osam stepeni u hladu oblije te znoj, pritisak u padu u prolazu kad me u detalje snimis ne znas da l' na ovom il' onom svijetu zivis
Nesretan ti broj moga telefona nedostupna stalno, u ulici bez broja u tvom kalendaru sve crveni dani nevidjeni susret, ludom obecani
Ref. Ja se lako nikom nisam dala i tebi je sansa tako mala ova ruza dugo je njegovana da bi u tvom vrtu procvjetala
Ja se lako nikom nisam dala i tebi je sansa tako mala ova ruza dugo je njegovana da bi u tvom vrtu mirisala
Takvima ko ti i jos gore treba u zacelje stalno, nista preko reda nista pare, zadnja C mercedes klasa praznoglav, a bogat najgora je rasa
Zavrticu ti ja jos nekoliko puta shvatices, al' kasno da pamet nije skupa ukrast cu ti sve sa tvoje planete na zemlju ces pasti, visoke mi pete
Ref. 2x
Ja se lako nikom nisam dala | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:46 | |
| Bosanka
Nakiti, parfemi, Cavalli, Paciotti privatni te meni voze avioni pod noge mi bacas pola svijeta bijela perfektno bi bilo samo kad bih htjela 2x
Ref. 2x Bosanka sam, shvati jednom drugoj nudi zlatni lanac sve dok zivim, ljubice me samo moj Bosanac
Svasta obecavas samo da me vodis negdje preko grane, djecu da ti rodim Bosanka ti ova pomrsi racune veslao si zalud od Drine do Une 2x
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:46 | |
| Brak s pogresnim
U jutro rano njega ceka puno laznih obaveza i to potraje do u kasno u noc a meni zeljnoj ljubav jedino preostaje da prespavam sve to
Uz njega patim, bez njega ne znam da ostavim ga ljubav mi ne da tako zena gubi ponos svoj tad sve je manje vazno jer dobro je dosao i kada bude prekasno
Ref. Zasto je zivot neposten bio s pogresnim covjekom srce mi spojio vise od ljubavi trazila nisam zar je nemoguce to da ti i ja sretni smo zajedno
S pogresnim covjekom brak je tuga na kraju gubis i dobrog druga i ostajes ljubav nicija jos u cuda vjerujem, da ce biti bolje da ce mi on uljepsati zore
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:47 | |
| Crveni karton (duet Nikol Bulat)
On laze te svo vrijeme bas kao sto laze i mene nijedna od nas jedina nije al' njemu dobro je
Vrijeme je da otvorim oci zivot ce ko sutra proci njegova prica da si vec bivsa sad vodu ne pije
Dok ljubis djavola zaboravi na raj to dobro ja sad znam
Ref. Hajde sestro ustani tu gdje sam pala i pusti ga veceras neka sam spava pa mozda nauci da ona koju vara ne ceka ga kuci tuzna i sama
Hajde sestro daj mu sto nisam dala karton crveni i zgodnog rivala nek poraz osjeti, a nas dvije idemo da osvojimo svaki metar Balkana
Mogla sam da se pravim da za tebe ne znam i slavim sto moje mjesto tuge te ceka al' zeni drug je zena
Da nisam ja, neka bi druga bila tvoj nemir i tuga al' na tvojim greskama ucim da ih ne ponovim
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Cudan virus
Tijelo mi gori, dusa me boli padam u krizu, nisi mi blizu cudan je virus, cujem da kazu pilule nude i limunadu
Ref. A ne znaju da samo ti za mene lijek si jedini ne znaju da foliram da sam mrtva bolesna
I da se uvijek razbolim kada kraj mene nisi ti kako vise ne provale da cim mi dodjes, ustanem
Dobro mi nije i tesko disem pritisak pada, gdje li si sada za mene brinu, po sobi lete cajeve nude i tablete
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Falis mi bebi
Tuga me budi nisi tu bebi, neko je drugi al' zna pa cuti kad zovem ga iz sna imenom tvojim
Da me ljubi i ljubi dok ja do hiljadu zbrojim
Da li to slutis negdje daleko da l' ti je stalo da srecu posudim ako zafalim ikad srcu tvom imalo
Da mi te vrati nek' zadnje mi bude, nije mi zao
Ref. Otkad te nema zivot je stao ranjeno srce u komu je palo falis mi bebi falis do vjecnosti
Zivot se zivot samo s tobom zvao vrati krv u vene budi moj jos malo od ove tuge brzo cu umrijeti
Dusa mi luta grijesim sa svima, skoro sam luda trazim te svuda, u svima i svemu al' prestanu cuda
Kad prsti krenu po meni al' emocija mrtva
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:48 | |
| Fanatik za lazi
Fanatik za lazi fanatik za lazi
Nece mi ovo s tobom na veselje daleko sam od raja u paklu pored tebe nece mi srce izdrzati dugo volim te, a ti volis i sve drugo
Ref. Fanatik za lazi i srcane smetnje doktor se trazi jutrom poslije tebe fanatik za tugu, na pretek je nudis zaspes uz jednu, kraj druge se budis
Dodje mi da placem kad te gledam mojoj mladosti zar bas takav frajer treba dodje mi za jezik da se ugrizem volim te, a ti o tom ni da pisnes
Ref.
Dodje mi da umrem dok me ljubis to tako s tobom prija a znam, i druge ljubis nece mi s tobom ugrijati sunce volim te, a ti volis moje suze
Fanatik za lazi fanatik za lazi
Ref.
Dodje mi da umrem dok me ljubis to tako s tobom prija a znam, i druge ljubis nece mi s tobom ugrijati sunce volim te, a ti volis moje suze | |
| | | mobile VIP član
| Hajde, idi
Ne pravdaj se, ma, cemu sve nismo ni prvi ni posljednji sto ni za pola zivota nisu naucili nista o ljubavi
Ref. 2x Hajde, idi, idi, ne boli me to da te vratim sada, to je vece zlo nema toga ko bi za tebe i mene ruke u vatru stavio
Razumijem i da presutis vec dugo isto ne sanjamo odavno vec mene suze bude ma sta da kazes sumnjam u to
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| I ljubav dodje s vremenom
Da, s tobom sam ljubav imala a koliko me je kostala ma, da ti ne pricam i sam znas s tobom u bajke vjerovala cekala sretan kraj
Sada bi zemlju okrenuo nebo pod noge mi srusio jer si me s njim sretnu vidio al' ne vrijedi, sve je gotovo
Ref. Vise nisam u godinama kad bitno je da lijep si, zgodan to za zivot nije dovoljno sve sto sa mnom htio nisi preko noci s njim sam stekla i ljubav tu dodje s vremenom
Vise nisam u godinama kad bitno je da lijep si, zgodan to za zivot nije dovoljno sve sto sa mnom htio nisi preko noci s njim sam stekla i ljubav tu dodje sigurno
Da, s tobom sve sam otkrila sve nijanse ljubavi, nijednu vjecnosti tek sad znam i protiv srca moze se kad kuca da izda nas
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:49 | |
| Imas s njom cerku i sina
Oprosti mi, nemam snage za ovu ljubav tajnu, dusu mi krade nocima bez tebe, sve kraci su i dani tuga me i u mraku nadje
Ref. Jedno je sto zelimo, drugo sto zivimo ti vec imas zivot sa njom cerku i sina, puno vise imas i od mene bi vise gubio
Jedno je sto zelimo, drugo sto zivimo ti vec imas zivot sa njom cerku i sina, puno vise imas o, da l' bi mi oprostio to
Ostavi me, hrabar budi od ove ljubavi da ne poludim nocima bez tebe, sve kraci su i dani tuga me i u mraku nadje
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:49 | |
| Internet epidemija
Da, i ja sam smijala se drugima da su ludi kad kazu preko interneta moze se da zavoli, zaljubi
Hej, glavo luda nikad ne reci nikad, stiglo je i tebe ni vikendom nigdje ne lutam jer sam online, slatko moje, zbog tebe
Ref. 2x Ljubav preko interneta, epidemija ne lijecite me, neka sam od toga bolesna tako daleko, tako blizu, njegova mejlovi me slatki drze budnom do jutra
Aha, ta internet manija svijetom kruzi, ni ja nisam imuna ostala pa vikendom sam kuci
Hej, glavo luda pusti, nek te srce ovaj put vodi povjeruj i ti u cuda ljubav preko interneta vodi
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:50 | |
| Kao, volio si me
Ja nemam dva zivota da opet budem s onim ko me jednom prodao ja nemam drugo srce kada slomio si ovo tu je kamen ostao
Mozda sam jednom bila luda al', vjeruj, ovog puta nemas srece nimalo mozda sam jednom bila slaba na tebe, ali sada nemam snage ni za to od svega mi je zlo
Ref. Kao, volio si me kao, volis me i sad kao, ne znam da bi let sa tobom bio pad jednom lutala sam ja hodnicima zla u poraz novi druge pozovi
Kao, volio si me kao, volis me i sad kao, ne znam da bi let sa tobom bio pad jednom lutala sam ja hodnicima zla u poraz novi druge pozovi o ljubavi mi ne pricaj
Ja nemam druge usne da govore o tebi neke nove istine ja nemam drugo lice da stavim lazni osmijeh kad me tuga pritisne
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ko bez imena
Promijenila adresu i sve navike kad tebi i nasem drustvu zbogom rekla sam sve s tobom brisala ko suze sa lica mislila da najlakse ce doci zaborav
Sve pomakla, nikud makla uspomena sve ljubila, al' srce ne poljubila
Ref. Ko bez imena gdje god dodjem kazu evo, njegova a nosim te ko grijeh ko bolest neizljecivu u mojim grudima
Ko bez buducnosti s tobom proslost vjecna mi je sudbina na kraj svijeta otisla a tvoj otisak ostala
Da si me dan bar volio koliko tebe cijeli zivot ja
I ne boli mene to sto nema vise nas koliko sto za ljubav si mi licna karta pa mi niko nije spas
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Konobarica
Ide, steg'o je za ruku pravi se da me ne zna ja ne mogu da ih gledam jer mrtva sam trijezna
Eno, tamo, ispod stola na koljenu joj ruku drzi ja vec trula sam od bola njihova me sreca przi
Ref. Konobarice, drugarice donesi turu za njega i curu nek se ljube, nek se napiju nek mi ko casu srce razbiju da slavim kraj i poraze redom a meni daj duplu tugu s ledom
Eno, ljubi je, ne dise kljucam kol'ko sam bijesna pa bih mu i samar pukla al' mrtva sam trijezna
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:51 | |
| Krijesnica
Fali tvojoj namjeri malo vise smjelosti da ovo vece ugasis svaku zvijezdu kao zarulju
Da u mraku pratis me i u tajnom skrovistu da na dlanu cuvas ovu malu krijesnicu
Ref. Da sijam samo za tebe strasti izvucem iz ladice koje se cuvaju za specijalne prilike
Da skinem crnu haljinu ozivim ljubav umrlu i da me ne das da te ne dam nikome
Hajde, pile, kreni sad ubice me novi dan ako ovu noc na tvom dlanu ne prespavam 2x
Merak mi je, evo, sad da s tobom pocnem novi dan da ti sretna radjam kceri i sinove
Ref.
Da me ne das nikome da te ne dam nikome
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ljubav si zivota mog
Od tebe trazim tako malo za mene bice najvece blago da me volis kao sad u zivotu svaki dan
Ref. 2x Ljubav si zivota mog sigurna sam ja u to volim te i voljecu te sve dok zivimo
Ti si sretan, sretna i ja ti si tuzan, tuzna i ja djelicemo dobro i zlo biti vjecno zajedno
Ref. 2x
Kuma i kumu pozvacemo svatove kitit cemo u sreci da zivimo u to ime nazdravimo
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Milion eura
Sa tvojih usana prvo poleti laz koliko dajem ja ti uvijek manje das pa to je normalno
Da sa njom dijelis dan da sa mnom dijelis noc kad imas prazan stan da zoves upomoc sa tim je gotovo
Gdje su lijepi govori oni skupi pokloni da mi nocas umire bol pa i Kuba, Sejseli tako bi mi vrijedili da me sjete da si jos moj
Ref. 2x Ne zelim da me zovu tvoja mala ko lutku koja nema imena ja mozda jesam sumnjivog morala al' ko milion eura izgledam
Da druge ne vidjam kad negdje odes s njom da l' je sudbina da bude sve po tvom pa to je normalno
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:52 | |
| Mlada si
Kome da kazem, a da mi povjeruje kako mi je kada te vidim zajedno nismo godinu i vise a niko te jos zamijenio nije
Bar da se zenis il' nekom veselis bilo bi lakse da nadu ubijem ovako mi dodje, kad te sretnem, da te molim da me poljubis, a znam da ne smijes
Ref. Kazu mi mlada si pred tobom je cijeli zivot jos ne znaju da umrla bih za jedan dan jos jedan dan sa tobom
Kazu, prava ljubav ce meni tek da desi se kako da vjerujem u to kad s tobom sve uporedjujem
Koga da pitam, a da me ne laze da li me ikad spomenes, mili da l' te ko mene sjecanje zaboli zaplaces li kad niko ne vidi
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Moja prva ljubav
Moja prva ljubav prva suza i osmijeh ti bio si moja zadnja zelja na usnama ostao si
A tebi sam kletva, vjerujem da ti se ne ponovim jer ne trebas ti ljubav za ljubav ti rodjen nisi
Ref. Kada se mjesec sa suncem poljubi mozda ko tebe cu drugog da ljubim kad jednom prije svitanja svane voljecu drugog, a sanse su male
Nisi ti bio prolazna prica jer u svakoj i danas te ima lako zaboravim sta bilo je juce al' tebe nemoguce
Moja slatka tuga prvi korak do ludosti bio si prvo ime spomenara djevojackog ostao si
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ne dajte mi, drugovi
Nijednu suzu, nijedan osmijeh nijedno zbogom rekao nije pa sada cujem da tu je, negdje dva stola dalje s drustvom pije pjesme narucuje moje i njegove kad vas molim
Ref. 2x Ne dajte mi da ga vidim, drugovi znaju samo oci moje kako boli ne dajte mi da ga vidim, rodjeni mnogo tuge ostalo je jos u meni
Nijedan poziv, ni zrno nade nista od svega ostalo nije pa sada cujem da tu je, negdje dva stola dalje s drustvom pije pjesme narucuje moje i njegove kad vas molim
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:53 | |
| Ne placi gad
Sa mnom kraj bice za tebe rak pojest ce te ziva znaj ne cujem te, ne slusam sav si laz
Sad na redu si ti da molis ljubav na grame pogledaj se da l' si to ti koji ti je budalo
Ref. I nocas budi ti maco ne placi gade, sad je kasno desert sluzim ja na kraju zadnje vece ti je u raju
I nocas budi ti maco ne placi gade, amater si za to ljubavnici smo zadnji sat i ne trebas mi ti da te pamtim
Sve po tvom od pocetka bilo je i sve sto dala sam ti malo je a sad bi htio me zauvijek a ja bih kraj
Nocas Eva vraca jabuku do sad je malo moj Adame sve tvoje maske pale su sad to si ti i jadan si
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Nije tebi stalo
Macke i misa igramo se dugo u losim lazima se lovimo velike su rijeci jedno za drugo da ti i ja disemo
Ref. 2x Nije tebi, nije tebi stalo da ja te volim malo vise od svake druge s kojom si prespav'o na kratko zelis svaku manje vise
I tebi i meni jasno je odavno da nista ne znas o vjernosti ma sta god ja ucinila za tebe tebi nista ne znaci
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Nisi ti ljubav
Luda za dodirom tvojim za noc sam prodala snove sve same se sebe bojim nisi ti ljubav, ti si grijeh
Sama sam prodala snove sve nisi ti ljubav
Moj svaki dan posivi kada te ne vidim za reprizu tu zivim zar to, zar to, zar ne vidis
Kazi kad, kazi gdje sa tobom bih posla bilo gdje uzmi me ko naviku ostavi mom nemiru
Ref. Luda za dodirom tvojim za noc sam prodala snove sve same se sebe bojim jer nisi ti ljubav, ti si grijeh
Luda za dodirom tvojim za noc sam prodala snove sve same se sebe bojim nisi ti ljubav | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:54 | |
| Od sutra mijenjam sve
Vjeruj u to sto pricaju zli jezici, ne dolazi meni svaki od njih mene zeli a ja sam pripadala samo tebi
Ref. Od sutra mijenjam sve, za tebe nisam tu pa s njima pij i gledaj me s drugim sebe mijenjam, prepoznat' me neces na ovu zenu od sutra ne licim sebe mijenjam, prepoznat' me neces u ovoj ljubavi izgubio ti si
Gledaj me ti ocima tudjim kad svojima htio nisi uz mene ti neko si bio ali na lose navikao ti si
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ada 15.06.11 13:54 | |
| Od tebe sam naucila
Prevara te moja iznenadila priznaj, umrijeti neces milo za drago tebi vratila sad svojim putem krecem
Ref. Od tebe sam naucila, o klin se klinom izbija, a prevari me ti, prevari te ja oboje sada znamo, ljubav nije za nas
Zakletva tvoja nisam vise ja nauci i ti da gubis neka u tebe prstom upiru ti neces meni da sudis
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ada | |
| |
| | | | Ada | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 60 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 60 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|